2010-02-24

Pinkki piristää - Pink cheers me up

Pinkillä on omalla kohdallani piristävä vaikutus ;-)

Pink cheers me up ;-)

Ja niinpä sitä löytyy pieninä annoksina kotoamme. Uusin hankintani on tuo taustalla näkyvä Audrey Hepburn taulu, jonka löysin läheisestä poistomyymälästä. Miespuolinen myyjäsetä kyseli, että mihin aion taulun laittaa. Vastasin, että olohuoneeseen, vaikkei mieheni ehkä tule olemaan asiasta täysin samaa mieltä, taulun ollessa niin kovin naisellinen. Siihen myyjäsetä vastasi vinosti hymyillen, että ehkä mieheni tottuu ajatukseen... ajan kanssa. Toivon mukaan, sillä Audrey on tullut jäädäkseen... ;-)

And so we have a little bit of pink here and there in our home. My latest purchase is that Audrey Hepburn painting, that I found from a local outlet store. This cashier guy asked me, where I am planning to put this painting and I told that it goes to our family room, even though my husband might not be so crazy about this pink painting. This guy replied me smiling that maybe he will get used to it... someday. Well I really hope so, since Audrey is here to stay... ;-)

Pienellä sivupöydällä on Pottery Barn Kidsin alepöydästä vuosia sitten löytämäni lamppu ja hauska maski, jonka olen ostanut joskus garage salesta. Mutta itseni tuntien tuolta sivupöydältä saattaa jo ensi viikolla löytyä ihan jotain muuta koristusta... ;-)

On this little side table I have a table lamp that I have bought from Pottery Barn Kids sale long time ago. I also ended up putting this funny mask on that table. I found it from a local garage sale sometime ago. But knowing myself I bet that in a couple of weeks I might have something totally new decoration on that table top.. ;-)

--------------------------------

P.S. Huomasitko muuten uudet sohvat? Minä olen täällä ihan onnesta soikeana tästä hankinnasta. Menimme mieheni kanssa tässä eräänä iltana erääseen huonekalujen poistomyymälään (hankimme pääosin kaiken joko käytettyinä, alennuksista tai poistomyymälöistä. En näe järkeä ostaa juurikaan mitään täydellä hinnalla, kun valinnanvaraa on edullisemmissakin vaihtoehdoissa) katsomaan kirjahyllyä, mutta päädyimmekin hankkimaan nämä sohvat ja yhden toisenkin huonekalun, jonka paljastan piakkoin...

P.S. Did you notice our new sofa and loveseat? I am in seventh heaven here about this set. We went to this furniture outlet the other day (we prefer to buy everything used, with reduced prices or from outlet stores. I just don't see any reasons to buy stuff full priced, since there is so many options even to get things cheaper) to check some book cases and suprisingly ended up getting these and one more item, which I will reveal soon...

19 kommenttia:

Päivi kirjoitti...

Hei!

Ihana tuo pinkkinen Audrey Hepurnin taulu sekä lamppu ja kiva tuo maski.
Itse en ole aikaisemmin tykännyt pinkistä mutta nyt keväällä on pakko ollut saada jotain pinkkiä kanssa sisutukseen. Ostin Iittalan vaaleanpunaisen mariskoolin, vaaleanpunaisia kynttilöitä ja makuuhuoneessa tilda ruusu kangaasta verhot.

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Pinkki sai mut heti houkuteltua katsomaan...

On kylla todella naisellinen tunnelma nurkkauksessa ja saahan tietty niin ollakin, kun talossa asuu naisia. Eika miehillekkaan tuollainen kauneus varmasti vaaraksi ole.

Kauniit sohvat ja olisi todellakin hullua ostaa huonekalut kalliilla, kun todellakin niin paljon muita vaihtoehtoja loytyy.

Sari kirjoitti...

Hei Päivi. Mulla on tämä pinkkivillitys ollut jo päällä jonkun aikaa, siihenhän tämä blogin nimikin osaltaan viittaa. En tiedä, olen kai lopulta hiukan romantikkosielu, joka kaipaa ympärilleen myös sitä hempeää pinkkiä, joskus kylläkin myös kirkuvaa sellaista ;-)

Voi ei, vaaleanpunainen Mariskooli olisi ihana, vaan eipä löydy meiltä skoolia siinä värissä. Nuo Tilda-ruusukankaiset verhot kuulostavat kyllä aika herkuilta!

Moi Itkupilli ja kiva nähdä sua täällä pitkästä aikaa! Minäkään en ole kyllä ollut kovin ahkera kommentoija sinun blogissasi, pitäisikin käydä pistäytymässä vastavierailulla ;-)

Naisellista on juu, mutta on ollut yllättävää kuulla kehuja myös miehen suusta. Hänkin kuulema tykkää olohuoneen uudesta ilmeestä kovasti eikä tuo vaaleanpunainen Hepburn taulukaan kuulema juuri haittaa. Mutta ensin kummasteli minulle, että kuka tuo kuvan naikkonen oikein on, hehe, miehet... ;-)

Ei normihintaisia huonekaluja ole tosiaan järkeä ostaa, kun kirpparit, garage salet ja poistomyymälät ovat täynnä ihania vaihtoehtoja. Olet varmaan huomannut, että täälläkin talossa asuu garage sale-friikki, alehyllyjen kiertelijä ja poistomyymälöiden vakkari-asiakas ;-)

Anu kirjoitti...

Uudet sohvat oikein kutsuvat istumaan. Aivan ihanat ovat ja myös taulusi.

Marielisa kirjoitti...

Suloinen taulu - ja niin oiva pari tuon maskin kanssa kyllä!

Sohvat on hienot, huomasin kyllä heti...
Ja samoilla linjoilla minäkin, harvemmin tulee ostettua huonekaluja täydellä hintaa - löytöjä on kiva tehdä!

Anastasia kirjoitti...

Hauska taulu ja pinkki piristää, se on niin keväinen väri! Tyttäreni syntymän jälkeen olen taas hurahtanut kaikkeen vaaleanpunaiseen, joten tykkään! :)

Saara kirjoitti...

Upea loydos nuo sohvat! Taalla tosiaan kannattaa kaivella alekoppia ja kytata tarjouksia kun melkein kaikki tuotteet loppujen lopuksi tulee alennukseen.
Audrey rocks ;).

Jael kirjoitti...

Onnea uusien ihanien sohvien johdosta! Audrey-taulukin pinkkinä on kiva!

PirjopauliinaL kirjoitti...

Kaunista, niin kaunista!phiket

Sooloilija kirjoitti...

Pinkki piristää, varsinkin keväällä!

Upeat, pehmeät sohvat!

Audrey on suloinen! Pinkkinä myös, vaikka olenkin tottunut katsomaan mustavalkoisena.

Näiden kuviesi katselu tuottaa tulosta: saan tartuttua edes imuriin. Sisustusintokin olisi kova, mutta ei jaksa.. Työviikko kohta lopuillaan, sitten ehkä.

SariW kirjoitti...

Taulu on kyllä tosi upea ! Aivan ihana .... niin naisellinen ja siro : )

Mari kirjoitti...

Taulu on kyllä ihana <3 Ja nuo uudet sohvat ovat tosi upeat! Itse vain haaveilen valkoisista sohvista...

Teija kirjoitti...

Lampusta tykkään erityisesti! Tuo jotenkin merellistä fiilistä. Mutta sohvatkin ihanat!

Oiskohan tuo maski sellanen venetsialainen karnevaalinaamio? Itse ostin muutama vuosi sitten Venetsiasta saman tyyppisen.

kati kirjoitti...

Voi mikä sohvalöytö, komeat ovat! Meidänkin sohva potäisi uudistaa, mutta sopivaa ei ole vastaan tullut.. Ihanan pirteä taulu!

Anu kirjoitti...

Voi jee, tuo lamppu on upea!

heidi kirjoitti...

Hei. Olen ollut nyt pari viikkoa aktiivinen lukijasi... Ihanan näköinen koti. Kun tulet Suomeen voisit tulla myös meille maalaamaan pari kirjahyllyä lastenhuoneessa. On pitänyt maalata ne jo pari kuukautta... mutta... Toisaalta pakkanen on nyt hyvä "tekosyy", että ei voi maalata, kun ei voi oikein tuulettaa:)
t.heidi r

Heidi kirjoitti...

Pinkki piristää ihanasti :) Mukavan muhkean näköiset sohvat, onnekas kirjahyllyn etsintäreissu :)) Mukavaa alkavaa viikonloppua !

Krista kirjoitti...

Audrey rules!

Sari kirjoitti...

Hei vaan ja hirmu iso kiitos kaikista ihanista kommenteista!

Olen myös tosi ilahtunut monista uusista kasvoista tuolla lukijaboxissa sekä kaikista teistä uusista kommentoijista! Kiva saada tänne uusia vierailijoita!!!

Hei Anu ja kiitos, uudet sohvat ovat muuten tosi tukevaa laatua ja niissä on tosi ryhdikästä istua. Ihan kummallista, kun ei uppoakaan tuoliin kuten ennen... ;-)

Moi Marielisa, alemyynnit ja kirpparit ovat ihan huippujuttu! Ja toi taulu ja maski ilahduttavat meitäkin. Tosin pikkuneiti heiluu aika useasti toi maski päässään, on myös hauska juttu lapsen leikeissä.

Moi Anastasia. Pinkki kyllä piristää ja mulla pinkki väri on kulkenut mukana jo pitkään. Ehkä se omallakin kohdalla liittyy muuten jollakin tapaa lapsen syntymään.

Hei Saara. Niin se on. Alehyllyjä riittää ja mä en enää osaa edes ostaa isompia hankintoja normihintaisina, kun tätä valikoimaa riittää muuteskin ihan kivasti. Täällä jo odotan garage sale kauden alkamista...

Moi Yaelian. Audrey taulu on pinkkinä aika karkkimainen, mutta joteskin tykkään...

Hei Piupau ja kiitos sinulle!

Moi Sooloilija. Mä muuten pohdin pitkään tuota Audrey taulua, sillä minäkin olen tottunut näkemään kyseisenlaisen version mustavalkoisena ja kieltämättä kävi mielessä, että onkohan tämä jo liiankin vaaleanpunainen. Mutta kyllä tykkään, käy tuohon tilaan ihan kivasti.

Haa, kiva juttu, jos sain sinut tarttumaan imurin varteen. Ja viikonlopuilla on kumma vaikutus, mäkin täällä taas maalailen...

Moi Sariw. Joo, nimenomaan siro ja naisellinen. Vaaleanpunaisena vielä astetta makeampi versio, mutta tykkään kyllä.

Moi Mari. Mäkin kyllä olen jo pitkään haaveillut valkoisista sohvista, mutta hiukan on aina pelottanut, että mitenhän ne toimii lapsiperheessä. Nyt kun löytyi täysin irtopäällysteiset versiot, niin uskaltauduin. Jos tulee tahraa, niin eikun "koko sohva" pesuun... ;-)

Moi Teija. Toi lamppu on elänyt jo monessa huoneessa. Ensin tyttären huoneesssa, sitten makkarissa, sen jälkeen miehen työtilassa, sitten omassani ja nyt tuolla olohuoneessa. Itse taisin erityisesti ihastua lamppuosaan ja huokeaan hintaan.

Mä luulen, et toi maski on jotain venetsialaista tyyliä. Alkuperää en osaa sanoa, kun ostin sen joskus garage salesta.

Moi Kati. Tämä sohvauudistus oli kyllä täysi sattuma. Emme menneet oikeasti edes sohvia katselemaan. Mutta joskus on helpottavaa, kun jotain löytyy ihan sattumalta. Tässä olemme nimittäin nyt juosseet leveän, lasiovisen kirjahyllyn perässä pitkän aikaa ja meinaapa ottaa koville sen löytyminen...

Moi Anu, juu, lamppu on yksi lemppareistani!

Moi Heidi ja kiva kuulla, että olet seuraillut blogiani ja pitänyt näistä höpötyksistäni. Voi hitsi, koskas tehdään maalaustreffit ;-) Mutta juu, pakkaskeleillä maalaushommat voivat olla aika viluista puuhaa. Mä kans maalailen huonekaluja autotallissa ovet auki ja onhan se välillä aika kylmää, kun tuuli ujeltaa korvissa ja verkkareissa viluttaa.

Moi Suklaamarenki. Joo, ihan onnekas kirjahyllyn hankintareissu, vaikka itse kirjahylly on edelleen hankkimatta... Mukavaa viikonlopun jatkoa myös sinulle!

Krista, so she does!!!