2010-03-07

Viikonlopun kuulumisia - From this weekend

Viikonlopun aikana olen lueskellut hiukan kirjoja. Volunteeraan perjantaisin ns. suomi-kirjastolla/puodilla ja sieltä lainasin nämä kaksi kirjaa.

I have read some books during this weekend. I volunteer at International cafe/library on Fridays and from there I loaned these two books.


Katja Kallion kirjat ovat niin helppolukuisia, että Karilla-kirjan luin jo perjantai-iltana, mutta jostain syystä tämän kertainen Ahernin kirja ei meinaakaan kiinnostaa ihan samalla tavalla kuin yleensä. Noh, ehkä pääsen vielä senkin suhteen vauhtiin.

Katja Kallio books are very fast and easy to read and that one I already finished on Friday. But this Ahern book is not my favorite I can tell and it seems to be much slower one to finish. But perhaps I get the hang of it later.


Ja kuppikakkujakin maiskuteltiin. Tosin nämä olivat kaupan sellaisia. Pikkuneidille tuli lauantaina Suomi-koulun jälkeen kaveri kylään ja ajattelin ilahduttaa tyttösiä näillä herkuilla.

And we also had some cupcakes yesterday. These are straight from a local grocery store. Our little one had a friend coming over to our house after the finnish language school and I thought they might like these.

Tänään pitää pientä kiirusta, sillä ajattelin käydä vielä ennen Oscareita katsomassa näkemättä jääneen elokuvan Crazy Heart (josta Jeff Bridges on ehdolla paras miespääosa-kategoriassa). Sen jälkeen rynnimme Suomi-kirkon 10-vuotistilaisuuteen kakkukahveille. Sieltä sitten hyrykyytiä kotiin tuijottelemaan illan Oscar-gaalaa! Oih, maltan tuskin odottaa sitä pukuloistoa ja voittajien julkaisua.

Today we will be a bit busy, since I thought about going to see the movie Crazy Heart (from which Jeff Bridges is nominated for best actor in leading role) before Oscars. And we are also going to celebrate the 10th birthday of our finnish community church, with birthday cake and all. After that I'm already in a hurry to return home and start watching the Oscar Gala. I can't wait to see all the beautiful gowns and winners in each category.

11 kommenttia:

Sooloilija (=Soolis) kirjoitti...

Voi että! Oscareista siis: meillähän ne alkavat aamuyöstä, ja minun pitää mennä töihin kahdeksaksi aamulla eli osittain katsomatta jää. Katson sitten koostetta vähän myöhemmin ja tietenkin katson punaisen maton parhaat puvut nettilehdistä ym. JOten pientä raporttia tulee, mutta myöhemmin tarkemmin!

Hauskaa päivän jatkoa ja iltaa!
Kerrohan sitten Crazy Heartista - mitä pidit.

Sari kirjoitti...

Hei Sooloilija. Ymmärrän kyllä ahdistuksesi. Oscareiden katsominen Suomesta käsin on hiukan puuduttavaa tämän aikaeron vuoksi, mutta odotan kyllä jo innolla kommenttejasi puvuista ja palkituista... ;-)

Minä en ole ennättänyt kirjoitella viime päivien leffakokemuksista, kun eilinen mennä hujahti Suomi-koululla ja perheen kanssa puuhatessa. Ja tämän päivän ohjelmakin näyttää aika vauhdikkaalta. Minun kun olisi kuulema tarkoitus kirjoittaa myös pieni juttu tuosta kirkon tilaisuudesta, että sekin sitten pitäis jossain vaiheessa skraapustaa.

Mutta ensi viikolla sitten raporttia monestakin eri aiheesta ja elokuvasta tuolla leffataivaan puolella. Kävin muuten katsomassa A Single Manin viime viikolla ja veikkaan, että tulet pitämään siitä elokuvasta TOSI paljon! Palaillaanpa asiaan ja minä kurkkailen heti huomenissa blogiisi Oscareihin liittyen... ;-)

Melike kirjoitti...

Ihania nuo kahden edellisen postauksen kuvat ystäväsi kodista. Kaunis koti, kelpaakin esitellä!! Täällä jäi Oscarit väliin myöhäisen ajankohdan takia, höh!! Pitänee tyytyä koosteisiin!!

Hyvää Naistenpäivää!!

Suzhouren kirjoitti...

Oscar gaala oli kyllä jälleen kerran ihan mieletön!

Tuo samainen Cecilia Ahernin kirja jäi minulla jostain syystä puolitiehen, harvoin niin käy mutta nyt kävi. Sama ongelma taitaa olla Marian Keyesin uusimman kanssa :(.

Sari kirjoitti...

Hei Melike ja kiitos kommentistasi. Lämmittää varmasti myös ystäväni mieltä ;-)

Oscarit tulevat tosiaan täällä loppuillasta, joten aikaeron vuoksi Suomen lähetysaika on todella myöhäinen. Mutta kyllä koosteestakin varmasti saa ihan hyvän käsityksen illan kulusta.

Mukavaa naistenpäivää myös sinulle!

Hei Suzhouren. Oscar-gaalaa oli taas ilo katsella ja voitotkin menivät hyvin pitkälti oikeisiin osoitteisiin!

Siis mikä ihme tuossa Ahernin kirjassa nyt tökkii? Onko häneltä lipsunut ote, vai miten tämä kirja ei meinaa jaksaa innostaa.... Noh, nyt luen jo välissä toista kirjaa, joka kertoo erityisluokan lapsista, ehkä Torey Hayden onkin sinulle jo entuudestaan tuttu?

Suzhouren kirjoitti...

Minulla tuli tuosta kirjasta sellainen olo, että ideat olivat loppuneet ja Ahern väänsi kirjaa vain kustantajaa miellyttääkseen...

Torey Hayden on yksi ehdottomista suosikeistani! Ei ole "pettänyt" vielä koskaan..

MissB kirjoitti...

Minullakin taisi Ahernin kirja olla aluksi vain "välilukemista" muiden kirjojen katveessa. Sain kuitenkin loppuun luettua sen ja muistaakseni se olikin ihan siedettävä. Pitkäveteinen Ahernin kirjaksi jotka yleensä ahmin muutamaan päivään.

Nyt yritän saada hommattua Lahja-kirjan. Se ainakin vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
Sari kirjoitti...

Suzhouren. Ihan samaa ajattelen täällä ja eilen yritin taas jatkaa kirjan lukemista, mutta kyllä on vaan äääääärimmääääääisen tylsäääää luettavaa.

Haydenin kirja sen sijaan on kohta jo luettu. Minä vasta hiljattain bongasin tämän kirjailijan, erään toisen suomalaisäidin suosituksesta.

Hei Miss B. On kyllä todella pitkäveteinen, saa nähdä, riittääkö kärsivällisyys lukea loppuun.

Lahja-kirjan? Nyt pitää heti sanoa, etten ole kuullut koko kirjasta. Mistä kertoo? Täällä meidän suunnassa ei aina ole niin paljon kirjauutuuksia tarjolla, olen täysin Suomi-kirjastomme varassa, satunnaisesti saatan myös pyytää alalla työskenneeltä anopilta uutuuskirjoja. Onko suomalaiskirjailijan tekemä työ vai ehkä käännös?

Miia kirjoitti...

Voi, minä en nyt edes muista milloin olen viimeksi lukenut jotain kirjaa... Ennen luin hyvinkin ahkerasti, kirjan viikossa vähintäänkin. Ehkä taas sitten, kun lapset ovat isompia. Ihania leipomuksia taas kerran.

MissB kirjoitti...

Se on Ahernin uutuus. Pikku pätkän perusteella kutakuinkin mielenkiintoinen!
En tosin nyt yhtään muista mistä se kertoo :)