2010-02-27

Jätskitötterö - Ice Cream Cone

...Voi olla myös cupcake. Löysin joku aika sitten jäätelötötterön muotoisen cupcakevuoan (josta muodostuu 6 kpl kuvan kaltaisia cupcakeja) ja sitä piti heti kokeilla. Tein suklaisen cupcaken ohjeella nämä tötteröt, joista kaiversin hiukan sisustaa pois (sisällehän voisi laittaa vaikka mansikkahilloa tai suklaakastiketta) ja päälle vaniljajäätelöä sekä vaaleanpunaisia nonparelleja. Tyttären kaveri tuli meille iltapäivällä kylään ja nämä jätskiherkut katosivat nopeasti tyttösten suihin.

...Can also be a cupcake. I found this ice cream cone shaped cupcake pan (which makes 6 pieces of this kind of cones) and I had to try it straight away. I made chocolate cones, removed some of the dough after baking (you could put some strawberry jam or chocolate sauce inside the cone) added some vanilla ice cream on top with pink sprinkles. Our daughter's friend came to play date later that day and they both really enjoyed their ice cream treats.

18 kommenttia:

Valleys Päivi kirjoitti...

Oi kuulostaapa herkulliselta:) Ei ihme jos katosivat äkkiä tyttöjen suihin:)

Sari kirjoitti...

Hei vaan Paivi. Oli oikein makoisat annokset, piti itsekin kokeilla... ;-)

Titta kirjoitti...

Oi vitsitmtuommonen muffinsi-vuoka kuulostaa todella käyttökelposelta! :)

Sari kirjoitti...

Moi Titta. On se kyllä sitä. Nyt voi tehdä jätskiannokset syötäviin cupcake-tyyliin toteutetuin jätskitötteröihin... ;-)

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.
suklaamarenki kirjoitti...

Herkullisen näköinen annnos :) Enpä yhtään ihmettele, että ovat kadonneet silmänräpäyksessä!
Mukavaa sunnuntaita :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Suklaamarenki. Sinne katosivat suihin jädet samantien, pitänee taas tehdä uusia lähiaikoina.

Mukavaa sunnuntaita myös sinulle!

vanamo kirjoitti...

Ah ja vot mitä herkkuja...jälleen kerran;) Ja nuo uudet sohvat ovat kauniit. Olin tosi yllättynyt usa:ssa, miten kalliita uudet huonekalut todella olivatkaan. Onneksi löytyi ikea;D Meillä on myös paljon käytettyinä hankkittuja huonekaluja, tosin uutenakin on hankittu. Sopiva sekamelska:) Mukavaa viikkoa sinulle:)

Piitu kirjoitti...

Wau, hauska idea ja varmasti hyvää!

sariw kirjoitti...

On kyllä tosi herkullisen ja houkuttelevan näköinen : )
Makoisaa sunnuntain jatkoa !

Omenaminttu kirjoitti...

Mums, oli varmaan tosi herkullisia!

Teija kirjoitti...

Nyt kyllä kiusaat laihiksella olevaa lukijaa! ;)

Suloisen näköinen herkku!

Hannis kirjoitti...

Oi vitsit, tuli hirveä makeanhimo... Ihana idea! Nyt en saa vaan itse syödä, yritän pitäytyä toden teolla herkuista pari kuukautta - pakko laihtua :-)

Mari kirjoitti...

Voi miten herkkullisen näköisiä... Meillä on tänään tarjolla ihan perinteistä rahka-persikkapiirakkaa :)

Hanna kirjoitti...

Voi nam, mikä herkku! Pelkkä katsominen lihottaa :)

Tuija kirjoitti...

Ihania herkkuja taas. Meikäläisen pitäisi yrittää taikoa ensi viikonloppuna tytön 5-vuotissynttäreille Hello Kitty -kakku. Aarrg, nämä mun kädentaidot kun ovat mitä ovat. Varuiksi ostin jo pussillisen sydän- ja mansikkakarkkeja, joilla voi päällystää epäonnistuneen Kitty-paran :)

Mari kirjoitti...

VOi miten herkullisen näköinen kuva! En yhtään ihmettele, vaikka maistuivatkin pienille neidoille;)

Sari kirjoitti...

Moi Vanamo. Minäkin usein ihmettelen huonekalujen hintoja, mutta onneksi täällä on vaihtoehtoja, eikä mua itseäni ainakaan haittaa ostaa huonekaluja myös käytettynä. Meillä on ihan samanlainen sekamelska uutta ja vanhaa.

Moi Piitu ja kiitos. Maittavaa oli, vaikka mun pitäisi nyt todella pysyä erossa kaikista herkuista.

Hei sariw ja kiitos. Ja oikein mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Hei Omenaminttu ja kiitos kommentistasi. Kiva nähdä täällä ihan uusia nimimerkkejä kommentoimassa ;-) Mumsia oli, ehkä liiaksikin. Minun kun pitäisi hiukan nyt hillitä makianhammastani... Vaaka kun notkuu huolettavalla tavalla ihan väärään suuntaan.

Teija, ihan samassa ojassa olen itse. Ikuisena laihduttajana nämä herkut on kyllä vihonviimeisiä, mutta kun ei pysty hillitsemään itseään.

Hannis, no joo, sama juttu täällä. Pitäis nyt tosiaan alkaa sinnittelemään, sillä nythän mennään jo maaliskuussa. Oh no!

Moi Mari, rahkapersikkapiirakkakin kuulostaa kyllä hyvältä. Nam!

Hanna, miten minustakin alkaa tuntumaan, että kaloreita tulee jo pelkästä makean herkun katselusta. Ja hirveä laiskuus nyt tsempata kilojen tarkkailun suhteen. Hemmetti soikoon! Pakko ois nyt skarpata, ennenkuin alkaa taas shortsi-bikinikelit.

Moi Tuija. Kyllä sä osaat sen Hello Kitty-kakun tehdä. Siellä Suomessa kun taitaa olla hiukan enempi kaikenlaisii marsipaanipötkylöitäkin tarjolla. Ja nykyäänhän voi ostaa kaikenlaisii siirtokuviikin kakun päälle. Oletko miten ajatellut tuon päällisen toteuttaa?

Moi Mari, kyllä maistuivat, myös äidille... Ja nyt on kyllä todettava, että ei hyvä! Pakko hillitä nyt itseään näiden suhteen. Pitäisi osata leipoa ja tehdä jutskuja vain lapselle ja perheelle ja koettaa itse olla tarttumatta siihen pullaan, tai mihin tahansa makeaan.