2009-06-12

Pari päivää sitten - Couple of days ago

Pari päivää sitten oli vielä niin aurinkoista ja takapihamme kukkaset kylpivät kesäkuun auringossa.

Just a couple of days ago our backyard looked pretty nice and the flowers were enjoying the sunny days of June.

Kukkaset kukkivat kauniisti.

Flowers were blooming so nicely.

Ja näyttivät niin kauniin kesäisiltä.

And looked so summery in all the vibrant colors.

Mamman varvastossukatkin kylpivät auringon valossa.

Even my flip flops were bathing in the sun.

Ja pikkusiili kurkkaili ruukkujen lomasta.

And the little hedgehog was hiding behing the flower pots.

-----------------------------------------

Mutta tänään kukkasemme tulvivat vedestä ja jotkut koriste-esineet ovat joko kadonneet tai korjaamattomassa kunnossa. Eilisiltainen tornadomyrsky repi kaiken ympäri pihamaatamme. Naapurimme todistivat tornadopilven talojemme yläpuolelle (itse olimme toisessa kaupungissa lasten synttärikutsuilla, emmekä tienneet missä kunnossa kotimme olisi kotiin tultuamme) ja katumme on täyden kaaoksen vallassa.

Kattoja korjaillaan parhaillaan taloissamme ja naapurusto kokoontuu kaduille keskustelemaan eilisen tapahtumista. Lisää näistä tapahtumista voit lukaista toisesta blogistani. Sitä kun aina kuvittelee, ettei mitään pahaa koskaan tapahdu meidän kadulla. Kuinka väärässä taas olinkaan...

But today all our flowers are flooded with water and some of the decorational stuff is either gone or broken. We had a major storm last night which tore everything down. Our neighbors witnessed a tornado and our street is one big mess!

And you always think that nothing bad ever happens on our street... How wrong was I!

12 kommenttia:

Vekarus kirjoitti...

Onneksi ei oma kotinne säästyi suuremmilta tuhoilta! Voimia puutarhan kuntoon laittamiseen sekä aurinkoista lomaa!

RouvaHoo kirjoitti...

Kuten itsekin sanoit, luonnonvoivat vetävät hiljaiseksi. Mutta on teillä ollut onneakin ettei ilmeisesti henkilövahinkoja tapahtunut. Arvaan, että viikonlopun suunnitelmat vaihtuivat puutarhatöiksi.
Toivotan sateiden ja ukkosen pikaista loppumista!

Sari kirjoitti...

Hei Vekarus, se on kyllä onni, sillä useilla naapureilla tuli suuria kattotuhoja ja kattofirmat ovatkin täällä vasaroineet koko päivän naapuruston taloja. Samoin aitoja on kaatunut useilta naapureilta, joten niitä tuolla ovat myös ruuvailleet kiinni. Pihaa olen jo tänään koettanut siistiä, aika monta kukkaa sain pelastettua, pari näyttää aikas huuhtoutuneelta, mutta toivottavasti virkoavat.

Hei Rouva Hoo. Joo, kyllä luonnonvoimat ovat vähän sellainen asia, joka saa vakavaksi. Näille kun ei voi yhtikäs mitään. Pitää vaan toivoa, ettei pahin myräkkä osu kohdalla. Tosin nyt ei säästytty siltä, mutta onneksi ei sentään kellekään käynyt huonosti. Puutarhaa olen tosiaan jo illan aikana koettanut varovasti tiirailla, ei tuo nyt niin hurjassa kunnossa ole, kuin pelkäsin.

Titti kirjoitti...

Kauniita kuvia, -niin ihanasti auringon valo siivilöityy siellä kukkien -ja varvastossujen ;-) lomassa.
Surullista katsottavaa olivat kuvat myrskyn jäljiltä! Ei sitä voi täällä ymmärtää mitä se on! Onneksi ei kuitenkaan kenellekkään ihmiselle sattunut mitään vakavaa.

Mari kirjoitti...

Juu, kyllä se voi osua omallekkin kadulle;( Ihanaa että selvisitte kuitenkin suht pienillä vahingoilla. Kävin toisesta blogistasi tutkailemassa lisää kuvia... AIkalailla siellä paikat hyrskyn myrskyn!

Ilona kirjoitti...

Voi miten ikävää!!! Onneksi ei kuitenkaan kukaan loukkaantunut. Toivottavasti loppukesä sujuu ilman suurempia myräköitä:)

Marsuliini kirjoitti...

Voi kauhistus! Kylläpäs teillä on ollut siellä kova myrsky. Hyvä ettei kuitenkaan pahemmin käynyt. Oikein hyvää viikonloppua!

Mari kirjoitti...

Kauhistus ! Kävinkin kurkkimassa toisessa blogissasi...

Sari kirjoitti...

Hei Titti ja kiitos kommentistasi. Pihakin alkaa taas olemaan ihan ok, onhan tämä ollut tosiaan vähän erilainen viikonloppu, mutta nyt taas paistelee aurinko.

Hei Mari, niin se vaan on, ettei pitäisi liikaa luottaa tuuriin, kaikkea voi sattua. Mutta onni oli, ettei sen isompaa sattunut.

Hei Ilona, toivon tosiaan, ettei kovin suuria myräköitä tulisi meidän Suomessa oloaikana. Siinä on vähän hankalampi lähteä korjaajaakin kutsumaan, jos on ihan toisella puolen maapalloa :-(

Moi Marsuliini. Juu, tätä on yleensä Teksasin kevät, tällä kertaa pahimmat myrskyt saapuivat vasta näin kesäkuulla. Kunpa nyt jo pian loppuisivat, mutta nyt on myrskynnyt useana iltana, onneksi meidän asuma-alue on jäänyt myrskykeskuste ulkopuolelle.

Mari. Juu, tämä on tällaista joka kevät ja yksi niistä asioista, joista en Teksasissa niin hirveästi välitä.

Jutta kirjoitti...

Voi hurja noita vahinkoja, pistää tosiaan hiljaiseksi. Täällä Suomessa on niin tottunut kesympiin luonnonvoimiin. Onneksi teille ei sattunut pahempia tuhoja.

marikan kirjoitti...

Hui

Sari kirjoitti...

Hei Jutta, kyllä pisti meidätkin hiljaiseksi ja harmittaa kyllä niiden perheiden puolesta, joiden talot ovat vaurioituneet.

Marikan, juu-u, vähän ovat pelottavia tilanteita.