2009-12-20

Ruokailutilan koristuksia - Decorations in our dining room

Kohta on aika istahtaa jouluherkkujen äärelle, ruokapöytään.

It's almost time to sit down by the dinner table and enjoy all the Christmas goodies.


Meillä joulupöytä katetaan kuin Suomessa ja moni teistä ehkä tunnistaakin useita juttuja. Astiat ja liinatkin kun ovat suomalaisia.

Our Christmas table is full of finnish tableware, dishes and tableclothes.


Ja speciaaliherkkuina on tietty suomalaista suklaata.

Our special treat during Christmas is of course finnish chocolate.



Joulupöytäämme koristavat oikeat omput ja havukranssit (havut eivät tosin ole aitoja, vaan muovisia).

Real apples and pine garland are decorating our Christmas table.



Ihanaa joulun odotusta teille kaikille! Ei ole enää montaa yötä jouluun!

Have a wonderful Christmas time everyone! Not many more nights until Christmas!

13 kommenttia:

Katja / Lumiomena kirjoitti...

Kutsuvan näköinen pöytä. Tuo poro/peura-kynttilänjalka on kaunis.
Ostin muuten Kotilieden ja pidin kovasti jutusta :)

Joana kirjoitti...

Meilläkin luettiin tänään Kotiliettä, joka oli tulvillaan ihanaa joulun odotusta.

Tunnelmallista joulunalusviikkoa täältä lumisateesta ja pakkasesta!

Krista kirjoitti...

Oi kiitos Sari, laittaisinko minäkin omput ja havukranssit....näyttävät niin hyvältä!

vanamo kirjoitti...

Ihanan näköisiä kattausvinkkejä. Omput ja havut sopivat kauniisti yhteen.
Ja muuten, kurkkasin sen lehden...oikein mukavaa teillä:)

Hyvää Joulua sinne, sinulle ja perheellesi!

SariW kirjoitti...

Kaunis koristelu havuista ja ompuista. Tuota ideaa voisin hyvin käyttää itsekkin.
Minä myös hankin lehden ja luin juttusi. Ihanan tunnelmallinen : )
Suloista joulunaikaa sinullekin !

Ruiskaunokki kirjoitti...

Kiitokset jouluisesta blogistasi Kotiliedessä!

Tunnelmallista on kodissanne! - Hyvää ja rauhaisaa jouluaikaa Teille!

-T kirjoitti...

Tunnelmallisia kauniita jouluisia kuvia! Lämminhenkistä joulun aikaa :)

Heidi kirjoitti...

Kivoja jouluisia kuvia. Sain vihdoin kotilieden hyppysiini:) Kauniita kuvia olit ottanut ja juttu oli kivasti kirjoitettu.
Oikein kaunista joulunaikaa koko perheelle!

Anonyymi kirjoitti...

Hyvää Joulua Sari!

Anonyymi kirjoitti...

Miten nuo havut pysyvät tuossa tiputtelematta neulasia? Meillä on myös havuja vähän joka puolella, tosin pöydän päälle ei mahdu kattauksien kanssa. Aidot havut eivät oikein tykkää olla sisätiloissa ainakaan täällä meillä. susanna

kati kirjoitti...

Voi miten tunnelmallisia kuvia! Ihanaa joulun aikaa sinulle!

Sari kirjoitti...

Ensinnäkin voi hitsi. Mikä onkaan ärsyttävämpää kuin se, että kirjoitat jokaiselle kommentoijalle innoissasi vastausta ja sitten huomaat, että olet joteskin mössinyt koko homman ja vastauksesi eivät näykään täällä kommenttilootassa, vaan katosivat johonkin... Voi kökkööh!

No mutta, ei siinä. Otetaanhan uusiksi... ;-) Siis kotona jälleen ja herttinen sentään, huomenna ollana jo aatonaatossa (tai siis siellä Suomessa jo tänään!).

Hei Lumiomena. Kiva juttu, että Kotilieden joulunumero löysi myös sinun käsiisi ja myös pidit tekemästäni jutusta ;-) Tuo kynttelikkö on muuten pieni poikkeus tuossa kattauksessa, se taitaa olla oikeastaan ainoa esine, joka ei ole suomalainen. Se on ollut kodissamme jo vuosia ja tuonut valoa joulupöytään monena jouluna. Ihanaa joulua sinulle!

Hei Hiiriemo ja kiitos samoin oikein riemukasta joulua myös teille! Ihanaa, että saatte viettää sitä pakkasessa ja LUMESTA NAUTTIEN! Niin ja kiva juttu, että sinäkin olet lueskellut uusinta Kotiliettä. Se onkin täynnä ihanan jouluista tunnelmaa!

Moi Krista. Arvaanpa, että osaisit kyllä loihtia havuista ja ompuista aivan ihanan joulupöydän! Ja kun havujen joukkoon sujauttaa vielä pari tuikkukynttelikköä, niin tuleepa tosi kotoinen tunnelma.

Minä jouduin tosin tyytymään havujen osalta tekosellaisiin, täältä kun ei juuri havupuita löydy ja havukranssit ja -oksat ovat kaupoissa tosi kalliita. Oikein iloista ja rentouttavaa joulun aikaa sinulle!

Moi Vanamo. Kiva, että lukaisit jutun ja kiitos, on mukava saada positiivista palautetta ;-) Havut ja omput joteskin tuntuivat kivalta yhdistelmältä ja meillä on ollut viime aikoina niin kivannäköisiä ja -makuisia, jouluisia omppuja lähikaupoissa tarjolla, että olen kyllä ostanut niitä ahkerasti.

Oikein ihanaa joulun aikaa myös sinulle ja perheellesi!

Hei sariw. Ja eikun ihmeessä kokeilemaan havu-omppuideaa, halpaa ja ainakin omasta mielestäni tosi suomalaistyylistä koristelua. Sieltä niitä havujakin ehkä löytyy hiukan helpommin kuin täältä meiltä. Ja kiitos myös mieltä lämmittävästä kommentista lehtijuttua koskien ;-) Samoin sinulle oikein mukavaa ja nautinnollista joulun aikaa!

Hei Ruiskaunokki ja kiitos kommentistasi. Kiva juttu, että olet pitänyt joulublogistani. Oikein lämminhenkistä ja mukavaa joulun aikaa myös sinulle!

Hei T ja kiitos kommentistasi. Kiitos, mukavaa on aina kotia laittaa jouluksi, sillä se on meille se vuoden juhlista tärkein ja odotetuin ;-) Ihanaa joulun aikaa myös sinulle!

Moi Suklaamarenki. Ja kiitos, kommenttisi lämmitti tosi paljon mieltäni ;-) Omasta kodista kirjoittaminen ja kuvaaminen kun hiukan jännitti etukäteen ja onkin tosi kiva saada positiivista palautetta ;-)

Samoin sinulle oikein tunnelmallista ja rauhallista joulun aikaa!

Hei Lasse ja kiitos jouluntoivotuksista! Samoin sinulle oikein mukavaa joulua! Taidanpa piipahtaa blogissasikin vastavierailulla ;-)

Hei Susanna. Kyllä ne aidotkin havut varmasti viihtyvät pöydällä jonkun päivää, omalla kohdalla jouduin valitettavasti tyytymään tekohavuihin, sillä täältä ei oikeita havuja ole juuri saatavilla, ja jos on, niin ihan hirvittävään hintaan. Havujen tilallehan voi laittaa vaikka puolukanvarvuista tehtyä kranssia, se ei ehkä aiheuta samanlaista sotkua kuin karistavat neulaset. Ja omput, nehän voi sitten laittaa suihinsa, kun alkavat pöydässä kyllästyttämään ;-)

Oikein mukavaa joulun aikaa myös sinulle!

Hei Kati ja kiva kun tulit tänne piipahtamaan! Löysin vasta blogisi ja tykästyin heti! Ja kiitos, joulu on vuoden juhlista parhain! Oikein ihanaa joulua myös sinulle!

Sari kirjoitti...
Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.