2010-01-13

Ripaus vaaleanpunaista - Pinch of pink

Kevät on jo kohta täällä (tai ainakin toivon niin) ja siitä syystä kotiimme on ilmestynyt jo hiukan uusia värejä. Yksi keväisistä lempiväreistäni on vaaleanpunainen.

The spring is almost here (at least I hope so) and because of this we have some new colors in our home. One of my most favorite colors of spring is pink.

Neidin vaaleanpunainen possu paistattelee auringonvalossa olohuoneen sohvalla. Ja nämä iloiset tyynythän olen tainnut jo esitellä täällä joskus aiemminkin. Löysin ne viime keväänä läheisestä garage salesta ja ovat kyllä tosi herkut!

Our daughter's pink pig was bathing in the sun in the family room and I believe I have shown these delicious pillows here before. I found these from a local garage sale last year and I really, really like them!

Valoakin jo tulvii ikkunoista, eikä kynttilöitäkään tarvitse enää polttaa ihan koko aikaa. Vaaleanpunainen lamppu on löytö garage salesta, kuten kaikki muutkin pöydällä olevat esineet. Tuossa lasipurkissa on muuten männyn tuoksua, jota huomaan näin talvisin kaipaavani.

There is more light coming in from the windows and I haven't had the need to burn candles as often as earlier. This pink lamp is also a find from a local garage sale, as well as all the other little things on the table. In that glass jar in the front is some pin fragnance, which I really enjoy and miss during the winter months.

12 kommenttia:

Tuija kirjoitti...

Voi, sä olet jo ehtinyt tuomaan kevään sisälle. Meikäläisellä on vielä joulukoristeet läjässä sivupöydällä odottamassa, että saisin ne laatikoihin ja korjattua pois odottamaan seuraavaa joulua.

Täällä alkaa olla kohta paras tulppaanikausi, joten silloin viimeistään alkaa ihana keväinen fiilis, vaikka tänä vuonna saammekin odottaa kevättä kauan, jos lumen määrästä mitataan.

Pääsisitpä muuten tänne valokuvaamaan, nyt on aivan mahtavat maisemat, kun lunta on paljon ja jostain tullut kosteus on huurruttanut kaikki oksat sun muut aivan mielettömään "sokerikuorrutukseen". On niin kaunista, ettei voi kuin huokailla.

Mari kirjoitti...

Minustakin vaaleanpunainen kuuluu kevääseen ;) Herkku on tosiaan tuo tyynynpäällinen... Kaunis asetelma pöydällä!

suklaamarenki kirjoitti...

Sopispa kivasti meidänkin sohvalle ;) Hauska lamppu, mistä materiaalista varjostin on kun näyttää ihan pursotelta kermavaahdolta?

sariw kirjoitti...

Oi,miten kaunis tyynynpäälinen ! Ja ihana possu siinä vierellä : )

Sari kirjoitti...

Moi Tuija ja ok, tunnustan, että on mullakin viel joitain joulukoristeita säilytyslaatikoihin pakattuina ja odottamassa vintille menoa.

Mutta muuten on koti muuttamassa jo ilmettään keväiseen. Ja ne tulppaanit! Aah, mun lempparikukkia. Täällä olen jo ollut näkevinäni niitä kaupoissa ja ajattelin, että taidan pian jo kiikuttaa ensimmäisen tulppaanikimpun kotiin ;-)

Älä edes puhu niistä lumisista maisemista. Voin vain kuvitella, miten kaunista siellä on ja onhan noita ihania talvikuvia näkynytkin monessa blogissa. Oi joi, noh ehkä mä joskus niit pääsen taas kuvaamaan... ;-)

Hei Mari, vaaleanpunaisessa on jotain heleää ja herkkää, joka herää henkiin aina kevään korvilla.

Ja kiitos, minä kun juuri puhuin edellisessä postauksessa, kuinka tavoittelen less is more-fiilistä, vaan kun tässä nyt näitäkin kuvii katsoo, niin mitenkähän tämä nyt on. En mä taida koskaan päästä eroon kaikista koristeista. Joteskin vaan tykkään, et edes jotain pientä olis kiva olla. Mut hiukan kyl olen karsinut kotia koristeista, ihan oikeasti ;-)

Suklaamarenki, aivan takuulla sopisi, kun se teidän sohva on sellainen herkku! Mä en voi edes tulla katsomaan sitä kuvaa enää, kun alkaa himottamaan itseäkin sellainen sohva.

Tuo varjostin on rypytettyä kangasta, josta ei nyt ihan heti ota selvää, mitä materiaalia se on. Luultavasti jotain tekokuitua.

Hei sariw. Ja kiitos. Nuo tyynyt (niitä on siis kaksi) ihastuttivat kyllä heti ja muistan, kuinka joku toinen niitä ensin hipelöi ja mä jo ihan pala kurkussa, että voi hitsi, missasin noi. Mutta sitten kyseinen henkilö jätti tyynyt syrjään ja arvaa vaan, tarrasinko heti tyynyjen reunoista kii?

lumiomena kirjoitti...

Näyttää niin kauniin raikkaalta ja herkulliselta!

Teija kirjoitti...

Herkulliset tyynyt! Ihanasti kevättä jo näissä kuvissa.

Sari kirjoitti...

Kiitos Lumiomena. Miten se vaaleanpunainen onkin aina niin herkullinen ja karkkimainen väri?

Kiitos Teija, tyynyihin ihastuin kyllä heti ne nähtyäni ja ovat kivasti tyttömäisen herkulliset. Kevättä on jo ilmassa täällä suunnassa, ainakin mielessä, jos ei muuten.

Maaka kirjoitti...

Voi, aivan älyttömän ihana kangas nois tyynynpäällisis!!! Ihanat värit <3 <3

Onneksi se toinen asiakas jäi hieman miettimään niiden hankkimista ja sijoituspaikkaa Eihän se varmaan ilman pätevää syytä ostamatta olisi voinut jättää!! :DD

Sari kirjoitti...

Moi Maaka. No niin on ja mä olen tosi iloinen, että noi tyynyt lopulta jäivät minulle. En tosiaankaan olisi voinut jättää ostamatta, kun hintakaan ei ollut kuin muutaman taalan kipale.

tiina kirjoitti...

Ihanan fressi ja keväinen! Teen usein kevätkodin updeittauksen vaalean vihreällä ja vaalean punaisella. Vielä täällä ei kuitenkaan ole keväiset tunnelmat (-10 ja lunta!), mutta varmastikin jo ystävänpäivän jälkeen.

Anonyymi kirjoitti...

Hei,
olen tänään seikkailut blog'iisi ensimmäistä kertaa!
Mielenkiintoista että joku asuu Amerikassa. Itse asun Sveitsissä ja poissa Suomesta jo 20 vuotta. Hammashoitajani on Texas'ista! Onko miehesi suomalainen?kuinka kauan olette asuneet siellä?
Anteeksi kun kyselen.....
Hyvää ystävänpäivää toivoo Anne