2009-05-31

Oi ihanat kesäpäivät! - Oh lovely summer days!

Mikä onkaan ihanampaa kuin kesäinen ilma, aurinko ja oma pieni paikka puutarhassa...? Itse ainakin rakastan istuskella auringossa (ja Teksasin kesähelteillä ihme kyllä myös varjossa) vaikka tunnustaudunkin auringonpalvojaksi.

What is more lovely than that warm summer weather, a lot of sunshine and a little spot of your own in the garden...? I myself love to sit in the sun (and suprisingly also in shaded areas during those really hot Texas summer days) even though I have to admit I love bathing in the sun too.

Ja nyt minulla on ihan oma paikka varjossa. Takapihan nurkkaan, ison pihlajan varjoon löysimme vastikään kauniin valkoisen bistro-ryhmän. Tässäpä on kiva istahtaa päivän kuumimpina tunteina, hörpätä jotain kylmää juomaa ja lueskella vaikka sisustuslehtiä.

And now I even have my own place in the shade. At the corner of our backyard, under a big rowan tree we just found a place to this new, white bistro set. Here I find myself sitting during the hottest hours of the day, enjoying cold drinks and reading books or some nice design magazines.

Ja kukkasiakin olen istutellut. Nämä valkoiset petuniat päätyivät garage salesta ostamaani kuparipataan.

And I have also planted some flowers. These white ones (what these are in english, cannot remember) ended up going into this nice copperpan, which is a find from a garage sale.

Eikö olekin kiva tämä oma pikku soppeni?

Ain't this little spot in the garden of mine just overly nice?

Mukava oli kesäpäivän kunniaksi myös köllötellä riippukeinussa, katsella taivaalle ja haikailla tulevasta Suomen matkasta.

It was also nice to enjoy the warm summer day laying on a hammock, looking at the blue sky and dreaming of our trip to Finland next month.

Rakastan lämpimiä, aurinkoisia päiviä ja toivotan kaikille ihanaa kesää auringon alla. Siellä Suomessakin taidetaan nyt kölliä helteissä!

I just love warm sunny days and I want to wish you all nice warm summer days, filled with fun in the sun!


Sari

21 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Aivan hurmaava ryhmä! Aurinkoisia päiviä sinne ja tännekin!

Ilona kirjoitti...

Ihana nautiskelupaikka!

sariw kirjoitti...

Onpa kaunis oleskeluryhmä. Aivan ihania kuvia : )

Jutta kirjoitti...

Voih, riippumatto olisi ihana... Hieno pata, sinä teet aina mahtavia löytöjä :)

Mukavia kesäisiä päiviä!

Sari kirjoitti...

Hei Vekarus ja kiitos. Tuollaista pientä bistro-ryhmää himoitsin tuonne varjoisaan nurkkaan jo jonkun aikaa ja puolivahingossa sen kauppareissulla löysimme. Aurinkoa toivotan sinullekin!

Hei Ilona ja kiitos kommentista. Juu, nautiskelen varjoisan puun alla lämpimästä kesästä... ;-)

Hei sariw ja kiitos. Oleskeluryhmä oli tosiaan ihan hassu löytö ja ainoa ryhmä malliaan läheisessä poistomyymälässä.

Hei Jutta ja kiitos. Riippumatossa on hauska kölliä, tosin pikkuneiti käyttää sitä hirmu hurjiin laivaleikkeihin ja silloin matto on koetuksella. Tuo pata oli mainio, itse asiassa tuli ostettua niitä kaksi kappaletta, kun ajattelin, että ovat kivoja kukka-astioita. Toisessa asustaa rosmariinini.

RouvaHoo kirjoitti...

Löysin taas blogisi ja lisäsin sen myös lukulistalleni, että löytyy.
Tänne Irlantiinkin on vihdoin saapunut kesä. Vaikka itse viihdynkin enemmän varjossa niin tämä parinkymmenen asteen lämpö on mitä olen kauan kaivannut. Todella kauniin oman nurkkauksen olet itsellesi löytänyt.

Sari kirjoitti...

Hei RouvaHoo ja kiva nähdä sinua täällä taas! Voi että, kesä Irlannissa kuulostaisi kyllä ihanalta. Kauan olemme sinnekin suuntaan halunneet matkata, ehkä sitten, kun taas joskus Suomeen muutamme, on sinnekin matkustaminen helpompaa. Täältä suunnasta kun ei juuri muualle tule matkattua kuin koto-Suomeen. Nautihan Irlannin kesästä, kahdenkymmenen asteen kelit kuulostavat juuri ihanan miellyttäviltä, reilu kolmekymmentä ja jo pian kohta yli neljäkymmentä astetta sen sijaan alkavat jo Suomiäitinä ahdistamaan, kun tyttären kanssa on tekeminen vähän rajoitettua, ainakin ulkotiloissa.

Yaelian kirjoitti...

Tosi kaunis kalustoryhmä! Täälläkin on jo huh hellettä koko ajan ja alankin jo odottelemaan että pääsen Suomeen parin viikon kuluttua.En pidä lainkaan kesästä täällä, on liian lämmintä ja kosteaa,mulle se ideaali on siinä 20 asteen nurkilla.Ah,riippumatto onkin ihana lukupaikka!

Sari kirjoitti...

Yaelian. Kiitos, itsekin pidän tosi paljon tuosta ryhmjästä. Millaiset kelit siellä on kesäisin? Meneekö yli 40 asteen? Täällä menee ja se on jo liikaa, vaikka tuollainen lähemmäs 30 astetta vielä meneekin, jos pääsee välillä pulahtamaan altaaseen. Mekin lähdemme Suomeen reilun kolmen viikon päästä, mikä onkin ihan hyvä, koska silloin mittari jo taatusti paahtaa siellä neljänkymmenen tienoilla.

Mari kirjoitti...

Ihana oleskelupaikka <3 Ja kyllä kelpaa tuollaisessa paikassa köllötellä riippukeinussa! Mukavaa alkavaa viikkoa :)

Anu kirjoitti...

Kyllä tuossa kelpaa istuskella!
...ja haaveilla Suomenreissusta...nyt voi toivottaa 'lämpimästi'tervetuloa! Vaikka ovatkin lupailleet viilenevää,argh!

marikan kirjoitti...

Oikein soman oleskelupaikan olet itsellesi laittanut, kyllä siinä kelpaa nautiskella lehden ja virkistävän juoman kera. Ihana on.

Ihanaa kesää sinulle!

Nina kirjoitti...

Kyllä tosiaan on soma pikkuinen soppesi. Kalusteet kertakaikkisen viehättävät. Ja tuoli vaikuttaa hyvältä istuakin käsinojineen.

Riippukeinu on kesäpihan kunkku!:)
Meillä täällä on ollut nyt muutama oikein lämmin, suorastaan kuuma päivä, mutta nautin kyllä täysin.
Järviveden pintalämpö nousi 24 asteeseen.

Ihanat kuvat ja kiva postaus!

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos. On tuolla nyt tullutkin istuskeltua, vaikka tänään on ollut vähän liiankin kuuma istua takapihalla.

Hei Anu, tuleva Suomen matka se jo kovasti ajatuksissa pyörii ja olemme jo suunnitelleet kaikkea kivaa perheen kesken touhuttavaksi ;-) Ainoa nega on se, että isukki on Suomessa vain muutaman viikon, mutta toivon mukaan ennätämme myös isän kanssa tehdä kaikkea kivaa (on vielä osan tuosta ajasta työssä, tylsää...) Voi, toivottavasti ne kelit nyt pysyisivät lämpiminä!

Hei Marikan ja kiitos. Tykkään kyllä kovasti itsekin, vaikka vähän pitää vielä tuota nurkkaa parannella, nurmikko poistaa ryhmän alta ja laittaa tilalle pikkukiveystä tai laattaa. Taitaa tuo hommeli siirtyä syssymmälle...

Hei Nina. Joo, noi tuolit on muuten yllättävän hyvät istua ja kun siirsimme kalustoa autoon, huomasimme yllätykseksemme, että haa, ne ovat taitettavaa mallia, eli tuo selkänoja taipuu hassusti eteenpäin ja muodostaa neliön. Aika vinkeä taittotekniikka noissa.

Riippukeinu on kyllä ihan ykkönen ja pikkuneidinkin suosikki. Ai jai, kyllä siellä passaa helteessä kölliä ja järvivesi jo + 24 astetta! Ou jee!!! Tuolla menolla tälläkin vilukissalla on pieniä mahkuja uskaltautua veteen, jo kesäkuussa... ;-)

Paivi kirjoitti...

Oi ihanaa :) ollapa oma piha!

Täälläkin oli viikonloppuna ihan kesäinen keli ja sain hieman väriäkin käsivarsiini (punaista sellaista tosin ;-)

Sari kirjoitti...

Hei Päivi. Oma, aidattu piha on lapsen kanssa täällä aika tärkeä juttu, sillä etupihalle ei ole pienellä lapsella itsekseen juuri asiaa, ihan jo turvallisuussyistä. Mutta kuten tulet varmasti syksyllä tänne reissatessanne huomaamaan, täällä omakotitalojen tontit ovat miltei nollan ja naurettavuuden rajamailla. Mutta on kuitenkin kivaa, että on edes se pieni, oma, suojattu alue, jonne voi lapsenkin huoletta päästää leikkimään ja jonne voi itsekin välillä livahtaa hyvää kirjaa tai lehtiä lueskellen.

Kuulinkin, että Suomessa on nyt aivan ihanan kesäiset ilmat. Toivottavasti nyt jaksaa kesä helliä meitä lämpimillä keleillään myös kesäkuun lopulla, jolloin tämäkin sortinsakki saapuu Suomeen lomailemaan.

Katja - Bag End kirjoitti...

Kaunis bistroryhmä :-) Kesä on ihanaa aikaa ja meillä täällä Alankomaissa on myös ollut ihanat ilmat viime aikoina. Tosin eilen oli hieman liian kuuma minun makuuni, kunhan puhkuin vain. Tunnustaudun "varjonpalvojaksi" ;-)

Suomen lomaa odottelemme mekin. Nyt voi jo sanoa että ENSI kuussa :-)

Justiina kirjoitti...

Suomen kesä on lyhyt:) Oli ja meni. Toivottavasti saamme edes muutaman hellepäivän vielä, mutta nyt on luvattu tosi kylmää ja sadetta.

Aivan ihana tuo nurkkasi. Jännää, että sieltä löytyy ihan kotoisia kesäkukkia:)
Tuo viimeinen kuva erityisesti näyttää ihanan kesäiseltä. On varmaan ihanaa lueskella hyvää kirjaa riippumatossa.

Onnea tuleville opinnoille!

Toivottavasti täälläkin on kesä kun saavutte lomailemaan.

Terkkuja Sirkku

Sari kirjoitti...

Hei Katja. Ja kiitos sinulle kommentistasi. Olisipa joskus ihana päästä katselemaan myös Alankomaiden kesää! Keski-Euroopassa ja yleensäkin Euroopassa on tullut kyllä matkusteltua ihan hävettävän vähän, mutta ehkä siinä vaiheessa, kun taas Suomeen muutto on edessä, tulee matkailtua Euroopan suunnallakin enemmän. Monta mielenkiintoista kohdetta sieltä kyllä löytyisi... Voi voi...

Mukavaa Suomen lomaa myös sinulle. Meillä on vielä kolme viikkoa odotusta edessä ja pikkuneiti käy jo tulisilla hiilillä...

Hei Sirkku. Voi ei, älä nyt sano, että siellä Suomessa ihan kovasti viilenee :-( Toivottavasti jaksaisi alkaa taas aurinko pilkistelemään pilvien raoista ja ilmat lämpenemään. Itsellä kun on aina Suomen suvesta niin romanttinen kuva ja ajattelen vain aurinkoa, liplattelevaa vettä ja kärpäsiä. Sitä sadetta ja harmautta ei tule juuri mietittyä, mutta ehkä hivenen kannattaisi, ettei tulla pelkillä kesähepenillä sinne lomailemaan.

Mutta jospa tuo ilma taas lämpenisi ja kesäkuun lopulla olisi taas lämmintä.

maano kirjoitti...

vitsit ku kaunis tuoli ja pöytä :) riippukeinu kyl kuulostaa houkuttelevalta :)

Sari kirjoitti...

Hei Maano ja kiitos kommentista. Riippukeinu houkuttaa, mutta eipä ole siellä taas ennättänyt köllötellä moneen päivään. Noh, ehkä viikonloppuna taas suoristan jalat ja asetun selinmakuulle, hyvän kirjan tai lehtien parissa... ;-)