2009-05-13

Synttäriaamuna - Birthday morning

Maanantaina neidillämme oli synttärit ja olihan se suuri riemu vielä kerhokavereille omat cupcakesit (täällä on tapana viedä aina kerhoon tarjottavaa synttäripäivänä).

On Monday our daughter had her birthday and she was so excited to take Barbie-cupcakes to school and to her classmates.

Muutama extra-cupcake jäi ylimääräiseksi ja äitikin pisteli niitä sitten suuhunsa ihan parikin kappaletta ja voi ei, nämä olivat sitten maistuvia. Ja ihan taattua, Walmartin laatua! Tilasin 18 kappaletta näitä suloisia cupcakeseja ja hinta oli aivan hassu, 9 taalaa!

We had some extra cupcakes and I couldn't resist myself and ate two of these beauties. These are made in Walmart and are very reasonably priced, I ordered a set of 18 cupcakes and it cost only 9 dollars.

Synttäriaamua alettiinkin sitten viettämään jo ennen aamuseiskaa ja paketeista paljastui tyttären uusia lemppareita, eli My Little Ponies sarjan minihahmoja.

We started to celebrate the Birthday before 7 am and there was some time to play with these miniature My Little Pony toys our daughter had for present.

Miksei omassa lapsuudessa ollut mitään yhtä suloisia leluja? Tämän todettuani voit ehkä arvata, kuka haluaisia myös leikkiä näillä poniseteillä... ;-)

Why we didn't have anything as sweet when we were little girls? Saying this you may guess, who could easily find herself playing with these cute little toys too ;-)

Kun neiti tuli kerhosta, meni iltapäivä nopeasti poneilla leikkien ja niitä ihastellen ja äitiä kiitellen.

When our daughter got home from school she spent the whole afternoon playing with her new toys, being so fascinated by them and thanking mom many times for giving those for her.

----------------------------------------

Huomenna kotiimme saapuukin sitten lapsikatras viettämään syntymäpäivää ja tänään on tiedossa leipomista ja juhlien laittamista. Huomen aamuna emme ennätä nimittäin juhlia juuri valmistella, sillä aamupäivällä suuntaamme toisille synttärikutsuille, joista kotiudumme toivon mukaan muutamaa tuntia ennen neidin omia kutsuja. No, tokihan me tulemme kotiin ajoissa, ettei käy hassusti...

Tomorrow we will have all her closest friends coming to our house and today I will be baking and decorating our house. Tomorrow morning we don't really have any time to do any of that, since we have another party to hurry to and I just hope we will be home a little bit earlier, before our own party starts... Well, we will of course...

Mukavaa viikon jatkoa toivotellen,


Sari

24 kommenttia:

alice kirjoitti...

Happy Birthday to your daughter.
The cupcakes look delicious!
When I was little, we had Little Kiddles, I wonder if anyone remembers them?

Sari kirjoitti...

Hi Alice. The cupcakes also tasted delicious! I don't remember Little Kiddles, but maybe they didn't sell that brand in Europe, where I spent my childhood years. I got to google them now and see what they are... ;-) Have a nice week!

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Iloista synttäriä vielä pikkuneidille näin jälkikäteenkin :) mukavilta energiapommeilta näyttää nuo kakkuset, maistuis varmaan mullekin ;-)

Olihan meidänkin nuoruudessa My Little Poneja. Muistan kun naapurin tytöt kovasti leikki niillä, itsellä tosin ei ollut yhtään.

Ilona kirjoitti...

Meilläkin on minun vanhat ponit nyt omien lasten riemuna. Tosin eivät ne yhtä söpöjä ole kuin nuo uudet...

Viettäkäähän oikein riemukkaat synttärit!

Mari kirjoitti...

Mukavaa synttäriä :) Ihanan näköisiä nuo cupcaket, mitä niissä on sisällä? Ihana kuva tytöstäsi :)

Jael kirjoitti...

Mukavaa synttäriä!Suloisia cupcakeja, ja olipa halpaa; Walmart on kyllä Walmart:-)

Sari kirjoitti...

Moi Päivi ja kiitos. Huomenna sitten juhlitaan kera kakkusten ja muiden herkkujen. Noi cupcakesit on mun salainen pahe, olen heikkona etenkin noihin suklaasellaisiin...

Juu, olihan niitä tavallisii My Little Ponieseja silloin omassa lapsuudessakin (vaan ei mulla), mut nää minityyliset taitavat olla taas ihan uusi juttu ja aivan syötävän söpöliinejä... ;-)

Moi Ilona. Kun olis edes niit vanhoja poneja tytölle antaa. Mut nämä uudet pikkuponit on kyllä tosi ihkuja. Niin ihkuja, että äitikin voisi näillä hyvin leikkiä.

Moi Mari ja kiitos, eiköhän me saada ihan kivat juhlat aikaiseksi, luulen et lapset pitää siitä huolen... ;-) Tiedätkö, täällä ei cupcaken sisällä ole mitään ihmeempää täytettä. Tuota hörsöä tuossa päällä on niin paljon, ettei sisällä ole sitten enää mitään. Mutta tuo suklaakakkupohja on aivan ihanan kuohkeaa ja namia, kun tuon ohjeen vielä jostain saisi.

Yaelian, juu-u, Wallu on Wallu, ja minusta sieltä saa ihan kivoja juttuja, sanotaan tuosta megaketjusta sitten mitä tahansa... ;-)

Vekarus kirjoitti...

Onnittelut myös äidille! Viettäkää hauskat juhlat. Olipas suloinen lahja!

Nina kirjoitti...

Onnitteluja suloiselle syntymäpäivän sankarille!
Voi, kuinka ihania My Little Ponies minihahmoja lahjaksi, varmasti sankari ilahtui.
Ja nuo cupcakesit ovat aivan uskomattoman sieviä ja ah, niin herkun näköisiä.

Kivaa juhlaviikkoa!:)

Joana kirjoitti...

Onnentoivotukset täältäkin majasta prinsessalle!

Meilläkin vietetään synttäreitä loppukuusta ja pitäisi keksiä jotain herkkua päiväkerhoon viemisiksi. Ollapa jotain vastaava mitä teillä! Ehkä tyydymme karkkeihin.

Mukavaa synttäriviikon jatkoa!

Kazza kirjoitti...

Hyvää syntymäpäivää pikkuneidille! :) Ja todella komeat cupcakesit ostitte, kelpaisi kyllä minunkin synttäreilleni. :D Lelut ovat nykyään jotain aivan ihmeellistä verrattuna omaan lapsuuteen, aina sai siskon kanssa tapella vanhoista barbeista ja my little poneista. Se äitinä olossa onkin varmaan juuri hauskaa kun pääsee taas leikkimään pitkästä aikaa!

Sari kirjoitti...

Kiitos Vekarus, eiköhän noista juhlista tule ihan neidin näköiset. Täällä jo kovasti koristellaan...

Nina, neiti leikkii tälläkin hetkellä poneillaan. Onkin aika hupaisaa seurata tuollaisen pienen ihmisen roolileikkejä noiden pienten ponien välityksellä. Ja enkuksi pääosin leikitään, vaikka kuinka koetan sitä suomen kieltä hälle tuputtaa... :-( Cupcakesit on täällä tulleet vähän liiankin tutuksi, mutta on ne vaan niin nameja että...

Hei Hiiriemo ja kiitos onnitteluista. Kovasti jo huomista odotetaan, saa nähdä tuleeko illalla uni silmään. Mutta siellä Suomessa onkin aivan ihania karkkeja, itse jo haikailen erilaisten lakujen ja suklaiden perään. Ei löydy vastaavia täältä!

Kazza, osuit ihan oikeaan. Äitinä olossa parasta on mm. se, että saa leikkiä lapsen ihanilla leluilla... ;-) No nyt tuli sekin tunnustettua... Helpotti kovasti! Cupcakesit kävisivät muuten mullekin synttäritarjottavaksi, sen verran olen niihin nyt addiktoitunut. Ja noi suklaiset on meidän neidin ja äidin ehdotonta herkkua. Mies ei muuten pysty syömään cupcakeseja ollenkaan, ovat kuulema aivan liian makeita hänelle.

Anne kirjoitti...

Onnentoivotukset ihanalle neidille! ja ihania herkkuja teillä!:)
Meilläkin nämä samaiset ponit on ollut kauan suosikkilistalla ja kaikenlaiset huvipuistot niille on ostettu ;) On noista leluista silmäniloa äidillekin! :)

The Spirit of Abundance kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut pikkuneidille!! Kylläpäs olivat suloiset cupcakesit ja hintakin todella edullinen!

Teillä oli varmaan oikein kivat synttärikekkerit!

Terkuin,
Nona

Jutta kirjoitti...

Myöhästyneet onnittelut pikkuneidille! :) Ihania cupcakeja ja leluja... Kaikki tuollaiset vaaleanpunaisuudet vetoavat minuun ihan täysillä :D

Faded Plains kirjoitti...

Happy Birthday to your daughter! Those cupcakes sure look yummy!

Sari kirjoitti...

Hei Anne. Kiitos onnentoivotuksista. Samaa huvipuistoa on meidänkin neiti mankunut, mutta olen ottanut vähän sen periaatteen, että ei kaikkea kerralla. Ehkä joulupukki tuo sitten huvipuiston, jos Ponyt vielä jouluna kiinnostavat... ;-)

Hei Nona. Ja kiitos sinullekin onnitteluista. Kovasti jo vieraita odotellaan, vaikka kello on täällä vasta vähän yli kahdeksan. Ja ennen juhlia pitäisi vielä mennä tyttären kaverin juhliin, joten vielä pitää malttaa. Cupcakesit olivat tosi hyviä, vaikkeivat varmaan kovinkaan terveellisiä kaikkine hörsötyksineen.

Jutta. Kiitos onnitteluista. Vaaleanpunainen vetoaa meidänkin perheen tyttöihin ja minä olen noita poneja tässä nyt hiplaillut monta päivää.

Hi Andrea and thank you. We really enjoyed those cupcakes, they were all so cute and so yummy!

Anu kirjoitti...

Railakkaat synttärionnittelut täältä sinne!!!Kuuluiko???
Voi,suloisia poneja:)
Onnekasta ja juhlavaa loppuviikkoa toivottelen!

Suzhouren kirjoitti...

Tuli tuosta enkuksi leikkimisesta mieleeni, etta meilla Prinsessa leikkii Muumeilla ehdottomasti suomeksi ja luonnollisestikin High School Musical ja Hannah Montana-
barbit puhuvat englantia...
Ihanaa, etta aitikin paasee toteuttamaan lapsuudenhaaveitaan tyttaren kanssa. Niin meillakin ;). tytar sai Kaalimaan kakaran jota en itse KOSKAAN lapsena saanut vaikka olisin halunnut... Ja paljon muutakin...

Sari kirjoitti...

Hei Anu ja kyllä kuului kiitos! Tänään saatiin vielä vino pino uusia lahjoja ja innoissaan niillä leikittiin iltapalalle saakka. Tiukkaa teki odottaa, että kaikki vieraat tulivat ja sitten vasta avattiin kaikki lahjat. On se välillä yhtä tahtojen taistelua meillä...

Hei Suzhouren. Aika mielenkiintoinen havainto sinulta. Että muumeilla suomeksi ja jenkkityylin leluilla enkuksi. Hmm, pitääpä ihan seurata omaa neitiä, miten tämä homma menee. Leikkiikö muumihahmoilla suomeksi, en ole edes kiinnittänyt asiaan huomiota. On ne pienen ihmisen aivotkin jännästi luodut, jos noin jekusti käyttäytyvät. Juu ja on se vaan ihanaa, että omalla lapsella on ihania leluja, joilla me äitireppanatkin voimme leikkiä, kun emme omassa lapsuudessa sellaisista saaneet nauttia... ;-)

Pink Links kirjoitti...

Myöhästyneet synttärionnittelut!

Ihania leluja ja herkkuja!

Leikkiminen on kivaa aikuisenakin ja sallittua sekä toivottavaa;)

Sari kirjoitti...

Hei Taika ja kiitos sinullekin onnitteluista! Lelut on ihania, eikä äiti malta pysytellä niistä erossa. Siis yhdessä leikimme 5-veeni kanssa... ;-)

Mari kirjoitti...

Sinulle olisi jotain blogissani :)

Sari kirjoitti...

Hei Mari, nyt vasta hoksasin tämän, kun olit jättänyt uuteen postaukseeni viestiä asiasta. Käynpä heti kurkkaamassa, mitä sieltä löytyy ;-)