2010-04-14

Keltaista - Yellow

Olohuoneeseemme on ilmestynyt ihan pikkuisen keltaista. Ostin nuo keltaiset kukkaset lähikaupasta ja ajatuksenani oli kyllä laittaa ne pihalle ruukkuun, vaan sitten päätinkin jättää ne sisälle.

We have a little bit of yellow in our family room. I bought those flowers to go to our patio, but ended up leaving them inside after all.

Vaikka nenä on tukossa ja silmiä kirvelee, on keväinen aurinko silti niin kaunis ja valaisee ihanasti illan tullenkin olohuonettamme.

Even though we all have runny noses and itchy eyes, the spring sun is so pretty and makes our family room bathe in the sunlight, even in the evening hours.

Kyllä keltainen on ehdoton kevään väri!

Yellow is definitely a spring color!

9 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Aivan huikea keltainen! Ihana :) Pieni ripaus keltaista antaa kyllä vahvan kevään tunteen. Ja pinkin kanssa näyttää ihan herkulliselta.
Nuo alla olevat kukkakuvat on niin ihanan herkkiä, melkein käsin kosketeltavia :) Mukavaa keskiviikkoa!

Sari kirjoitti...

Keltainen on vahva ja keväinen väri ja itsekin yllätyin, kuinka tuo kukka löysi yhtäkkiä paikkansa olohuoneestamme, jossa ei kyllä ole aiemmin juuri keltaista nähty.

Ja kiitos, kukkakuvia tuli näpsittyä melkoinen määrä, joku noissa vaaleanpunaisissa kukissa kiehtoo.

Anonyymi kirjoitti...

Tykkään !

sariw kirjoitti...

Oi miten ihanan aurinkoinen kukka !!! Tuo kyllä tuo mieleen kevään ilon ja kepeyden : )
Ihanaa viikon jatkoa !

Sari kirjoitti...

Kiitos SuurellaSydämellä. Niin minäkin, keltainen piristää kummasti... ;-)

Sariw, juu, se oli hiukan tarkoituskin. Aurinkoa kotiin, niin sisälle kuin uloskin. Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

MariaK kirjoitti...

Minä tykkään myös keltaisen valaisevasta vaikutuksesta. Tällä hetkellä se ei ole Suomessa muotiväri, mutta siitä viis, meiltä löytyy keltaista -yksinkertaisesti koska se on ihana väri! :D

Mari kirjoitti...

Voi kun ihania aurinkoisia kuvia!

Sari kirjoitti...

MariaK ja kiva nähdä sua täällä. Taidanpa piipahtaa vastavierailulla blogissasi ;-) Keltainen kyllä piristää eikä mua ole koskaan oikein haitannut, onko joku väri muodissa vai ei, jos se vaan tuo itselle iloa. Ja vaalean rinnalla keltainen tuo iloisen väripilkun kotiin. On se ihana väri! Etenkin keväällä.

Moi Mari ja kiitos. Aurinkoa piisaa sisällä ja ulkona, mutta koska olo on tukkoinen, niin pitää sitten tuoda tuo aurinko sisälle vaikka kukkasten muodossa ;-)

Marika kirjoitti...

Siis voi nyt hyvänen aika! En enää pysy tolpillani kun katselen näitä sibun kuviasi! Aivan UPEASTI kuvattu olohuone ja niin kauniistu sisustettu! :)