2010-04-10

Buffalojuusto-salaatti - Buffalo cheese salad

Meillä on miehen kanssa meneillään taas enempi tai vähempi kevyt ruokavalio ja salaatteja onkin tullut valmistettua viime aikoina runsaasti. Tämä kyseinen salaattiannos sisältää buffalon juustoa, kuorrutettua tilapia-kalaa, puutarha-salaattisekoitusta, parsakaalia sekä auringonkukansiemeniä.

We have started to use a lighter diet with my husband and we are currently making a lot of salads. This salad is made with buffalo cheese, crusted tilapia, garden salad mix, broccoli and sunflower seeds.


Auringonkukansiemenet ovat uusia lemppareitani. Saatan popsia niitä jopa snacksinä. Ja ovat tyttäremmekin suosikkeja, vaikkei pikkuneidillä olekaan tarvista olla salaattilinjalla.

Sunflower seeds are my new favorites. I even eat them as snacks. And our daughter also likes them a lot, even though she is not in need to have a lighter diet.

7 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Samanaikaisesti maukkaan, ruokaisan ja silti kevyen oloinen salaatti! Minun täytyy nyt mennä googlettamaan, mitä tilapia (kalalaji, otaksun?) mahtaa olla :) Mukavaa viikonloppua sinulle ja perheellesi!

Sooloilija kirjoitti...

Buffalojuusto näyttää ihan mozzarellalta, onko samanlaista?

Tänään sunnuntaina voisikin salaattia tehdä. Kevyempää linjaa pitäisi täälläkin harrastaa :D

Susanne kirjoitti...

Herkullisen näköistä salaattia!
Meilläkin täällä menossa kevyempi ruokavalio, mutta vähän vaihtelevalla menestyksellä kevennys on mennyt.
Mukavaa viikonloppua!

Yaelian kirjoitti...

Hyvän näköinen salaatti. Tilapiaa on täälläkin ja on vielä yksi edullisimista kaloista täällä.

Sooloilija kirjoitti...

Piti vielä todeta, että auringonkukan siemeniä en melkein uskalla kotiin pussia ostaa, kun ovat niin hyviä. Pussi on äkkiä syöty. Mutta ovat ainakin terveellisiä!

Mari kirjoitti...

Herkullisen näköistä salaattia! Tuo tilapia-kala on ihan outo juttu? :)

Sari kirjoitti...

Moi Lumiomena. Salaattilinjalla nyt pitkälti ollaan ja jes, se alkaa vihdoin näkymään myös puntarille astuessani... ;-) Tialipa on valkoista kalaa, jota nyt on näin äkkisältään vaikea lähteä vertaamaan mihinkään suomalaiseen kalaan. Joskus maistuu valitettavan mutaiselta, mutta tämä ns. crustattu tilapia oli erinomaista.

Moi Sooloilija. Buffalon juusto näyttää mozzarellalta, mutta on hyvin paljon pehmeämpää ja hauraampaa, todella pehmeänmakuista juustoa. Salaattilinjalla ja kasvislinjalla ollaan täälläkin pitkälti. Keittoa, salaattia ja tänään mm. salaattiwrappia a´la Ikea... ;-)

Moi Susanne. Siis täytyy nyt kyllä heti myöntää, että kyllä tämä kevennysjakso on itselläkin hiukan vaihtelevalla linjalla onnistunutta. Perjantaina ja lauantaina herkuttelimme ystävien kanssa, joten tänään on kyllä oltu miltei nollalinjalla syömisen kanssa. Salaattiwrappia ja muroja. Siinäpä se miltei sitten olikin. Ai niin, Ikeassa olivat hemskatti laittaneet ilmaistarjoiluun vohveleita hillolla ja kermavaahdolla, että siihen nyt tuli kyllä sorruttua...

Hei Yaelian ja kiitos. Osaatko sinä verrata tilapiaa johonkin tiettyyn suomalaiseen kalalajiin, kun itse en oikein osaa? Sehän on melko kevyttä ja valkoista kalaa, mitähän tuo nyt sitten muistuttaisi... Onko tilapia siellä joskus mudan makuista? Täällä sellaista ilmenee aina välillä ja se saa minut joskus välttämään tilapiaa. Tämä Costcon nachos-kuorrutettu tilapia sen sijaan on taivaallisen hyvää!

Hei Sooloilija. Ihan sama täällä, mulle auringonkukan siemenet on kuin karkkia. Mä tykkään niist kevyesti suolatuista, joten en sit tiedä, kuin terveellisii ne lopulta on. Ois kiva tietää myös, paljon niis on kaloreita. Mut ehkä parempi, etten tiedä...

Moi Mari ja kiitos, hyvää oli salaatti ja olen ihan heikkona tuohon buffalon juustoon sekä auringonkukan siemeniin. Ja kyseinen crustattu tilapiakin on todella hyvää. Mutta tosiaan, mihinkähän kalaan tuota nyt osaisin verrata, en osaa äkkisältään edes sanoa...