2009-06-05

Vadelmajuustokakkua -
Raspberry cheesecake

Eilen alkoi tehdä ihan mahdottomasti mieli vadelmajuustokakkua, etenkin kun erehdyin vielä pikaisesti vierailemaan Appelsiineja ja hunajaa blogissa.

Yesterday I started to feel it is time to bake a raspberry cheesecake, especially after I visited one very yummy blog, link above.

Niinpä sitten pyöräytin päivällä juustokakut ja arvatkaapa paljonko tästä on enää jäljellä?

No ehkä parin palan verran, sillä herkkusuut ovat löytäneet tämän herkun suihinsa alta aikayksikön. Ja maistui kyllä äidillekin, vaikka kuinka olen dieetillä.

Nam!

So yesterday I found myself making this sweet, berry cheesecake and you can only guess, how much we have left of it?

Maybe enough for couple of tiny slices, since we just seem to love all the sweet stuff. And even I, who is now trying to diet so hard, was digging into this cake and enjoyed it, tremendously!

Yummy!

13 kommenttia:

Maria G kirjoitti...

Voi kuinka ihanan näköistä herkkua olet loihtinut :) Kyllähän sitä välillä pitää vähän herkutella, vaikka dietillä onkin. Mieheni tapaa sanoa, että eihän kukaan päivässä liho ;)
Mukavaa viikonloppua sinne merten taakse!

Sari kirjoitti...

Hei Marsuliini. Aivan niin, joskus on pakko vähän herkutella, ettei mene elämä ihan salaattilinjalle. Hyvin on miehesi todennut, pitääpä muistaa tuo... ;-)

Ilona kirjoitti...

Ihanan näköistä herkkua:) Pitääpä itsekin kokeilla!

Elina kirjoitti...

Nam, kyllä vesi herahti kielenpäähän. Näyttää herkulliselle. Ihanaa saan kohta jotain juustokakkua, kun työkaveri tarjoaa, kun on jäämässä kesälomalle.
Mukavaa viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Herkullisen näköistä, nam :) Nyt on minullakin tullut leivottua kun olen ollut sairaslomalla -ja se kyllä näkyy! :-// Hyvää viikonloppua :)

Tuija kirjoitti...

Nami nami, herkullisen näköistä. Itse herkuttelin juuri viimeisen palan raparperi-kookosmaitopiirakasta. Aika hyvää oli sekin :)

Anu kirjoitti...

Apua,tahtoo palan tuota herkkua!!!Suurta herkkua,nam:)
Oikein ihanaa viikonloppua!!!

Sari kirjoitti...

Moi Ilona, eikun kokeilemaan!!!
Itse käytin philadelphia-juustoa ja pohjissa Domino-keksin tapaisia Oreo-keksejä. Päälle sitten vielä vähän vadelmasosetta koristeeksi ja tietty tuoreita marjoja!

Hei Villa Elina. Ai jai, siis herkuttelua sielläkin tiedossa. Juustokakkua ei voita mikään! Tai noh, ehkä ainakin tuoreista mansikkapenkistä poimituista kesän ensimansikoista tehty mansikkakakku...

Mari, siis sielläkin ollaan herkuteltu ihan kunnolla. Auts, nää herkut kyllä pian näkyy jossain päin vartaloa, mutta ihan oikeesti, kuka pystyy elämään ilman tällaisia ihanuuksia? En minä ainakaan... ;-)

Moi Tuija ja auts! Raparperi-vaniljapiirakka kuulostaa suussasulavalta. Raparpereja ihan oikeasti kaipaan täällä, sillä niitä on kaupoista tosi vaikea löytää!

Moi Anu, suurta, syntistä herkkua, joka on periaatteessa laihduttajan ehdottomassa: No no!!!-kategoriassa, mutta minkäs teet... ;-) Hyvää oli!

Iippa kirjoitti...

Nam nam, mitä herkkua täältä löytyikään!!! :) Eihän tästä painonhallinnasta meinaa tulla mitään, kun houkutuksia tulee eteen joka puolella, tällä kertaa tyydyn syömään vain silmilläni. ;)

Kauniit puutarhakalusteet sinulla tuossa alempana, aih ja voih! :)Iloista viikonloppua sinulle! :)

t. Iippa

Sari kirjoitti...

Moikka Iippa. Kyllä laihduttajan elämä on yhtä tuskaa. Aina on houkutuksi tarjolla, suuntasi katseen minne tahansa.

Ja kiitos, nuo puutarhakalusteet osuivat tässä joku aika sitten puoklivahingossa silmiini ja saman tien kantautuivat mukanani takapihalle.

Pink Links kirjoitti...

Näyttääpä herkulliselta, nam, nam, nam... Mitäs yhdestä dieetistä, hih...

Jael kirjoitti...

Juustokakut on vaan niin hyviä;-) Ja pitäähän laihduttajankin joskus saada herkutella...Ihanalta näyttää sun juustokakku!

Sari kirjoitti...

Moi Taika, ja kiitos, sitä se tosiaan oli, syntisen hyvää!

Yaelian, siis kyllä juustokakut on ihan ykkösiä. Tässä olen tuuminut, pitäisikö juustokakkua tehdä myös kuukauden päässä häämöttäviin, enoni ja tätini 60-vuotisjuhliin, jonne olen äitini kanssa lupautunut leipomaan kaikki tarjottavat...