2009-01-30

Vaaleanpunaisia unelmia -
Pink dreams...

Tänään olen saanut ihailla kauniita keväisiä tulppaaneja useassakin eri blogissa.

Niin ihanan valkoisia, vaaleanpunaisia ja sekakimppuja. Niitä on silmissäni vilissyt!

Tulppaanit ovat lempikukkiani ja minulle ne ovat aina jonkinlainen ensimerkki kevään tulosta ja siitä, että olemme menossa jo kohti kesää ja pian jo omassakin kukkapenkissä voi pilkistää tulppaani.

Mutta kun muutama päivä sitten olin ruokakaupassa ja kun mieleni teki ostaa joku kaunis kukkakimppu kotiamme kaunistamaan, en yllätyksekseni tarttunutkaan siihen tulppaanikimppuun (johtuen ehkä osittain siitä, että tarjolla oli ainoastaan kirkkaankeltaisia ja kirkkaanpinkkejä versioita...), vaan käsiini tarttuivat ruusut.

Heleän vaaleanpunaiset ruusut, joita muuten nuorempana en halunnut ostaa kotiini, en sitten millään. Ruusut olivat mielestäni vanhojen ihmisten kukkia, ja jotenkin näin kaikki ruusut aina tummanpunaisina, kukkina, jotka kädessä mentiin ainoastaan vähintäänkin 50-vuotisjuhlille. En pienessä mielessäni osannut ajatellakaan, kuinka upeissa eri väreissä, kerrottuina ja sävyissä näitä kaunokaisia on tarjolla. Ja miten upeilta ne voivatkaan maljakossa näyttää ja miten ihanan vieno tuoksu niistä kotiin tulvii.

Tässä siis nyt oman kukkamaljakkoni satoa, niitä vaaleanpunaisia unelmia... ;-)





Ja näissä ruusuisissa tunnelmissa haluan toivottaa kaikille oikein ihanaa viikonloppua!

Ja tässä samalla voisinkin jakaa saamani tunnustuksen eteenpäin seuraaville blogeille, joille lähtee myös edellisen postauksen haastekin matkaan... ;-) Ja nuo kaksi piristävää nappia voi tunnustuksen saanut käydä hakemassa tuolta aiemmasta postauksesta.

Tunnustuksista ensimmäinen menee aina yhtä tunnelmallista ja kotoisaa blogia pitävälle Marille, jonka blogissa tulee vierailtua tämän tästä.

Toinen menee yhtä lailla kestosuosikilleni Sooloilijalle, jonka sivuilta voit lukea mm. viimeisimmät vinkit mielenkiintoisista klassikko- tai uutuusleffoista tai vaikkapa koskettavasta kirjasta. Samoin tässä blogissa tulee häiriköityä tämän tästä.

Kolmas lähtee uudelle tuttavuudelle Hiiriemolle, jonka sivuilla on aivan ihania lastenkirjavinkkejä, iloista arkea ja sisustuspuolta lapsiperheen elämän keskeltä.

Neljäs tunnustus menee myös aika uudelle tuttavuudelle Mikaelalle, jonka blogissa voit kurkata elokuvien maailmaan, tiirailla juttuja julkkiksista ja muuten vaan hihitellä arkipäivän huumorille.

Viides tunnustus menee aivan uunituoreelle, ystävättäreni Päivin pitämälle leffablogille, jossa hän käy asiantuntijan silmin läpi mm. leffauutuuksia ja hänen arvosteluissaan saattaa vilahtaa välillä jokunen kirjauutuuskin. Käykäähän kurkkaamassa!

-----------------------------

I've seen a lot of tulips today when visiting some other blogs and I have to say that tulips are my favorite flowers!

They look so fresh and they are like the first sign of spring!

But I was suprised that when I went to the grocery store couple of days ago and wanted to buy myself a little bouquet of flowers, I didn't take tulips, but roses instead.

I actually bought some light-pink colored roses. Roses that I used to avoid when I was younger. Roses that reminded me of old people and I had this vision in my head that roses are red, dark red and something you only buy when you are going to someone's 50th Birthday Party.

But no, I have changed totally. I can actually say that I really enjoy roses. I love all the colors and variations, all the sizes and all the styles. I just love those elegant flowers!

So here you can see my pink dreams... My pink dreams (reads roses), they're just for you!

Have a nice weekend!

16 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Ihania ruusuja, niin ihanan hempeitä ja herkkiä! Ja tuoksu ruusussa on niin ihana ;) Mukavaa viikonloppua!

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos. Ruusuissa on nyt sitä jotain ja odotan jo innolla, että ilmat lämpenevät ja pääsen nauttimaan noista takapihan omista ruusuista... ;-)

Kirsi kirjoitti...

Kauniita kuvia suloisista ruusuista, taidanpa mennä tänään kukkakaupan kautta kotiin..

Kirsi

Sooloilija kirjoitti...

Minäkin pidän tulppaaneista kovasti, ruusuja olen pitänyt juhlien ja rakkauden kukkina. Löysitpä ihanan hennot roosat ruusut.

Kiitos ihanasta tunnustuksesta. Se lämmittää mieltä ja saa hymyilemään. Ihanat kiitokset!

Joana kirjoitti...

Heissan,

ihania ruusuja! Minä olen ruusufani ja esim. jouluun kuuluu suuri kimppu punaisia ruusuja ja havunoksia. Yritän itsekin kasvatella näitä ihanuuksia "puutarhassani". Ruusun tuoksu on niin herkkä ja kukka kaunis.

Kiitokset tunnustuksesta ja haasteesta!

Oikein mukavaa viikonloppua! Minä lähden siivoilemaan, iltapäivällä mukavia vieraita tulossa kyläilemään...

Anonyymi kirjoitti...

Tässähän ihan punastuu ;O) Kiitosta vaan kovasti!! Mulle ei ruusuja yleensä tarjotakaan..

Anu kirjoitti...

Tulin tänne kurkkaamaan ja ihania ruusuja heti alkuun!!!
Ihana blogi ja kauniita kuvia.
Oikein rentouttavaa viikonloppua!

T.'Onnelan'Anu

Suvi kirjoitti...

Ruusut on kyllä kauniita ja niin juhlavia. Itsekki eilen kaupassa katsoin tulppaanikimppua, mutta en ostanut vielä. Nyt kun talo on siisti ja pitää vielä kaupassa käydä, niin taidan ne kukatki ottaa sieltä mukaan.

titta kirjoitti...

Tosi herkän kauniita ruusuja ja ihanan vieno väri. Mukavaa viikonloppua :)

Helinä Laajalahti kirjoitti...

Ihania kukkasia :) melkeinpä kukat kuin kukat menee mulle, mutta nämä oli kyllä herkkiksiä!

Ja kiitos tunnustuksesta Sari :) en näin uutena täällä blogien ihmeellisessä maailmassa vielä ihan ymmärrä mitä se tarkoittaa, mutta oikein mukava saada tunnustusta kirjoituksistaan!

Hyvää viikonloppua!

Jael kirjoitti...

Ihania ruusukuvia! Ja tosi kaunis pinkki sävy noissa ruusuissa.Ruusut on aina niin juhlavia,ja niiden väriskaala on niin laaja. Kuka ei ruusuja rakastaisi....

Mari kirjoitti...

Aivan ihastuttavia kuvia olet napsinut! Ai että. Oikein silmä lepää:)

Kiitos tunnustuksestasi:) Se merkitsee minulle paljon. Ja minä muuten tykkään sinun blogeistasi kovasti... Täältä tulee aina hhyvä mieli. Pääsisinpäs joskus sinne teille kylään;)

Sari kirjoitti...

Oi kiitos ihanista kommenteista kaikille! Kiva yllätys, kun aamupäivä on ollut yhtä hulinaa ja tulin tänne pikaisesti kurkkaamaan onko tullut kommenttilootaan uusia kommentteja ;-)

Kirsi, kiitos kun piipahdit sivuillani ja tule ihmeessä toistekin kyläilemään ;-) Eikö vaan ole ruusut ihania, etenkin kaikki hennot, pastelliset sävyt!

Sooloilija, tulppaanit ovat niin kauniita ja raikkaita kevään kukkasia, mutta on noissa ruusuissakin oma viehätyksensä ja ihanaa on se, että ne voi kuivattaa maljakosta suoraan vaikkapa tuoksupussukkaan ;-) Onpa mukavaa, jos sain sinulle hymyn huulillesi näillä pienillä tunnustuksilla ;-) Mukavaa viikonloppua!

Hiiriemo, kuulostaa muuten tosi kivalta tuo sinun jouluinen ruusu-havuasetelma, sinun pitää jakaa tuo kaunis asetelma ensi jouluna kanssamme ;-) Mukavaa viikonloppua sinullekin! Ja kirjavinkit käyn taas pian sinulta nappaamassa...

Mikaela, höpö höpö, älähän nyt punastelemaan rupea, olet tunnustukset ansainnut mielenkiintoisilla kirjoituksillasi ihan 1-0!

Hei Anu ja kiva, kun tulit käymään sivuillani! Oikein ihanaa viikonloppua myös sinulle ja toivottavasti näen sinua täällä toistekin ;-)

Suvi, mahtaako kotiasi jo koristaa tulppaanikimppu? Taidan uteliaana käydä blogissasi kurkkaamassa...

Titta, kiitos, nyt on kiva laitella taas kukkasia maljakoihin, kun alkaa olemaan hissukseen enempi valoa ja kukatkin pysyvät maljakossa pidempään kauniina.

Päivi, kaikki kukat ovat kauniita katseltavaa, mutta joku tulppaaneissa on aina kiehtonut. Muistan ne tulppaanikuvasi Hollannista, oih, kun pääsisi joskus oikein isolle tulppaanipellolle. Sieltä ei taitaisi saman päivän aikana saada minua revittyä pois...

Tunnustuksesta vielä, että ajatus oli tuoda samalla sun blogia esille, kun olet uusi alkaja, mutta pirun hyvä kirjoittaja! Ei velvoita mihinkään, eikä nappeja tarvitse blogissaan jakaa tai tuohon haasteeseen vastata, jos ei käy yhteen blogin tyylin kanssa jne. Mutta tämä vain tällainen hatunnosto sinulle ja ehkä ihan vähän mainosta samalla ;-) ;-)

Yaelian, ruusu on kaunis ja hento kukka, mutta samalla jotenkin arvokkaan ja ylevän oloinen. Ja minä en itse asiassa nuorempana niin kauheasti ruusuista perustanut, mutta nyt ovat mielestäni yksiä kauneimmista kukista. Ja pihaltamme löytyy muistini mukaan seitsemän ruusupensasta...

Hei Mari ja kiitos, kukkakuvia on kiva ottaa ja niiden muokkaaminen se vasta mielenkiintoista onkin, kun jostain syystä tavoittelen nyt koko ajan hentoja sävyjä ja tunnelmaa... Ja mukava kuulla, jos tunnustukseni antaa sinullekin iloa! Se on tarkoituskin, sillä blogisi on kyllä ehdottomasti lempparipaikkani käydä rentoutumassa kuviasi katsellen ja kertomaasi lueskellen. Voi että, koskas entisen kotikaupungin tyttö tulisi tänne matkalle, niin pistettäis treffit pystyyn? Huomasin joku aika sitten blogisi kommenttilootasta, että mun ystävätär oli ihan viime hetkillä käynyt sun putiikissakin ostoksilla ja kadetin häntä ihan hirmusti, kun ennätti sinua sinne moikkaamaan... Mutta eihän sitä tiedä, vaikka tulemme vielä tapaamaankin, kun kesäisin tulee siellä suunnalla paljon pyörittyä.

Anonyymi kirjoitti...

Kauniita vaaleanpunaisia ruusuja, haistan tänne asti niiden ihanan tuoksun=D

Karita

Sari kirjoitti...

Kiitos Karita ja mukavaa, kun tulit vierailemaan blogissani ;-) Taidankin tulla heti vastavierailulle!

Loviisa kirjoitti...

Moi, ekaa kertaa vierasilla täällä minäkin :)

Mutta pistäydyn ehdottomasti toistekin.

Kauniita ruusuja - mukavaa viikonloppua!