2009-11-23

Kynttilät - Candles

Sinne hujahti taas viikonloppu ja omalla kohdallani se meni varsin rauhallisissa merkeissä. Tytär sai nauttia isänsä seurasta ja minä vietin aikaani pitkälti pötkötellen, joten eiköhän tämä päänsärky-vatsatauti ole jo pikkuhiljaa voiton puolella, myös äidiltä.

There went the weekend and in my part the weekend was very quiet. Our daughter was able to enjoy the company of her father and I rested a lot, so I guess this headache-tummyache thing is starting to be over from my part too, finally.

Olemme myös katselleet elokuvia ja nauttineet kynttilöiden valosta.

We have also watched some movies and enjoyed candle light.

13 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Sairastelu on sitten ikävää! Onneksi teillä jo voiton puolella...
Ihana kuva <3

Teija kirjoitti...

Ihana kuulla, että jo paremmalla tolalla olet. <3

Mukavaa viikon alkua.

suklaamarenki kirjoitti...

Mukava kuulla, että tauti on selätetty:) Sairasteteluon toooosi puuduttavaa. Mukavaa viikkoa sinne!

Sari kirjoitti...

Moi Mari, juu niin on. Ja tänä aamuna taudin sai sitten isukki. Että tätä rataa...

Moi Teija, minulla ja tyttärellä voiton puolella, miehellä tauti meneillään. Voihan kökkö!

Hei Suklaamarenki. Joo, puuduttavaa on ja mies nyt sitten kotona ainakin tämän päivää. Pitäisi kai lähteä tästä johonkin karkuun, jotta saa parannella itteään rauhassa...

Mari kirjoitti...

Mukavaa kun olette kuntoutumassa;) Meillä on varmaan joku tauti tuloillaan ainakin Hildalle... Viime yö meni yskiessä:/ Suloinen kuva♥

Chany kirjoitti...

Una belleza, Chany

Sari kirjoitti...

Mari, no joo pikkuhiljaa, tosin isukki sairastaa nyt vuorostaan. Aika sitkeässä meinaa nyt olla, mutta eiköhän tämä tästä. Toivottavasti teillä ei tultaisi kipeiksi ja yskä olisi vain jotain ohimenevää!

Hi Chany and thank you!

Sooloilija kirjoitti...

Rauhoittava kaunis kuva.

Toivottavasti olet jo parantunut.

Katsoitko mielenkiintoisia elokuvia sairastamisesi aikana?

Sari kirjoitti...

Moi Sooloilija. Pikkuhiljaa, pää on edelleen hiukan hontelo, mutta eiköhän tämä tästä. Tulihan noita leffoja taas katseltua, mutta ei meinaa vaan saada kirjoitettua niistä tuonne toiseen blogiin. Katsoin mm. Brunon (huh heijaa), Brothers Bloomin, Pelham 123:n ja Bride Warsin.

Leffateatterissakin uskaltauduin käymään viikonloppuna, tytön kanssa katsoimme Planet 51-leffan ja itse käväisin katsomassa New Moonin, ylläri pylläri... :-)

Nina kirjoitti...

Kohta tautiympyrä sulkeutuu... Onneksi! Jaksuja kovasti!

Kiitos Cupcake ohjeesta. Tein niitä viikonloppuna ja olivat kyllä mielettömän hyviä!

Ainosofia kirjoitti...

Hei,
vai ollaan sielläkin sairasteltu.
Aivan kuten täällä Suomessakin on itsekukainenkin välillä kipeänä.

Toivottavasti on nyt kaikki ok siellä.

Mukava nähdä, että niin sitä siellä vaan tehdään suomalaisia joulutorttujakin :)
Pitäisköhän itselläkin jo tehdä ensimmäiset torttuset.

Olet kyllä melkoinen kameran käyttäjä. Niin ovat kauniita kuvasi.

Mukavaa torstaita sinne yövuorosta...

vanamo kirjoitti...

Paranemisia sinne. Täällä on oltu terveitä, ainakin vielä. Onko tuota sikaflunssaa käsitelty siellä julkisuudessa yhtään? Epidemiaa siellä lienee kuitenkin nyt enemmän kuin keväällä.

Mukavaa loppuviikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Nina ja kiitos jaksutoivotuksista. Meillä on täällä menossa nyt kiitospäivän lomat ja tyttö on koulusta kotona koko viikon. Joten hiukan on kiirusta pitänyt kaiken toipumisen keskellä, huomenna on sitten itse Kiitospäivä ja dinneriä jo tässä tänään kovasti suunnittelin. Huomenna kun kaupatkin ovat sen miltei ainukaisen päivän vuodesta kiinni koko maassa, niin tänään oli hulinapäivä kaupungilla ja ruokakaupoissakin oli ihan hirm tunkua.

Js hei ihanaa, jos tykkäsit tuosta cupcake ohjeestani!

Hei Ainosofia. Juu, täällä on nyt kaikenlaista pöpöä liikkeellä ja meidän perheessä oli tuo vatsapöpö. Ja nyt taas kuulema uusi flunssa-aalto, kun tuttavaperheissä sairastellaan. Mutta siis ihan tavallista flunssaa, ei possusellaista tai influenssaa.

Ja kiitos, kameraa on tullut heiluteltua jo monta vuotta, välillä on ollut pientä motivaation puutetta, mutta nyt on taas ollut ihan kiva kuvailla.

Joulutorttuja kannattaa kokeilla, itsellä suunnitteilla tehdä taas lähiaikoina, olivat niin makoisia.

Moi Vanamo. Täällä pahin sikainfluessa-aalto oli jo noin kuukausi sitten ja tyttären luokallakin oli monta tapausta. Nyt on ollut hiljaisempaa, myös mediassa.

Mutta kun tapauksia oli runsaasti, aihetta puitiin jatkuvasti televisiossa ja muissa medioissa. Lopulta kuitenkin mediassakin todettiin, ettei tauti taida olla juuri tavallista influenssaa vakavampi.

Povaavat jo uulta aaltoa tänne tulevaksi, toivottavasti ei kuiteskaan tulisi. Ei ole kivoja tällaiset taudit nimittäin olleskaan. Etenkään, kun perhe on vasta toipumasta tuosta ilkeästä vatsataudista.