2009-06-15

Gerubeja - Gerubs

Jostain syystä olen tätä nykyä ihastunut gerubeihin. Niitä onkin alkanut ilmestymään kotiimme ja värinä yleensä valkoinen.

For some reason I've started to like gerubs a lot. And I guess it is no wonder we have these beautiful (usually white) gerubs in our household, here and there.

Olohuoneen leveällä seinällä oli ennen vain tuo lausahdus Live - Laugh - Love kyltti ja tuo köynnös, mutta joku aika sitten löysin estate salesta tuon kahden gerubin seinäkoristeen sekä nuo kaksi kynttilöitä kannattelevaa gerubin päätä.

In our family room wall we used to have only two items the Live - Laugh - Love wall hanging and the wreath also shown in the photo above. But just recently I found that gerub wall hanging from a local estate sale and those two gerub candle holders.

Tämä kaunis gerubikoriste oli estate salessa omistajan makuuhuoneen vanity pöydän alla ikäänkuin piilossa ja ehkä siitä syystä se ei ollut osunut kenenkään muun shoppailijan silmään. Mutta minun silmiini tämä pisti kyllä heti ja tarttui tietty matkaani ;-) Ja hyvä niin, sillä pidän näistä uusista gerubeistani ihan mahdottomasti.

This wall hanging was hiding under the estate owners vanity in their master bedroom and I guess nobody had seen it, since it was still there. But of course I did and I was so happy I bought it, since it looks so nice on the wall.

Näitä kynttilöitä kannattelevia gerubeja minulla on kolme. Kaikki samasta estate salesta löydettyjä, nämä ovat erittäin tukevaa rautaa ja painavat aika tavalla.

These gerub themed candle holders I have altogether three. They are all from the same estate sale and very heavy cast iron, painted with ivory.

--------------------------------------------------------

Arvatkaapa muuten, montako yötä on vielä Suomen matkaan ja näihin rauhallisiin Keski-Suomen mökkimaisemiin? Niitä nimittäin lasketaan jo sormin varpain... Noh, enää sormin, sillä enää 10 yötä ja sitten lähdemme kohti mummiloita!!!

Pikkuneiti tuskin pysyy enää pöksyissään, niin on kova ikävä jo isovanhempia ja yleensäkin Suomea.

And guess how many nights until we travel to Finland for the summer? We are counting the days with toes and fingers... Well, now only with fingers, since it's only 10 nights and then we will go to see grandma x 2 and grandpa!!!

Our little one is so excited she cannot hold herself much longer. That is how much she misses her grandparents and of course Finland!

15 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Miten kauniita kerubeja. :) Varsinkin nuo rautaiset kynttilätelineet ovat upeat. Ja kaikki ovat menossa Suomeen kesäksi, epistä! :) Voi kun minäkin... Nauttikaa täysin siemauksin matkastanne ja Suomen kauniista kesästä. :)

MariaK kirjoitti...

Ihania kerubeja!
Meillä oli ennen enemmän noita enkeli-juttuja, mutta aksi muuttoa ja kuopus ovat pitäneet niistäkin "hyvän" huolen... :(
Aiemmin ne oli Suomessa muotia ja niitä löysi helposti, nykyisin ei niinkään.

Tervetuloa Suomeen -ja Ouluun! :)

En osaa vielä sanoa, ollaanko me kotona silloin vai sukuloimassa Helsingissä. Yritän olla kotona! ;)

Taiteilijapajoista kysyit. Aika monella on sama tilanne kuin itsellä, eli tekevät työtä kotona, joten ne pajat on vähän hankala juttu... Pikisaaressa on varmaan taas avoimet ovet joskus heinäkuussa, mutta en tiedä milloin. Yleensä ollan kesä täältä pos, joten aika vähän tideän paikallisista kesäjutuista.

Sisustusliikkeet on helpompi juttu -niitähän Oulu pursuaa nykyisin. Vähän vain epäilen, että samaa kiinantavaraa saa teiltä sieltäkin, mutta edullisemmin.
Aika vähän kiertelen, ovat aika kalliita ja toistensa kopioita. :(
Helsingistä yleensä osatn enemmän. Suosikkini täällä on ylläriylläri: Kärkkäisen sisustusosasto. Edullista ja kivaa, oma maahantuonti.
Minun kuvia on parhaiten esillä Zeppeliinissä Sei-Lenassa, siellä on myös paljon kaikkea kivaa. TunnelmaKodit siinä vieressä on myös kiva.

Mielelläni näkisin sinua myös! :))
Poimi puhelinnumero nettisivuiltani (en uskalla tähän sitä laittaa.Linkki löytyy blogista.) ja soita, kun olet näkösällä. Meilläkin saa käydä ja voidaan mennä vaikka yhdessä katselemaan Oulun sisustustarjontaa! :))

Sirkka kirjoitti...

Kauniita gerubeja...joskus se vaan on niin, että onnistuu saamaan just sen haluamansa, mitä toiset eivät ole onnistuneet katsellaan kohtaamaan, nyt se onni osui sinun kohdallesi.

Onpa teillä jännät ja ihanat hetket siellä...on mitä odottaa..enää reilu viikko...ja Suomeen!
Nyt just tosin täällä meillä sataa ja tulee kovasti, mutta uskon ja toivon että saatte kauniita ilmoja ja ei liian kuumaa,..no tuskin täällä +40 asteeseen..

Mukavaa puuhailua päivääsi!

Sari kirjoitti...

Moi Kazza ja kiitos. Joku noissa gerubeissa kiehtoo, ovat jollain tapaa herkkiä ja rauhoittavia. Juu-u, vielä reilu viikko ja sitten matkaamme Suomeen. Aiotko itse jättää Suomeen reissaamisen väliin tänä vuonna? Vai menetkö ehkä talvella? Kyllä sitä välillä itsekin miettii tämän Atlantin yli reissaamisen järkevyyttä (lähinnä taloudellisesti), mutta joka vuosi sitä sitten Suomeen joteskin ajautuu. Ja kivaahan se on, etenkin lapselle.

Maria. Täällä näitä enkeleitä ei ole juuri kaupoissa edes näkynyt ja itse ihastuin etenkin näihin juuri hankkimiini.

Olemme tulossa Ouluun 27.6. ja olemme siellä aina 1.7. saakka. Siinä keskustassa varmaan tulee jonkun verran kierreltyä. 5-vee ja vanhempani ovat mukana menossa, joten vähän jarruttavat menemistä (enkä kehtaa koko aikaa kiertää vain oman kiinnostuksen kohteita), mutta varmasti jotain sisustuspuoteja tulee uteliaisuuttaan käytyä katselemassa, vaikkei sitä kauheasti voi mitään ostaakaan. Ei viitsi täyttää laukkuja ihan pullolleen taas tuomisia. Olisipa kyllä kiva nähdä suakin, jos olet maisemissa! Joten palaillaan!

Sirkka. Joskus se tuuri osuu omallekin kohdalle, monasti kun tuntuu, et ihanuudet saattaa livahtaa just nenän edestä jollein toiselle. Vaan nyt onnisti.

Jännät hetket tosiaan on, pikkuneiti jo pakkailee kovasti pientä reppuaan ja odottaa Suomen matkaa kärsimättömästi. Täällä kuumuus on jo liikaa, ja mielellämme lähdemme sitä karkuun. Ei täällä oikein pysty edes tekemään mitään ulkohommia tai ylipäätään ulkoilemaankaan tällaisessa helteessä. Viileämmät kesät ovat omaan makuuni, vaikkei nyt ihan koko aikaa tarttis tietty vettä sataa... :-(

Marsuliini kirjoitti...

Tosi kaunis kokonaisuus! Onnistuneita löytöjä olet tehnyt. Tervetuloa tänne Suomeen. Toivotaan, että ilmat suosivat suurimman osan lomastanne :)

Sari. kirjoitti...

Kaunista ♥

Vekarus kirjoitti...

Ihania löytöjä taas kerran! Tervetuloa kotimaahan käymään! Toivottavasti säät vain tästä paranevat!

Sari kirjoitti...

Marsuliini. Ja kiitos, Suomen matkaa jo tässä kovasti odottelemme. Toivotaan, että ne säätkin suosivat, vaikka kivaa sinne on tulla, keleistä huolimatta.

Kiitos Sari!

Vekarus. Ja kiitos, Suomeen on aina yhtä kiva tulla!

Mari kirjoitti...

Ihania kerubeja :) Nuo rautaiset kynttilätelineet varsinkin ovat sievät... Mitäs nämä estate salet on?
Tervetuloa naapurikaupunkiin :)

Miia kirjoitti...

Voi, katselin noita tornado-tuhoja toisesta blogistasi ja on se kyllä niin, että pieni on ihminen luonnonvoimiin verrattuna. Onneksi selvisitte suhteellisin pienin vaurioin. Kerroit myös teidän lomasuunnitelmista ja Kalifornian matkasta. Tehtiin sinne matka muutama vuosi sitten ja tykkäsin mielettömästi. Juuri Yosemiten maisemat ja ne valtavat puut... upeita. Sielläkin tunsi olonsa aika pieneksi luonnon ihmeisiin verrattuna.

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos. Estate salet ovat myyntitilaisuuksia, jossa yleensä jo myynnissä olevan talon irtaimisto myydään pois, joko omistajan tai estate saleja järjestävän firman kautta. Tuolloin pääsee talon sisälle kurkkaamaan, mitä kaikkea ihanuutta sieltä paljastuu. Tosi jänniä nuo estate salet ovat.

Hei Miia. Niin se on, ettei noille luonnonvoimille juuri mitään mahda, kuin koettaa pysyä poissa jaloista. Ja kovasti odotellaan tulevia matkoja, Suomeen jo suuntaamme ensi viikosta. Kaliforniassa olemme käyneet muutaman kerran, mutta Yosemiteen saakka ei olla vielä ennätetty, joten odotamme kyllä kovasti tuota matkaa... ;-)

mimmuli kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia=) Tervetuloa kauniiseen kesäiseen suomeen=))

Sari kirjoitti...

Kiitos Mimmuli. Ja mukavaa on kyllä Suomeen tulla, keleistä viis.

Tilu kirjoitti...

Mukavaa Juhannusta, toivottavasti pääsette viettämään sitä Suomeen!

Sari kirjoitti...

Hei Tilu. Ihan juhannukseksi emme valitettavasti ennätä, mutta ensi viikolla olemme kaikella todennäköisyydellä tulossa kuitenkin Suomeen.