2010-04-16

Bluebonnets

Tai minilupiinit, vai mitähän nämä nyt suomeksi olisivatkaan... Kävimme viime viikon alussa pikaisesti kuvaamassa nuhanenäämme näiden kauniiden kukkien seassa ja kylläpä se hymy oli taas vaikeasti saavutettavissa. Mutta joteskin kuiteskin... (tosin ei kovin luonnollisesti) hymykin irtosi... Bluebonnetit ovat Teksasin tyypillisimpiä kevään kukkasia ja on hyvin yleistä, että näihin aikoihin teiden varsilla näkyy vanhempia lapsineen valokuvaamassa lapsikatrasta näiden kukkasten keskellä.

We went to take some bluebonnet pictures last week with our runny nose daughter. And oh my it was so hard to get her to smile once again. But anyways, in some ways we got her to do that (doesn't look very natural though). Bluebonnets blooms in April and May in Texas and you see many parents with they children taking pictures during late spring.

Leppäkerttuja ja amppareita oli myös paljon kukkasten keskellä. Ampparit aiheuttivat kirkumisreaktion, jos sattuivat liian lähelle, mutta lepparit sen sijaan ihastuttivat.

Ja niin, leikkasin tyttären hiuksista pois pituutta noin kymmenisen senttiä. Ekan viikon neiti oli uusista hiuksistaan haltioissaan, mutta eilen jo ilmoitti minulle, että mä haluan taas pitkät hiukset. Okei, kunpa se vaan olisikin niin helppoa...

We saw many ladybugs and bees when photographing our daughter. Bees caused our daughter to scream when coming too close to her, but ladybugs seemed to amuse her.

And yes, I cut our daughters hair and took about ten centimeters off them. First she was so excited about her new hair cut, but yesterday she told me that she wants her old, long hair back. I wish it was that easy...

10 kommenttia:

lumiomena kirjoitti...

Nämä kuvasi ovat ihania, herkkiä! Ne vievät ajatukseni kauas pois Euroopan yllä leijailevasta tuhkapilvestä, joka on hankaloittanut myös oman perheeni elämään. Kiitos kuviesi, nyt on iloisempi ja kesäisempi mieli aloitella uutta viikkoa :)

Nonnu kirjoitti...

Blogissani on sulle jotain kivaa :)

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Suloinen leppiskuva :) Lupiinit on kauniita ja tuollaisena merenä jo upea kuvauspaikka. Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

Sari kirjoitti...

Moi Lumiomena. Tuo tuhkapilvi on vaikeuttanut myös usean täkäläisen perheen ja suomalaistuttavien elämää. Joillain on perheenjäseniä Suomessa tai Euroopassa jumissa tapahtuneen vuoksi.

Hei Nonnu. Ahaa, käynpä kurkkaamassa, mitä sieltä löytyy... ;-)

Moi Heidi. Lupiinit ovat täällä tällaisia minityylisiä. Kerrankin jotain, joka ei ole Amerikassa suurta... ;-) Mukavaa viikon alkua myös sinulle!

lumiomena kirjoitti...

Tulin vielä kommentoimaan, että nyt minäkin jätin sinulle pienen tunnustuksen blogiini :)

Sari kirjoitti...

Hei Lumiomena ja voi, minäpä menen heti kurkkaamaan, että mitä blogistasi löytyy ;-)

Katja - Bag End kirjoitti...

Ihania kuvia. Sulla on kyllä ihan ammattilaisen otteet ja mahdottoman hyvä kamera :-)

En ole muuten minilupiineja aikaisemmin nähnytkään.

Hyvää viikon ja kevään jatkoa,
Katja

Maaka kirjoitti...

Upea kukka loisto ja suloinen kukkaistyttö.
Kyllä nää sun kuvat on niiiin huippuja :)

Karo kirjoitti...

Ihania kuvia taas :) N on niin kaunis tyttö :)

Sari kirjoitti...

Hei Katja ja kiitos kommentistasi. Nuo minilupiinit taitavat olla Teksasin erikoisuus, ei niitä omiinkaan silmiini ole muualla pistänyt.

Hei Maaka ja kiitos sinulle mieltä lämmittävästä kommentistasi.

Hei Karo ja kiitos. N on sellainen äidin pieni rämäpää, joka makoilee tällä hetkellä vällyjen välissä keuhkoputkentulehdusta potien :-(