2010-04-16

Pikkutytöt... - Little Girls...

... ovat usein hauskoja valokuvattavia. Etenkin vasemmassa kuvassa näkyvä, tyttäreni paras kaveri. Niin mainio malli, joka istua napotti kiltisti paikallaan ja hymyäkin irtosi aina tarvittaessa. Mutta oman tyttären kuvaaminen onkin sitten jo hankalampaa. On äitinsä tapaan hiukan itsepäinen ja tylsiin tilanteisiin nopeasti kyllästyvää laatua, etteivät meidän yhteiset kuvaussessiot ota aina oikein onnistuakseen... Jotenkin kummallisesti sain kuitenkin napattua muutamia kivoja kuvia omastakin tyttärestä. Tässä ilme kyllä jo hiukan vinkkaa siihen, että ota nyt jo se kuva pikkuhiljaaaah!

... are often so fun to photograph. Especially my daughters friend in the photo at the left. She was fantastic and sit still, giving me all those big smiles when asked. But my own daughter is a bit more difficult to handle when taking pictures. She is like her mom, stubborn and gets bore easily. So when we are taking photos together it may be a bit challenging. But when taking photos of this other girl I was able to shoot some pretty nice photos of my own daughter as well, like this one on the right. But if you look at her expression, it pretty much tells you the story. Mom, could you take the photo alreadyyyyh!


Sitten otettiin kaverikuvia. Ensin oltiin yhtä hymyä ja sitten vain nauraa räkätettiin. Ja kukat heiluivat...

Then we took some friend photos. First they were all smiles and then they just laughed out loud. And flowers were wobbling...

20 kommenttia:

fräulein klein kirjoitti...

So cute girls! And lovely photos!
Have a nice weekend, Yvonne

Lezzie kirjoitti...

Suloisia kuvia. Hyvää viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Hi Yvonne and thank you. It was a lot of fun to photograph these two ;-) Have a nice weekend too!

Hei Lezzie ja kiitos. Ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Miia kirjoitti...

Aivan ihania kuvia ja söpöjä tyttöjä :) AUrinkoista viikonloppua!

Krista kirjoitti...

Oi, oi mitkä kuvat!!! Super suloisia ja söpöjä molemmat! ja viel....niin tutua puuhaa....tämä oman lapse kuvaus =)

Anonyymi kirjoitti...

Voi kuinka söpöjä kuvia! Kauniita tyttöjä =)

Paivi [Elokuvablogi.com] kirjoitti...

Ihkuja tytsiä =) meidän tytsyltä terkkuja N:lle, aina muistelee Teksasia :)

Tuija kirjoitti...

Onpa suloisia elovenatyttöjä :)

Lumipyry kirjoitti...

Loistavia kuvia suloisista tytöistä :)

Uusimmat kuvat kodistanne saavat taas aikaan tunteen, että omassa täytyisi tehdä jotain. Aloittaa vaikka siivoamisella...

Hanna kirjoitti...

Voi miten ihania kuvia!
Minun nuorempi tyttöni on todella valokuvauksellinen, joten häntä on tosi kiva kuvata ja hyviä kuviakin tulee paljon. Vanhempi on sitten enemmän äitiinsä tullut, eikä onnistuneita otoksia meinaa tulla paitsi salaa kuvattaessa :)

lumiomena kirjoitti...

Kauniita ja suloisia sekä kuvat että tytöt! Olet osannut tavoittaa kuvissasi paljon herkkyyttä ja elämäniloa. Meillä tyttäreni (4v4kk) on hieman kyllästynyt valokuvattavana olemiseen, sen sijaan hän haluaisi itse ottaa kuvia ja olenkin toisinaan antanut hänen leikkiä vanhalla digipokkarillani.
Ihanaa viikonloppua!

Titti kirjoitti...

Voi miten kauniita kuvia ja niin herkän suloisia vaaleita pikku-neitejä! Varmasti ilo heitä kuvata!

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Hauskan kujeilevat kuvat :)
Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Moi Miaa ja kiitos. Ja oikein mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Hei Krista. Juu, voin kuvitella, et on sullekin tuttua puuhaa tää ;-) Ja siis teilläkin sama juttu, ettei jälkikasvu oikein aina nauti kuvattavana olemisesta... Mikähän se siinäkin niin ottaa pattiin. Ei vaan, onhan se tylsää, kun äiti komentaa, että käännä päätä, laita käsi näin, katotko nyt tänne ja mitä sä nyt pelleilet... jne.

Moi Minna ja kiitos. Tytöt tykkäsivät poseerata etenkin kahdestaan. Siihen lopahtikin oikeastaan into oman tyttären kohdalla.

Hei Päivi ja kiitos. Ja terkut takas teidän neidille meidän neidiltä. Toivottavasti nähdään pian. Tosin nyt näyttää hiukan siltä, ettemme välttämättä ole tulossa Suomeen koko kesänä :-(

Hei Tuija ja kiitos sinulle, onhan nuo melkoisia eloveenia ja sisariksi heitä aina luullaan.

Moi Lumipyry ja kiitos. Ja kuule, ihan sama tunne ittelläkin, kun selailee noita kaikkia kivoja sisustusblogeja. Aina ois varaa uudistaa. Nyt haaveilen uudesta ruokailutilan ryhmästä, mutta jaahas, siihen voikin mennä aikaa. Ja tuo koko ruokailutila ja sen yhteydessä oleva olonurkkauskin pitäis maalata uusiksi. Että joo, aina ois jotain.

Moi Hanna. Mä olen muuten huomannut saman, että omasta tyttärestä tulee parhaat kuvat hiukan salaa sivusta kuvaten. Silloin ei tytär pistä naamalleen tekohymyä tai kärsineen oloista, kyllästynyttä ilmettä.

Moi Lumiomena ja kiitos kauniista sanoistasi. Meidän 5 vee muuten tykkää kanssa valokuvata ja mä olen antanut hänelle vanhan digikameran (siis sellaisen pienen taskumallin myöskin) käyttöön ja on se hauskaa katseltavaa, kun neiti ottaa nii tosissaan valokuvia. Mutta sitä samaa pitää tehdä, kuin äitikin.

Hei Titti. Oli kyllä ihan hauska kuvaussessio, molemmat tytöt on niin kuvauksellisia ja iloluontoisia, että hauskaahan meillä oli.

Hei Heidi ja kiitos. Alimmat kuvat etenkin on aika rentoja ja juuri tuollaisia tyttösten oloisiakin. Mukavaa viikonloppua myös sinulle!

heinis kirjoitti...

Voi että miten kauniita kuvia!!!!:)<3 Kummatkin tytöt tosi suloisia, mutta sinun tyttärestäsi vasta kaunotar tuleekin kun esim. teini-ikään pääsee:))r

Sari kirjoitti...

Moi Heinis ja kiitos kommentistasi. Juu, teini-ikää odotankin jo monessa suhteessa kauhulla. Mutta onneksi siihen on sentään vielä aikaa... ;-)

Marika kirjoitti...

Hyvänen aika miten kauniita kuvia olet saanut tytöistä! Nämä ovat aivan kuin valokuvaamoiden ikkunoista, joihin laittavat parhaita potretteja esille. Niin kauniit tytöt ja niin kauniit kuvat, ihanat! :)

Sari kirjoitti...

Hei Marika ja kiitos kommentistasi. Kiva nähdä ihan uusi nimi täällä kommentoimassa ;-) Näitä kahta tyttöstä on aina ilo kuvata. Ovat parhaita kaveruksia ja tykkäävät poseerata. Noh, oma tytär ei enää niin innolla kuin pienempänä, mutta neidin paras kaveri on aivan ihana kuvattava. Istuu nätisti paikoillaan, katsoo kameraan kun pyydetään, hymyilee nätisti ja on aivan ykköskuvattava ;-)

Jutta kirjoitti...

Aivan mahtavia kuvia. Molemmat tosi kuvauksellisia, ihanan aitoja kuvia.

Anonyymi kirjoitti...

Nice post. I learn something totally new and challenging
on websites I stumbleupon on a daily basis. It's always useful to read through articles from other authors and practice a little something from their sites.

my web site: click here