2009-12-17

Vanhan kaupungin joulua - Old Town Christmas

Tässä vielä muutamia kuvia läheisen vanhan kaupungin joulusta.

Here are still couple of images from a local Old Town close to us.

Vanhan ajan parturinkin edestä löytyi pieni kuusi.

Old time Barber shop with some Christmas decorations.

Sisustusputiikkien edessä oli muhkeita kuusia. Nämä ovat muuten ihan oikeita sellaisia.

There were so pretty decorations in front of all the little Boutiques.

Kahviloidenkin edustat ovat koristuneet jouluun.

Cafe's also have some decorations.

Kukkakaupan koristeita.

Decorations in front of a Florist Shop.

Aika vinkeä idea koristaa kuusi näin.

Quite an idea to decorate the Christmas tree like this.

----------------------------------

Mutta nyt lähdemme vielä pienelle matkalle ennen joulua, joten en välttämättä vastaile kommentteihin seuraavien päivien aikana. Tulemme takaisin jo ennen aattoa valmistelemaan viime hetken joulujuttuja ja sitten pääsemme vihdoin viettämään jouluaattoa kaikessa rauhassa ja niitä kaikkia jouluherkkuja, niitä odotan innolla!

But now we need to pack our bags and go, since we are traveling just before Christmas. So it may be that I am not using the internet and answer the comments here. We will be back home for Christmas and still have some time to do the final Christmas preparations. I can hardly wait for all the yummy food that we will have then!

11 kommenttia:

Teija kirjoitti...

Mukavaa matkaa :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Teija!

sariw kirjoitti...

Kivoja erilaisia kuusia : )
Oikein hyvää matkaa !

suklaamarenki kirjoitti...

Hauskoja kuusia :)
Oikein mukavaa matkaa!

LillaFlisan kirjoitti...

WOW!

Hope you'll have a nice trip!

Hugs

Flisan

Krista kirjoitti...

Ihanaa matkaa ja on niin kiva katsella kuvia maanpallon toiselta puoliskolta joulun vietosta!

Mari kirjoitti...

Hienoja kuusia! Oikein hyvää matkaa teille :)
P.S. Oli oikein ihana ja lämminhenkinen juttu Kotiliedessä teistä!

Hattaramaa kirjoitti...

Olipas pönäköitä ja pörheitä kuusia! Hyvää Joulua ja Iloa vuodelle 2010!

Minttumaari kirjoitti...

Kyllä olet puuhannut ja laittanut teille ihanan joulun.

Olen aina ollut hieman "joulukuusikateellinen" amerikkalaisille, kun siellä joulukuuset ovat niin tuuheita ja tasaisia, juuri tuollaisia kuin noissa aiemman postauksen kuvissa - kauniita :)

Tunnelmallista ja suloista joulua Sari!

Sari kirjoitti...

Moi sariw. Kuuset on täällä tosi tuuheita, taitavat olla jotain kanadalaista lajiketta, joka kasvaa rehottaa tosi muhkeaksi. Ja kiitos, matka oli lyhyt, mutta rentouttava. Nyt on sitten edessä loppurutistus ennen aattoa!

Moi Suklaamarenki. Ja kiitos, matka meni hyvin, vaikka harmitti, kun olin täysin nettipimennossa, enkä päässyt edes blogeja kurkkimaan. Riippuvuutta siis tämäkin jollain tapaa... ;-)

Hi Flisan and thank you for your comment. Christmas trees wowed me also the first time I saw them and even now after living here for years I still sometimes wonder, that can they really be so perfect? And thanks, the trip was fun, even though very short.

Moi Krista ja kiitos, matka meni oikein hyvin. Täällä kaukana joulua otetaan vastaan hiukan eri tavalla (etenkin lumettomissa Teksasin maisemissa) ja amerikkalaiseen tapaan joulukoristeluista otetaan kaikki irti. Itse olen aina ihaillut täkäläisiä joulukuusia ja niiden näyttävyyttä.

Moi Mari ja kiitos, matka meni hyvin ja täällä ollaan jo kotosalla viime hetken jouluvalmisteluja tekemässä. Ja kiva juttu, jos olet saanut lehtijutunkin käsiisi. Kiva myös kuulla, että pidit siitä, sillä lämmittää kyllä kovasti mieltä saada positiivista palautetta.

Moi Hattaramaa ja kiva saada kommenttia ihan uudelta kasvolta! Eikös olekin aika tuuheita nämä täkäläiset kuuset? Itsellä oli ensimmäisinä vuosina vaikeata uskoa, että ovat todellakin aitoja kuusia ja aina piti olla neulasia hiplaamassa ja kuusta haistelemassa, että oletko nyt todellakin... aito? Oikein mukavaa joulua ja onnellista uutta vuotta myös sinulle!

Moi Minttumaari. Itse en ole aiemmin Suomessa asuessani edes oikein ottanut todesta, että kuuset ovat täällä näin tuuheita ja näyttäviä. Ja edelleenkin olen usein aivan ihmeissäni näiden kuusien suhteen. Erään suomalaisen ystävättären luona tässä vasta viikko sitten lounastaessani huomasin hölmönä katselevani heidän kuustaan ja kysyväni, että: onko tuo siis ihan aito kuusi? Niin täydellisen komia heidän jouluun koristamansa kuusi kyllä oli, etten ollut heti edes aidoksi tunnistaa!

Oikein ihanaa joulun aikaa myös sinulle ja perheellesi!
Minäkin

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛