2009-04-27

Viimeisin projektini - My recent project

Napsaisin viikonloppuna muutaman kuvan viimeisimmästä projektistani, eli olohuoneen pöydästä, jonka päätin joku aika sitten maalata (yllätys, yllätys...) valkoiseksi. Vanha väri tällä pöydällä oli jo ostettaessa musta.

I took some photos of my recent project, which is our living room table, which I painted (suprisingly...) white. The old color was black.

Valkoisena pöytä tuo heti enemmän valoa tähän osaan olohuonetta ja pidän kyllä tästä uudesta ilmeestä tosi paljon. Taustalla pikkuneiti perehtyy Suomi-koulusta ikiomaksi saamaansa eskarikirjaan. Ja kovasti ollaan jo sivuja puuhasteltu ja tehtäviä ratkottu ;-)

The white table brings much more light into this part of our living room and I really like this new look. On the background you can see our daughter concentrating on a Pre-K book she got from her school and we have already gone through a lot of pages ;-)

Pöydällä on vanha kuva tyttärestämme ja muutamia koriste-esineitä, jotka pääosin löytöjä garage saleista.

On the table you can see an old photo of our daughter and some decorational items, they are mostly finds from garage sales.

Tämän kuvan otin jokunen vuosi sitten, tyttären kylpyammeessa lotratessa ja on minusta jotenkin herkkä kuva, jonka löysin viikonloppuna valokuvapinkan kätköistä. Nuo kivat kehykset, joissa puhutteleva teksti: Take time for the simple things, löysin vastikään garage salesta.

I took this photo couple of years ago, and I really like this image. The frames are a find from a local garages sale. They have a simple, yet meaningful phrase written on the left side: Take time for the simple things.

Näissä tunnelmissa toivotan aurinkoista ja mukavaa viikon alkua sinulle!

With these images I want to wish you a sunny and happy Monday!



Sari

18 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihana pöytä! Ja suloinen neiti tuolla taustalla loikoilee;) Hauska tuo aiemman postauksen iso cupcake-vuoka. Mukavaa alkanutta viikkoa♥

Mari kirjoitti...

Ihana pöytä! Mitä nuo garage salet on? Kaunis kuva tyttärestäsi. Mukavaa viikkoa :)

Maria kirjoitti...

Upea kuva, niin herkkä ja kaunis!

Miten teillä aina voi olla noin täydellisen kaunista ja sointuvaa? :)
(nimin. terveisiä kaaoksesta... ;)) )
Kuvasi ovat, kuin katselisi itse harmoniaa! :))
(Ja tyttäresi on harvinaisen kaunis lapsi, äitiinsä lie tullut! :)))

The Spirit of Abundance kirjoitti...

Kaunista jälkeä tuli! Ihanan valoisaa! Ja voit teidän pikku prinsessaa :)... Kiva että siellä järjestetää ihan Suomi-koulua.

terkuin,
Nona

Joana kirjoitti...

Ihana kuva lukevasta tytöstä. Söpö!

Mukavaa alkanutta viikkoa!

Sari kirjoitti...

Moikka Mari ja kiitos. Cupcake-vuoka on edelleen harkinnassa, katsotaan tuleeko se hankittua. Mukavaa viikon alkua sinullekin!

Kiitos Mari. Garage salet ovat täkäläisiä pihakirppareita. Mukavaa viikkoa myös sinne suuntaan! Ja haasteeseen vastailen piakkoin ;-)

MariaK. Kiitos sinulle kauniista sanoistasi. Totuus kodin osalta on se, ettei meillä tosiaankaan ole aina näin harmonisen oloista. Viisi minuuttia tuosta kuvasta ja lattia on jo täynnä leluja... ;-)

Hei Nona ja kiitos. Suomi-koulu on kyllä kiva juttu ja lapset tykkäävät kovasti siellä käydä ;-)

Moi Hiiriemo ja kiitos. Meillä lukeminen on ihan pop ja kaikenlaisten tehtävien ratkominen, etenkin noi eskarijutut kiinnostaa jo kovasti.

Katja - Bag End kirjoitti...

Valkoinen tuo ehdottomasti lisää valoa ja avaruutta tilaan. Maalisudilla saa ihmeitä aikaan ja hyvältä näyttää :-)

Tuo ruusukimppu on muuten aivan uskomattoman kaunis! Ihanat hempeät värit :-)

Hyvää viikon jatkoa sinne päähän!

Maria G kirjoitti...

Tosi ihania ja hempeitä kuvia! Ruusutkin ovat niin kauniin värisiä :) Mukavaa viikkoa!

Sari kirjoitti...

Hei Katja ja kiitos kommentista. Niin se vaan on, että pienellä vaivalla saa ihmeitä aikaan. Ja kiitos, nuo ruusut bongasin manager's special poistohyllystä ja nappasinpa heti kaksi kimppua, kun värit olivat niin herkullisen hempeät.

Moi Marsuliini ja kiitos. Ruusut ihastuttivat väreillään minuakin. Tänä aamuna sitten jo raksin kauniisti kuivuneet kukinnot pois ja loput menivätkin sitten roskiin... :-(

Jossu kirjoitti...

Kaunista ja hempeää.
Ja jotenkin niin levollinen ja rauhallinen tunnelma.
Pöytä on kaunis valkoisena.
Vaikea itseasiassa kuvitella sitä mustana.

Mukavaa viikkoa teille sinne!

Sari kirjoitti...

Hei Jossu ja kiitos. Tunnelma kuvissa on ehkä hiukan liian rauhallinen, totuuteen verrattuna... Väliin on kaikkea muuta kuin levollista tämä meininki tässä talossa... ;-) Juu, valkoisena tuo pöytä toimii huomattavasti paremmin. Mustanakin oli ihan ok, mutta nyt on paljon kivempi fiilis, kun on enempi valoa ja avartavaa valkeaa ympärillä.

Jael kirjoitti...

Valkoinen väri on niin raikas! Kaunis pöytä!
Sä kyllä löydät ihania juttuja garage saleistä!
Todellakin on herkkä kuva pikkuneidistä, ja ihanan tuo kehys sen kanssa!

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Mie oon kyllä ihan kade Sari sinun taidolle ja silmälle järkkäillä kaikkia näitä ihania asioita kodissasi! Olisipa ollut ihana tulla käymään teillä nyt keväällä kuten alunperin oli tarkoitus... mutta ensi kertaan sitten!

Lisäksi olen kade noista teidän garage saleista kun sinä niistä löydät vaikka mitä kivaa. Minä en meidän kirppareilta löydä muuta kuin rojua... :(

Ihania kuvia ihanasta kodista! Terkut pikkuenkelille :)

Sari kirjoitti...

Hei Yaelian ja kiitos. Laitan vähän lisäkuvia pöydästä, kun hoksasin, ettei tuossa näy oikeastaan kuin kansi. Eilen saatiin vihdoin valkeat, läpikuultavat verhot asennettua olohuoneeseen ja nyt alkaa näyttämään kodilta tuokin huone.

Moi Päivi. Niinkuin tiedät, tätä kodin värkkäämistä on tullut harrastettua jo jokunen vuosi, että on tämä välillä aika vitsauskin, kun aina on mielessä erilaiset sisustusjutut ja miten voisin tuon ja tuon ja tuon jutun toteuttaa ja asioita kodissa muuttaa. Nyt on suunnitelmissa työhuoneen maalaus ja suuren työpöydän ihan itte värkkääminen paksusta lankusta (menee kesään) ja sitten olisi tuo punainen formaalihuone, jonka ajattelin kans vetäistä vaalealla ja pistää joitain huonekaluja uusiksi. Jossain vaiheessa... ;-) Niin että, lista on loputon... Garage salet ovat joskus melkoisia aarreaittoja, mutta kyllä niissä usein on myös ihan täyttä... son...roinaa... Ja kiitos, terkut neitoselle menivät jo eteenpäin!

Nina kirjoitti...

Pöydästä tulikin tosi kaunis ja niin ihanasti olet sen somistanut esineillä ja kukkasilla.
Nuo ruusut, ne ovat äärettömän viehättävät.

Tyttäresi kuva on todellakin herkkä ja kehykset piste i:n päälle.
Suloista..

Oikein aurinkoista viikonjatkoa sinulle!:)

Sari kirjoitti...

Hei Nin ja kiitos. Ruusut olivat kyllä tosi kivoja, vähän erilainen, monivärinen sekakimppu. Tuo tyttären kuva on minustakin tosi herkän oloinen ja jo unholaan jäänyt kuva, jonka vastikään löysin vanhojen kuvien seasta. Mukavaa viikon jatkoa myös sinulle!

Hanna kirjoitti...

Ihana pöytä kuten myös nuo kauniinväriset ruusut.

Olisipa muuten hauska tuollainen Cupcake kakkuvuoka. Olen niin ihastunut Cupcakeihin, herkullisia ja suloisia.

Sari kirjoitti...

Hei Hanna ja kiitos. Eikö olekin aika vekkuli tuo kakkuvuoka? Ja hauska idea juhlatarjottavaksi. Vielä vähän pohdin tuon hankintaa, ei siis löydy vielä meiltä tuota vuokaa... ;-)

Hauskaa vappua!