2010-03-15

Uuden kaapin paikka - Where the new cabinet went

Meillä on täällä ns. Spring Break-viikko meneillään, eli kevätlomilla ollaan. Ihan vain tässä kotosalla ja lähiympäristössä vietämme lomamme, käymme luultavasti eläintarhassa ja isin työpaikallakin ehkä pistäydymme (isillä ei sen kummempaa kevätlomaa ole tiedossa), se kun on neidistä niin jännä paikka.

Eilen innostuin sitten laittamaan uuteen vitriinikaappiimme astioita ja aika täyteenhän tuo tuli.

We are having a Spring Break week here and we are spending it here at home this time. We will probably go to the zoo and perhaps even go to say hi to daddy at his workplace (daddy doesn't really have any Spring Break, unfortunately), since that is always so exciting for our daughter.

Yesterday I started putting our tableware inside this new cabinet we bought some time ago and this thing got quite full already.
Neiti pelaa Nintendollaan ja äidin piti välillä käydä neuvomassa, miten salapoliisipeli toimii. Ihan kuin jotain siitä älyäisin. Taitaa 5-veemme ymmärtää noista peleistä paljon enempi kuin äitinsä. Olohoneen vanhat sohvat muuttivat nyt sitten tähän huoneeseen ja nyt tätä huonetta tuleekin käytettyä paljon enemmän. Pelaamme lautapelejä, luemme kirjoja jne. Mutta tähän huoneeseen ei kyllä tule telkkua!

Our little one is playing her Nintendo in our formal living. Mommy had to go and help her to solve Detective mysteries in her game. Like if I knew how to play those games better than her. She actually knows so much more about all that stuff than her mom. Our old sofas ended up in this room and now we have started to use this room much more. We play board games here, read books etc. But no telly in this room!
Olen iloinen tästä uudesta vitriinistä, sillä se on tosi tilava ja uniikki kappale. Tämäkin löytyi huonekaluja myyvästä poistomyymälästä, mutta kotiinkuljetuksessa takaseinään tuli ilkeän näköinen reikä. Onneksi saimme TODELLA PITKÄKESTOISEN neuvottelun jälkeen hintaa roimasti alas ja itse asiassa takapaneelin voi vaikka uusia kokonaan, joten vaurio on onneksi korjattavissa.

I am so happy about this new cabinet, since it is very spacios and unique piece. This was also a find from that furniture outlet, but when they delivered this to our home there was some damage on the back wall. But we got the price down considerably after VERY LONG negotiations with the store and seems like we are able to replace the whole back wall, so it's repairable.

Kaappi kätkee sisäänsä monenlaisia astioita aina popparipöntöstä ruokalautasiin ja erilaisiin kupposiin ja kipposiin.

The cabinet holds inside all kinds of dinnerware and other bowls and bins from popcorn bowl to plates and cups of all sort.

15 kommenttia:

Heidi - Suklaamarenki kirjoitti...

Kaunis kaappi ja näyttä tosiaan tilavalta :) Liikaa säilytystilaa ei taida olla ikinä. Huone näyttää viihtyisältä. Mutta mikäs toi jättipullo on? Onko se baarikaappi:))? Mukavaa viikonalkua!

Sari kirjoitti...

Moi Heidi. Tämä kaappi tuntui tuohon seinustalle laitettaessa vielä isommalta, kuin miltä se tuolla myymälässä vaikutti. Juu, säilytystilaa ei kyllä ole koskaan liikaa.

Jättipullo on baarikaappi, ihan kuten arvasitkin. Aikamoinen rohjake huonekaluna, pientä keskustelua on virinnyt siitä, että olisiko viinipullon aika siirtyä jossain vaiheessa uuteen kotiin?

Teija kirjoitti...

Kaappi näyttää tosi kauniilta! Ihania kuvia taas muutenkin kodistanne :)

Sari kirjoitti...

Hei Teija ja kiitos. Pienimutoista kädenvääntöä saimme käydä kyseisen huonekaluliikkeen kanssa siitä, että olivat teloneet kaapin takaosaan reiän kuljetuksen aikana. Mutta onneksi asia korjaantui, vaikka reikä siellä takaseinäs on, edelleenkin... ;-)

Anu kirjoitti...

Meidänkin pojan mielestä isin työpaikka on tosi kiinnostava paikka. Jotenkin siihen liittyy hohtoa.
Aivan todella kaunis vitriini. Teillä on kyllä upea koti kaikkineen.

Sari kirjoitti...

Moi Anu. Juu, isin työpaikka on jännittävä, kun isin huoneessa on mm. kiva esitystaulu, johon voi kirjoitella ja kahvihuoneesta voi hakea pähkinäpussukoita ja vettä ihan omaan pahvikuppiin sellaisesta hauskasta automaatista. Tällaiset pienet asiat voi lapsille olla tosi isoja juttuja.

Ja kiitos, hiukan on taas ilme muuttunut kodissa. Taitaa olla vähän sama juttu joka kevät, että tekee mieli uudistusta. Tosin ei meillä kyl huonekaluja uudisteta joka vuosi.

Maaka kirjoitti...

Lukukierroksella.

Kaunis oli ystävättäresi koti, mutta kyllä teidän koti on vielä enemmän mieleeni. Kaunis, valoisa, kodikas ja kutsuva :)

Hauskoja cupcakejä perhosien keran :)

Piia-Marika kirjoitti...

Ihanainen kaappi. Täällä olemme etsineet kälyehdokkaalleni samankaltaista. Hankalaa kieltämättä on, vaikka avoimin mielin olemmekin ja valmistautuneet maalaushommiin. Mutta varmasti pitkä etsintä palkitaan. Toivomme näin. :)

Sari kirjoitti...

Hei Maaka ja kiitos kommentistasi sekä lukukierroksesta blogissasi. Niinhän se varmasti on, että kaikissa kodeissa on ne hyvät ja huonot puolensa ja yksi koti miellyttää toista ja toinen toista.

Tämä meidän koti näyttää meidän perheeltä ja ystävättäreni koti taas näyttää ihan hänen perheeltään ;-) Minä ihastelen aina erilaisia ratkaisuja ja olen hirmu utelias näkemään, kuinka ihmiset sisustavat kotejaan.

Hei Piia-Marika. Ja kiitos, kyllä mekin tuollaista kaappia pitkään etsimme ja tämä kappale osui ihan sattumalta silmiimme, kun menimme tuohon poistomyymälään jo aivan eri asioissa.

Kyllä mä luulen, että etsintänne vielä palkitaan. Ja tosiaan, ainahan kaapin voi myös maalata, eli jos löydätte malliltaan mukavan, vaikkakin ehkä väärän värisen, niin eihän sekään ole esteenä. Mekin itse asiassa jo olimme ostaa tummasävyisen vitriinin ja suunnittelimme sen maalausta, mutta sitten eteemme tuli tämä.

Mari kirjoitti...

Kaunis vitriini! Ja muutenkin viihtyisän näköinen huone...

Melike kirjoitti...

Tykkään vitriinistä myös!! Liikaa säilytystilaa ei varmaan voi koskaan olla. Yllättävästi ne kaapit aina täyttyy... ;)

Ja minusta tuo baarikaappipullo on hauska, sopii kivasti tuon oleskeluhuoneen tunnelmaan...

Sari kirjoitti...

Moi Mari ja kiitos. Kaappi on pientä takaseinän reikää huolimatta kyllä tosi kiva, mut mä koetan unohtaa tuon yksityiskohdan, kun tiedän, et se tulee jossain vaiheessa korjattua.

Moi Melike, juu, koskaan ei ole liiaksi säilytystilaa. Ja niin ne vaan täyttyy, aina...

No joo, onhan toi baarikaappipullo ihan vekkuli, vaan kun ei siel enää nykyisin juuri ole mitään mitä säilytellä, niin sillä se on hivenen turha kapistus. Mutta onhan se kyllä aika erikoinen kapistus, ettei siitä ihan heti hannoisi toisaalta luopuakaan. Ja on samalla vähän sellainen sisustuskapistuskin... ;-)

tiina kirjoitti...

Voi miten kaunis kaappi! Todella kaunis design - astiat pääsevät ihanasti esille hyllyillä! Mukavaa kevät breikkiä:)

Sari kirjoitti...

Hei Tiina ja kiitos. Tuo design ensin mietitytti, et onko liiankin krumeluuni, mutta kyllä tykätään. Kevätlomakin on jo uhkaavasti puolessa välissä. Nopeasti päivät kuluvat.

Miia kirjoitti...

Tuo seinä on niin upea! Mahtavasti sopii tuo vitriinikaappi siihen <3