2009-11-20

Sairastelua - Falling sick

Tänä syksynä olemme kumma kyllä säästyneet suurimmilta sairasteluilta, vaan nyt tuli stoppi sillekin tuurille. Tiistai-iltana pikkuneitimme alkoi oksentelemaan ihan toden teolla ja eipä mennyt kuin muutama tunti, niin äiti perässä.

This fall we have been lucky enough not to fall sick, but right now it came to a stop. On Tuesday evening my daughter started vomiting vigorously and it only took an hour or two, when mommy followed.

Keskiviikkona neiti oli jo oikeastaan ihan oma itsensä, mutta minulla tämä virusperäinen oksennustauti aiheutti aikas hermeettisen migreenikohtauksen ja jouduinpa menemään lääkärille asti. Huomenna olisi varattava uusi aika, sillä minulla todettiin ylläri pylläri: migreeni, jota olen kyllä jo osannut epäillä pidempäänkin.

On Wednesday our little one was pretty much back to normal, but mommy was not. For some reason the stomack virus caused a huge migraine on me and I had to see a doctor. So tomorrow I need to make a new appointment, since I was diagnosed, suprisingly: with a migraine. Which I pretty much already have suspected.

Siispä eilinen ja tämä päivä on mennyt omalla kohdallani pitkälti neljän seinän sisällä. Äh, miten tylsää. En ole päässyt edes joka-aamuiselle kävelylle. En edes tuonne läheiseen puistoon, edes hiukan happea saamaan. Huoh, ehkä huomenissa... Jo kykenen.

So I have spend my time inside the four walls during these last couple of days. How boring is that? I haven't even been able to go to my routine morning walks. Or even to this little park close to us, to get some fresh air. Well, maybe tomorrow... I am able to go.

13 kommenttia:

suklaamarenki kirjoitti...

Voi kurjuus :( Toivottavsti olette paranemaan päin ja saat apua migreeniisi.
Aivan ihana kuva taas kerran :)
Mukavaa ja rentouttavaa viikonloppua.

HIIRIEMO kirjoitti...

Voimia, toivottavasti vointi on jo parempi! Migreeni on ikävä juttu, mutta toivottavasti lääkkeet auttavat. Ihanat aamukävelymaisemat! Jyväsjärvikin näytti eilen tosi kauniilta ohuessa sumussa, harmi, ettei minulla ollut kameraa mukana.

Rentouttavaa viikonloppua!

fräulein klein kirjoitti...

Dear Sari, your cupcakes looks like so yummy! I have to bake this weekend some Cupcakes too!
The park is a wonderful place to relax!
Have a nice weekend, Yvonne

Teija kirjoitti...

No voi! Mutta tavallaan hyvä, että löytyi oikee diagnoosi?

Koetahan parantua tällä erää ja kivaa viikonloppua, kuitenkin :)

Marja kirjoitti...

Huoh, oksennustauti on niin inhottava =/ Saati siihen yhdistettynä migreenikohtaus. Toivottavasti pääset taas pian kävelemään - kuvan maisemissako kävelet? Aivan mielettömän ihana tuo kuva!!!

Paivi kirjoitti...

Oksennustauti yhdistettynä migreeniin ja siihen lisäksi vielä sairas lapsi ei kuulosta yhtään mukavalta! Tsemppiä ja jaksua, toivottavasti olo on pian parempi!

lumiomena kirjoitti...

Voi, pikaista paranemista! Meilläkin sairastellaan nyt, ja sisällä olo tosiaan koettelee voimia. Siksipäs lähetänkin sinulle roppakaupalla voimia tyttäresi hoitamiseen!

Tuija kirjoitti...

Norovirusko se sinnekin on ehtinyt aiheuttamaan yökkötautia? Täällä pyörii noro, onneksi ei ole vielä ainakaan meillä vieraillut.
Migreeni on inhottavaa, toivottavasti sait kunnon lääkkeet. Meillä odotellaan/pelätään, että koska se sikaflunssa iskee. Tytöt saivat rokotteet tiistaina, mutta sehän ei heti ala vaikuttamaan ja päiväkodissa on jo viime vkolla ollut siihen sairastuneita.
Hyvää viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Moi Suklaamarenki. Pikkuneiti on jo ihan oma itsensä eikä tässä itselläkään muuten olisi mitään, kun saisi tuon päänsäryn kuriin. Noh, kohta menen hakemaan lääkkeitä apoteekista, joten jospa se siitä...

Moi Hiiriemo, eiköhän se tästä. Joo, migreeni on näköjänsä aika ilkeä juttu ja toivon, että noi lääkkeet nyt toimii. Jyväsjärvi on kyllä kaunis ja se silta valoineen varsinkin illan hämyssä omalla tapaansa kaunis!

Hi Yvonne! I love cupcakes and especially the chocolate ones! The photo is from a park close to us and it is very peaceful place to go walking. Have a nice weekend!

Moi Teija, no joo. Tosin vielä on edessä tutkimuksia, ettei nyt ole sitten mitään muuta ton päänsäryn takana. Mutta siis luultavasti migreeniä kuiteskin. Mukavaa viikonloppua sinullekin!

Moi Marja. Oksennustauti on kyllä aikas veemäinen juttu. Ensin olin ihan huolissani tytöstä ja sitten jo kohta itse samassa tilanteessa. Tosi kivaa... :-( Toi pahoinvointi se sit kait laukaisi tuon päänsärynkin. Juu, mm. noissa maisemissa aamulenkillä käyn. Tai siis kävelen.

Moi Päivi. N on jo parempi, ja eiköhän tämä omallakin kohdalla taas ihan normaaliksi muutu. Että pikkuhiljaa... Onneksi kuiteskin pikkuneidillä olo parani nopeasti!

Moi Lumiomena. Samoin voimia sinne suuntaan. Kyllä sisällä oleminen voi tosiaan olla mälsää, aikuisellekin! Tänään uskaltauduin jo kuiteskin aamulenkille ja hiukan kodin ulkopuolelle.

Moi Tuija, ei tiedetä varmaksi, mikä virus meitä vaivasi, mutta oli aikas ärjy tapaus. Sikainfluenssaa tuntuu nyt olevan tosi paljon siellä Suomessa, täällä ainakin väliaikaisesti tuo tauti on aisoissa. Toivottavasti teidän pikkuneidit eivät sairastuisi tuohon tautiin.

Nina kirjoitti...

Hienoa että typsy voi jo paremmin ja peukut, että saat migreenin kuriin!

Aivan ihastuttava kuva. Jotenkin tykkään hirveästi luontokuvista, joissa etualalla roikkuu jotain puiden oksia tms... Niissä on sitä jotain :-)

Nina kirjoitti...

Voi jukrat, toivottavasti voitte jo paremmin.
Minkäs näille viruksille tekee, ne vaan tulee ja menee.

Hyviä vointeja toivottelen!:)

Sari kirjoitti...

Moi Nina ja kiitos kommentista. Olo on jo parempi ja tytöllä edessä viikon Kiitospäivä-loma, joten eiköhän se tästä. Mä kans tykkään, et kuvaa saa joskus kehystää vaikkapa tuollaiset roikkuvat oksat.

Moi Nina. Kyllä tämä tästä hissukseen. Niin se on, että kaikenlaisia pöpöjä tulee ja menee, pitää vaan koettaa aina sinnitellä niistä ohitse.

Anonyymi kirjoitti...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,a片,AV女優,聊天室,情色,性愛