2009-03-27

Löytöjä pihakirppiksiltä - Garage sale finds

Tänään neiti meni miltei kahden viikon paussin jälkeen kerhoon (ensin oli kevätloma ja sitten neiti sairastui) ja mammallakin oli sitten ns. vapaata. Niinpä löysin itseni yllättäen (tosi iso ylläri!!!!) läheisiltä pihakirppareilta, eli täkäläisittäin sanottuna garage saleista.

Today our daughter went back to day school after first being on Spring Break and then having that nasty strepto in her throat. So mommy also had a free morning to do what she wanted and I found myself going at some garage sales in our neighborhood.

Ja tässä muutamia tämän päiväisiä löytöjä. Kiva Pariisi-aiheinen muistitaulu, kaksi Vintage Vogue-korteista tehtyä taulua, pieni poikapatsas sekä hauskat puiset seinäkoristeet.

And here are some finds I made today. Nice Paris-themed memory board, two framed Vintage Vogue-cards, little Boy statue and two, funny wooden wall hangings.

Erityisesti ihastuin tähän Vogue-korttiin, jossa oli kiva tunnelma ja kivat värit. Mutta ajattelin, että on vähän orpo itsekseen ja sillä ostin sitten myös tuon toisen taulun.

I especially liked this Vogue-card, which has some nice colors and a nice mood. But I thought that it would be a bit lonely by itself to hang anywhere, so I bought both of them.

Ja tämä pieni poikapatsas menee kaveriksi jo aiemmin löytämälleni Vintage tyttöpatsaalle. Nenun päästä puuttuu pienen pieni palanen, mutta ei hintakaan ollut huima. Tämä maksoi ainoastaan taalan.

And this little Vintage boy statue will go with my girl statue I bought some time ago from a local consignment store. This little boy misses a tiny piece from his nose, but hey, I don't really care, since the price was right. This cost me only a dollar.

Mukavaa viikonloppua teille kaikille!

Have a nice weekend!

Sari

19 kommenttia:

Nina kirjoitti...

Vitsit miten ihania esineitä!
Voi kun Suomessakin olisi nuo pihakirppikset yleisempiä ;-)

Anne kirjoitti...

Oi kun on mielenkiintoisia esineitä :) ihana myös pariisi-muistitaulu! on niin mukava aina käydä sivuillasi kyläilemässä :) hyvää viikonloppua sinulle!

lenita kirjoitti...

Oletpa löytänyt niin teidännäköisiänne juttuja! Oletko muuten töissä vai kotona :)?

mimmuli kirjoitti...

Aivan hurmaavia löytöjä=) Tuo Paris taulu on hyvä idea, pitäisiköhän koittaa sellainen tehdä..hmmmph=) kiitos tästä postauksesta. Okein hyvää la iltaa sine rapakon taakse, meillä sataa lunta ja eilen oli .-18...kevät muka..?

Jossu kirjoitti...

Hienoja löytöjä!
Olisipa tosiaan täällä Suomessakin enemmän tuollaisia aarreaitta pihakirppiksiä.

Leppoisaa lauantaita.

Sari kirjoitti...

Moi Nina. Täällä pihakirppareita ei ole talvikuukausina, mutta näin keväisin ja sitten taas syksyisin ihmiset käyvät läpi komeroitaan ja varastojaan ja laittavat ylimääräiset tavarat myyntiin. Itse aion pitää garage salen toukokuun alussa.

Kiitos Anne. Täällä on kyllä mielenkiintoista käydä garage saleissa, sillä koskaan ei tiedä etukäteen, mitä sieltä voi tarttua matkaan ;-) Ja kiitos, samoin sinun sivuillasi on aina kiva käydä ihailemassa uusia sisustusratkaisuja ;-) Ja mukavaa viikonloppua myös sinulle!

Hei Lenita ja kiitos, oman näköiset jutut ne aina kiinnostaa ja yllättävän usein niitä garage saleista löytyy ;-) Minä olen kotiäiti, joka harrastaa kaikkea sisustukseen ja valokuvaukseen liittyvää, kokkaillen ja leipoen siinä sivussa.

Moi Mimmuli. Tuo Paris-taulu ei ole miteskään vaikea toteuttaa, ei kun kokeilemaan ;-) Täällä on myös kylmää kuin mikä. Yöllä oli pikkupakkasta ja aamu alkoi kylmällä viimalla ja taivaalta leijaili muutamia lumihiutaleitakin. Että ei ole keväästä taas tietoakaan...

Kiitos Jossu. Kyllä täällä välillä on ihan täyttä roinaakin noilla pihakirppareilla. Ihan on tuurista kiinni, löytyykö mitään kivaa vai ei. Mutta välillä onnistaa, kuten eilen (niin ja tsih.. tänään...).
Mukavaa lauantaita!

Sirkka kirjoitti...

Ihastuttavat kirppis ostokset kaikki aivan kaikki!

Mieheni on saanut aikoinaan koulusta tuontapaisen jos tiedät, niin hymypojan:)

Iloista iltamaa!

ja ens kerralla tuun hakemaan sinut puutarhamessuille:)))

Jaana kirjoitti...

Oi, minä sitten rakastan tätä blogisi keväistä tunnelmaa!

Upeita löytöjä olet tehnyt!

lämpimin terveisin

Jonna

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä olet tehnyt! Ihana tuo poikapatsas... Hyvää viikonloppua :)

Mari kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Nuo garagesalet kuullostavat tosi kivoilta...

Pink Links kirjoitti...

Hienoja löytöjä!

Sinulle on tunnustus blogissani!!!

Maria kirjoitti...

Ihania löytöjä! :)
Täällä pohjoisessa Suomessa elättäisi itsensä kirppisyrittäjä mainiosti, jolta noin upeita löytöjä löytyisi. (-Suomennos: pohjois-Suomen kirppareilta löytyy useimmiten kaatiskamaa...) :)))

Sari kirjoitti...

Moi Sirkka. Oi, ne vanhat hymypatsaat oli kans tosi kauniita! Ja hei, mä lähden mielelläni matkaan puutarhamessuille ;-) Milloin mennään?

Kiitos Jonna ;-) Kevät saa romantikon hempeilemään, ja se näkyy myös täällä blogissa.

Hei Mari ja kiitos. Poikapatsas osui itselläkin heti silmään ja ajattelin, että on hyvä kaveri tyttöpatsaalleni ;-)

Moikka Mari. Garage salet on minusta kivoja, mutta pitää kyllä heti perään sanoa, ettei niillä kovin moni muu suomalainen kiertele. Itse taas rakastan käytettyjä, vanhoja esineitä ja noissa garage saleissa on ihan oma viehätyksensä ja jännityksensä. Niin ja miksi ostaa esim. kauniita koriste-esineitä kaupasta, kun garage salesta löydät ihanuudet kohtuuhintaan ja voit jopa löytää tosi vanhoja ja upeasti ajan patinoimia esineitä, joita ei taatusti löydy kaupan hyllyiltä ;-)

Hei Taika ja kiitos, itsekin tykkäsin kovasti näistä löydöistä. Ja kiitos, minähän tulen heti kurkkaamaan, mitä sinun blogissasi odottaa!

Moikka MariaK. Ja kiitos, arvaapa olinko taas ihan täpinöissäni näitä ihanuuksia löytäessäni ;-) Niinkö on tilanne Pohjoisen Suomen kirppareilla? Höh, kuulostaapa ihan mälsältä. Itse käyn kesäisin entisen kotikaupunkini ulkokirpparilla ja se on aina täynnänsä kaikkea ihanaa. Tuskin taas maltan odottaa, että kesällä pääsen niille äitini tai ystävättäreni kanssa ihanuuksia penkomaan ;-)

"Kantriina" kirjoitti...

Ihania löytöjä!! <3
Olen monesti miettinyt, että olisipa kivaa, jos "garage sale" olisi Suomessakin suositumpaa. Tosi harvoin sitä näkee, kun joku on laittanut pihakirpparin pystyyn...

Mukavaa sunnuntaipäivää! :)

Kantriina

Jutta kirjoitti...

Hienoja löytöjä! Garage salet tuntuvat olevan todellisia aarreaittoja. Entisessä naapurustossa järjestettiin pihakirppis noin kerran vuodessa, mutta en tainnut löytää ikinä mitään. Ehkä en osannut katsella tarpeeksi tarkkaan.

Jael kirjoitti...

Kivoja juttuja oletkin sieltä löytänyt! Garage salessa olen minäkin kerran ollut USAssa, muttei tullut pahemmin ostettua, ne ovat kivoja tapahtumia, ja voi tehdä löytöjä! Hyvää sunnuntaita teillepäin :-)

Sari kirjoitti...

Hei Kantriina. Olen muutamalla pihakirpparilla käynyt Suomessa, mutta ihan tosi, ei niitä juuri siellä järjestetä.

Moi Jutta. Juu, ovat joskus aarreaittoja, joskus taas ihan jotain muuta, täälläkin...

Moi Yaelian. Minä olen tainnut olla hivenen useammin garage saleissa, sillä tykkään kovasti ja ovat hauska tapa tutustua ihmisiin. Kaikki kun höpöttävät siellä keskenään ja on joteskin sellaista rentoa kanssakäymistä ;-) Hymyissä suin!

Anonyymi kirjoitti...

Everyone loves what you guys tend to be up too. Such clever work and reporting!
Keep up the excellent works guys I've incorporated you guys to our blogroll.
My page : acne overnight

Anonyymi kirjoitti...

Its like you read my mind! You seem to know a lot about this, like
you wrote the book in it or something. I think that
you could do with some pics to drive the message home
a little bit, but instead of that, this is great blog.
A fantastic read. I will certainly be back.
My website :: sanason.com