2010-03-10

Ihana valo - Lovely light

Nyt voi jo sanoa, että Teksasissa on kevättä ilmassa. Lämpötila on kohonnut reiluun kahteenkymmeneen asteeseen ja aurinko, se mollottaa korkialla taivaalla.

Now one can already say, that it's spring time in Texas. The temperature has risen to the 70s and the sun, it is shining up high.

Olohuonekin kylpee valossa ja yleensä hiukan pimentoon jäävä takkakulmauskaan ei näytä niin pimeältä. Mutta voi #$&%^#$ sentään! Olisi jo korkea aika pestä nuo ikkunat! Voimakas kevätaurinko paljastaa aikas ikävästi kaiken lian ja pölyn ikkunoissa (kuten muuallakin kotona). Auts!

Our Family room bathes in the sun and usually a bit darker fireplace nook doesn't look that dark. But oh my #%¤&/¤%&! I think it's time to clean all the windows! The powerful spring sun reveals all the dirt and dust on them (and elsewhere in the house). Auch!


Edelleen olen iloinen uusista sohvista. Emmekä ole edes onnistuneet saamaan yhtään tahraa aikaiseksi (taatusti se nyt sitten tapahtuu heti, kun täällä asiasta kehuskelen). Sohvissa on onneksi täysin irrotettavat irtopäälliset, jotka ovat kyllä lapsiperheessä ihan must! Tuo kattotuuletin ei muuten ole yhtikäs minun mieleen, mutta täälläpäin maailmaa se on oikeastaan miltei välttämätön. Kesällä se pyörii nimittäin ahkerasti.

And I am still so happy about our new sofas. And we haven't even spilled anything on them to cause stains (I am sure this will happen immediately, now that I started to brag about it). The great thing about these sofas is, that they are completely slipcored. And that feature is a must in a family with children! That ceiling fan is not my favorite at all, but in this state and especially during summer, you really need it. And during the summer time it's constantly whirring up there.

Mies toi naistenpäivänä pienen kimpun kukkia perheen naisille. Täällä Yhdysvalloissa naisten päivää ei tosin käsittääkseni sen ihmeemmin vietetä (ainakaan tänä päivämääränä), mutta me tytöt ilahduimme kukkasista kovasti.

My husband brought us ladies of the house some flowers on a women's day. Here in U.S. people don't really celebrate women's day (at least not on this date, correct me if I'm wrong), so I guess we girls were lucky to get these flowers.

18 kommenttia:

Titti kirjoitti...

Ihania kuvia, -teillä on kaunista!

Sari kirjoitti...

Hei Titti ja kiitos. Onneksi et näe ikkunoita läheltä. Saattaisi kommenttisi muuttua tyyliin, teillä on kaunista, kun katsoo tarpeeksi kaukaa... ;-)

Anu kirjoitti...

Aivan ihana valo ja koko huone! Oikein piti hartaasti katsoa kuvia.

Jutta kirjoitti...

Teillä vaihtelee lämpötila tosi nopeasti... Olisipa täälläkin jo 20 astetta LÄMMINTÄ... ;)
Ihana mies sinulla!

sanna kirjoitti...

Ihanat uudet sohvat! Ja teillä on niin kaunista. :) Aurinko paistaa nyt täälläkin, mutta ei paljoa vielä lämmitä...sen verran että vesi tippuu räystäältä kun lumi sulaa. Kevättä jo ihanasti ilmassa. Hyvää loppuviikkoa teille!

Sari kirjoitti...

Hei Anu ja kiitos. Kevätaurinko on raaka, mutta kaunis. Tälle päivälle luvassa ukkosta aamupäiväksi, mutta ainakin tällä hetkellä aurinko möllöttää taivaalla.

Hei Jutta, täällä kyllä lämpötilat saattavat vaihdella hurjastikin pienen ajan sisällä. Mutta nyt on luultavasti vihdoin kevät koittanut ja mittari pysyttelee päiväsaikaan yli kahdessakymmenessä plussa-asteessa.

Hei Sanna ja kiitos. Vaaleita sohvia olen jo harkinnut pitkään, mutta kun niiden piti olla tällaiset kokonaan irrotettavilla päällisillä olevat mallit, niin hiukan ovat olleet hakusassa. Mutta nyt ne vihdoin ilmestyivät kotiimme ja tykkään kyllä.

Siis kevättä ilmassa jo sielläkin suunnassa. Ihanaa, ihanaa!

Mukavaa loppuviikkoa myös sinulle!

Mari kirjoitti...

Voi kun ihanan aurinkoisia kuvia! Täällä taitaa mennä kauan, kun on parikymmentä lämmintä... Mutta sitä odotellessa ihastelen kuvia sieltä :)

CosyCottage kirjoitti...

Onpa todella keväisen kirkasta ja valoisaa! Huonekin niin rauhallisen vaalea ja kaunis, tykkään! Kauniita päiviä sinne!

Sari kirjoitti...

Moi Mari. No eipä täälläkään näin lämmintä ole kauaa ollut ja saapa nähdä, jaksaako pysyä näin lämpöisenä koko kevään. Tänään olikin sitten jo ekat ukkoset ja iltapäivällä luvassa sever thunderstormia. Että kiva kiva...

Hei CosyCottage. No onhan se, toisaalta ihanaa ja toisaalta kamalaa, kun tuo kevätaurinko kyllä paljastaa pienimmätkin pölyhiukkaset... Ei muuta kuin ikkunoita pesemään ja imuroimaan... Mukavaa keväistä viikkoa myös sinne suuntaan.

HIIRIEMO kirjoitti...

Heissan! Meilläkin on kevät ja räystäistä tippuu vesi. Teillähän on jo suorastaan helle! Minä luulin, että kaikki maailman pölyt ovat laskeutuneet meille, mutta onneksi jotain on jäänyt sinne Teksasiinkin ;).

Krista kirjoitti...

Ihana! Mie ostin tulppaanit itselleni 2,95e K-Raudasta =)

pinkstilettos kirjoitti...

Very pretty!
Daisy~

Sari kirjoitti...

Moi Hiiriemo. Lämmintä on ainakin toistaiseksi. Eilen sitten jouduin autoineni ensimmäistä kertaa rajuun raekuuroon ja olihan kokemus. Siinä jo hiukan paniikkia iski päälle, kun en tiennyt, minkä kokoisia rakeita sieltä alkaa lopulta autoa kohden lentelemään. Onneksi olivat vain pikkurillinpään kokoisia tällä kertaa. Täällä kun on ihan yleistä, että rakeet voivat olla golf- tai jopa pesispallon kokoisia. Sellaisella "sateella" olisi autokin jo vaurioitunut ihan kivasti. Nyt ei onneksi tullut vahinkoa.

Joo, kyllä tuota pölyä on riittänyt meidänkin ikkunoihin ja nurkkiin saakka. Eilen imuroin koko huushollin, mutta nuo ikkunat, ne on edelleen pesemättä.

Moi Krista. 2,95e tulppaanit kuulostaa huisin edullisilta. Täällä tulppaanit maksavat $6,95 ja vaikka ovat lempparikukkia, en hanno niitä kovin usein ostaa.

Hi Daisy. And thank you!

kati kirjoitti...

Voi mitä ihanaa valoa! Ja noin lämmintäkin jo. Kaunista on teillä!

Sari kirjoitti...

Hei Kati ja kiitos. Lämmintä on nyt ollut juu, mutta tänään täällä oli aivan karsea tuuli. Tuntui, että tukka lähtee päästä. Mutta aurinko sentään jaksaa mollottaa. Mukavaa viikonloppua!

Anu kirjoitti...

Kyllä on ihanan harmoninen tuo teidän olkkari, itsekin hankin ehdottomasti seuraavaksi valkoiset sohvat, kunhan nuo vaalean beiget alkaa kyllästyttää. Täällä on vielä metri lunta ja yöllä pakkanen laskee pariinkymmeneen asteeseen. Eli kevät tuntuu kaukaiselta asialta, mutta onneksi aurinko jaksaa päivällä paistaa ja jopa lämmittää jonkun verran. Yleismaailmallinen ilmiö näköjään tuo ikkunoiden likaantuminen...täälläkin ihan ilettää katsella ikkunoista ulos. Eikä se ikkunoiden pesu ole mitään mielihommaa, varsinkaan kun noita aukkoja seinässä on 34 kpl ja jokaisessa neljä pintaa. Ei jaksa laskea paljonko niitä yhteensä on, loppuu into heti alkuunsa. Mukavaa kevättä teille sinne lännen maille :>

vanamo kirjoitti...

Lämmintä kevättä viime vuodelta täällä lämmöllä muistelen:) Mutta kevät on tullut tännekkin omanlaisenaan,linnun lauluna, aurinkoisina kuulaina päivinä ja kirpeinä pakkasöinä. Kaunista teillä. Mukavaa maaliskuuta sinne:)

Sari kirjoitti...

Hei Anu ja kiitos kommentistasi. Me olemme nyt kevätlomalla tämän viikkoa, enkä ole juuri ennättänyt koneelle muuteskaan vähään aikaan. Tässä on ollut kaikkea pientä ohjelmaa, mutta koetanpa saada tänne postausta aikaiseksi jo tänään ;-) Valkoiset sohvat ovat ihanat, vaikka onhan niitä hiukan varottava. Ensimmäisen tahrankin jo bongasin, mutten vielä laita kyseistä sohvatyynyä pesuun, odotan ensin seuraavaa tahraa... ;-)

Huh, kuulostaa ihan siltä, että teillä tuota ikkunapintaa on ihan riittämiin. Täällä joku hyvä puoli siinäkin, että ikkunat ovat vain yksinkertaiset ja näin ollen pesu on hiukan helpompaa, vaikkei siltikään mitään lempihommaa, todellakaan.

Mukavaa kevättä myös sinne Suomeen!

Hei Vanamo. Kyllä se kevät aina tulee, vaikka olisi vähän kylmempääkin. Tänä vuonna talvi oli erityisen kylmä täällä Teksasissakin, mutta kevät näyttää nyt suhteellisen lämpimältä. Täällä puut jo ovat täydessä kukassa ja linnut kujertavat aamuisin. Kevättä siis ilmassa jo kovasti! Mukavaa kevään jatkoa myös sinulle!