2009-04-01

Aurinko pilkistelee taas -
We can enjoy the sun again

Hupsista, miten aika on rientänyt ja viikonloppukin livahti käsistä AIVAN liian nopeasti! Saimme taas sunnuntaina nauttia auringosta ja laitan tässä pari uutta kuvaa terassiltamme.

Oh my, how the time flies away and the weekend went by way too fast! On Sunday we were able to enjoy of the sunny weather again and here are just a couple of images from our patio.

Valkoiset orvokit suorastaan rönsyävät saviruukustaan, sillä tykkäävät kovasti auringosta ja kevätsateista.

White pansies have blossomed all over the wide clay pot, since they really seem to love the warm and sunny days, with a little rain every now and then.

Ja uusi ruukkuruusunikin on alkanut kukkimaan kauniisti.

And my new potted rose looks also quite nice.

Ja pienessä terassin nurkassa on sitten kaikenlaista koristetta. Minä olen vähän heikkona erilaisiin lintuhäkkeihin... ;-)

And in a little corner of our patio I have some little decorational items. I am in love with all those little bird cages... ;-)

Perheen pienimmällä oli niin kivaa takapihalla, että uudet kesäkengätkin jäivät oven eteen ja siellä mennä viiletettiin paljasjaloin.

The little one in our family was so thrilled about being at the backyard, that even her new shoes stayed in front of the patio door and there she went, without any shoes, barefoot.

Ja iloiseksi yllätyksekseni Taika ilahdutti minua tällä ihanaisella tunnustuksella. Kiitos sinulle vielä tästä piristysruiskeesta!

Ja mukavaa viikkoa kaikille!

And for a lovely suprise I got this Award from Taika and it made me so happy! Thank you so much for this!

And have a nice week everyone!

Sari

16 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Kyllä silmä lepää näissä terassikuvissasi! Täällä on vielä hanget korkeat nietokset.. Välillä vesikeliä, välillä pakkasta. Kohti Pääsiäistä mennään!

Söpöiset kengät lapsellasi.

Sari kirjoitti...

Moiks! Täälläkin välillä paistaa aurinko ja on lämmintä, välillä sataa vettä ja ukostaa, ja saattaa olla miltei pakkasasteitakin. Mutta lämpiminä päivinä on yleensä sitten jo tosi lämmintä, josta koetamme nauttia nyt täysillä, sillä kesäkuukausina täällä sitten jo paahtuu... :-(

Eikö olekin ihkut noi kengät? Yhdessä valittiin neidin kanssa.

Anu kirjoitti...

Oi että kun siellä on ihanan kesäisen näköistä taas!
Orvokkisi on kauniita ja neidilläsi hyvä maku:)

Mari kirjoitti...

Voi kun kaunista! Niin kesäisiä kuvia *huoks* Onnea tunnustuksesta :)

Hanna kirjoitti...

Voi ihana mitä kesäisiä kukkakuvia. Täälläkin on pari päivää ollut niin aurinkoista että tuskin maltan odottaa että pääsee pihalle kukkia laittamaan. Sulaisi nyt vain ensin nuo lumet pois :)

Jossu kirjoitti...

Ihanan kesäistä teillä jo!
Viihtyisän näköinen terassi.

Lisää auringonpaistetta ja lämpimiä päiviä toivottelen.

PinkSircus kirjoitti...

Voi miten ihanat kuvat!

hiiriemo kirjoitti...

Taas täytyy todeta, että oi miten ihanaa! Sanoin äsken lapsille, että käyn netissä ja sitten lähdemme katsomaan orvokkeja, joko niitä olisi kaupoissa saatavilla. Nythän ne orvokit löytyivätkin täältä! Minäkin haluaisin valkoisia tai vaaleanpunaisia, toivottavasti löydän jostakin. Ensimmäiset orvokit yritän aina ostaa pääsiäiseksi.

Ihana kesä teillä!

Sari kirjoitti...

Hei Anu. Valkoiset orvokit osuivat heti silmiini läheisessä Walmartissa kuukausi pari sitten. Kummallista, miten tuo valkoinen nyt niin kiehtoo... ;-) Juu, eikös olekin hyvä maku pikkuneidillä...

Moi Mari. Kesäistä on juu, aina kun kelit sille päälle sattuu. Tänään on aurinkoista, mutta himskatin tuulista.

Hei Hanna ja kiitos sinulle kommentistasi. Kuulin tuossa juuri äitini kanssa puhelimessa höpöttäessä, että Keski-Suomessa on jo tosi kauniit, keväiset kelit. Kyllä se kevät ja kesä vaan alkavat jo tehdä tuloaan!

Kiitos Jossu. Ja samoin toivotan sinne suuntaan aurinkoisia ja keväisiä päiviä!

Hei Pink Sircus ja kiitos kommentistasi! Käynkin heti vastavierailulla sivuillasi!

Moi Hiiriemo. Oih, vaaleanpunaiset orvokit kuulostavat ihanilta. Nuo omat valkoiseni ovat minisellaisia, eli kukinto on ihanan siro ja pieni. Mutta nyt alkoi mietityttämään ne vaaleanpunaiset. Voi, mistähän sellaisia löytyisi? Mukavaa viikon jatkoa!

"Kantriina" kirjoitti...

Oi kuinka ihania kukkasia olet kasvattanut... teidän terassi on kyllä tosi kaunis! Kiitos kuvistasi, näitä tulen katsomaan vielä uudestaan :)

Terkuin,
Kantriina

Sari kirjoitti...

Hei Kantriina. Ja kiitos, kukkaset ovat kauneimmillaan näin keväisin. Kun kesäkuukausiin mennään, alkavat paahtavat helteet ja hirmuinen huoli kukkasten hyvinvoinnista. Eli kastelua, kastelua ja aina vaan kastelua...

Marja kirjoitti...

Oi ihanan keväistä siellä teillä jo!! Kummasti sitä jo odottaa, että saisi itsekin orvokit istutettua ja voisi hipsiä terassilla ilman kenkiä - siihen mennee kyllä vielä jokunen tovi... :)

Aurinkoiset huhtikuun toivotukset!

Sari kirjoitti...

Kiitos Marja. Kyllä se kevät pian sinne saapuu! Huhtikuussa mennään jo! Mukavaa viikon jatkoa!

Taika kirjoitti...

Kiva, että tunnustuksestani oli sinulle iloa!

Aivan ihanat kengät ja kauniita kukkakuvia!

Iippa kirjoitti...

Ihanan kesäistä siellä ja kauniita kukkia ja koristuksia terassillasi!!! :) Täällä toinen häkkihullu, mulla taitaa olla ihan samanlaiset lintuhäkit, kuin nuo sinun. :))

Lämmintä loppuviikkoa sinnepäin muailmaa!!! :)

t. Iippa

Sari kirjoitti...

Kiitos Taika, oli kyllä! Eikös ole söpöt kengät neiti ihan itte valinnut ;-)

Moi Iippa! Siis tämä lintuhäkkitauti on ihan maailmanlaajuinen ilmentymä... ;-) Mukavaa viikonloppua sinulle!