2009-01-29

Ihania tunnustuksia - Lovely Awards

Sain tänään ihanan yllätyksen Marilta. Kiitos kaunis sinulle näistä ihanuuksista!

Tuohon ensimmäiseen tunnustukseen kuuluu vielä seuraava haaste.

Paljasta 5 asiaa, joihin olet riippuvainen.
Tässä minun viisi asiaani (voivat olla jo tuttuja juttuja blogejani lukeville...), mutta tässä tulee:

1. Kamera. Ilman kameraa ei tuu mistään mittään!
2. Elokuvat aiheuttaa välillä mahdotonta riippuvaisuutta. Uutuusleffatkin pitäisi nähdä heti ja joskus katsottavan leffan valitseminenkin on yhtä tuskaa, kun mielenkiintoisia vaihtoehtoja on niin monia. Tänäänkin menin leffaan ja vaihtoehtona kolme erittäin mielenkiintoista elokuvaa. Lopulta menin katsomaan Revolutionary Roadin. Koskettava ja silmät avaava kertomus avioparista, joiden elämältä oli kadonnut yhteinen suunta. Kuulostaa ehkä hivenen arkipäiväiseltä aiheelta, mutta tämä oli koskettava kertomus, suosittelen!
3. Kirjojen kanssa sama juttu. Jos hyvä kirja osuu kohdalle, tulee valvottua yömyöhään nenä kiinni kirjassa, vaikka kuinka väsyttäisi.
4. Ja on se tämä bloggaaminenkin aika koukuttavaa, suorastaan pelottavassa määrin.
5. Suku-lakut. Apua! Multa loppui juuri kaapista Suku-lakut ja tässä nyt mietin, että keneltä kehtaisin niitä taas pyytää tänne lähetettäväksi...

Niin ja sitten haastetta pitäisi kai laittaa eteenpäinkin. Jaigs! Nyt ei kyllä aivot toimi yhtään tämän suhteen, mutta lisään tänne huomenissa viisi nimeä. Varokaa vaan!

Mutta nyt hyvää yötä, kello on jo miltei puolen yön ja on aika mennä... lukemaan kirjaa ;-)

---------------------------------

I got two lovely awards from Mari and I am so happy! Thank you so much Mari for giving me these!

I also got a challenge with the first award and it goes like this.

Reveal 5 addictions that you have.
And here are mine...

1. Camera. I just need to have it with me always!
2. Movies. What is it about the movies that gets me so excited that I cannot even decide which one to go and see? Like today, I had three choices and had big trouble making my mind, since I wanted to see them all! Anyways, I saw Revolutionary Road and it was very interesting, frightening and eye-opening story of a couple, who didn't really enjoy the life they were living, but didn't have the guts to do anything radical to change it either. And where that leads... That is the story here... I recommend!
3. Books. Wow! If I'm reading an interesting book, please do not disturb me! Oh yes, I can easily stay up till the morning, if I have a good one to read.
4. Blogging can sure be addictive too. It is almost scary to think how much time I spend blogging.
5. Suku-liquorice from Finland. I just ran out of them and I am hopeless. Please! Someone hear my call. I need some more Suku-lakus!!! Right away!!! Thank you!

Okay, I guess I would need to name five people to do this same challenge and to give these wonderful awards to them too, but right now my brains aren't fully working, so I will return back to this subject tomorrow.

Clock is ticking and it's almost midnight already.

I think it's definitely time to go to.... read something ;-)

5 kommenttia:

Mari kirjoitti...

Kirjat ovat minunkin juttu :) Mukavaa torstaita!

Sooloilija kirjoitti...

Your blog is fabulous!!!

Olen menossa tänä viikonloppuna katsomaan Revolutionary Roadin. Odotukset korkealla! Kerron ja kirjoitan sitten blogiini siitä kokemuksesta.

Nuo riippuvaisuudet on mullakin vähän samat. Suku-laku on hyvää, mutta siihen ei ole mulla riippuvaisuutta. Yleisesti ottaen lakritsi on koukuttavaa. Uutuutta Duelloa kannattaa maistaa jos saat sitä jostain. Se on Pandan uutuus, jossa on päällä suklaata ja sisällä lakua.

Sari kirjoitti...

Hei Mari ja kiitos tosiaan kivasta haasteesta ;-) Ja mukavaa viikonloppua sinullekin!

Sooloilija. Kiitos paljon ja Revolutionary Roadista vielä, että tulet taatusti pitämään elokuvasta. Minut pisti ihan vakavaksi, niin läheltä omaa elämää tuollaiset parisuhde-elokuvat hipovat, että pistävät usein mietteliääksi. Minunkin piti eilen jo jotain aiheesta kirjoittaa, mutta sulattelin vielä vakavaa aihetta. Elokuva kosketti kaikella dramaattisuudellaan ja oikean elämän tunnulla jotenkin tosi syvältä.

Sirkka kirjoitti...

Onnea tunnustuksista, olet ne ansainnut!
Itse olen myös niitä aikas lailla saanut:) ja en enää laittele niitä eteenpäinkään.. kuten tuon ylimmäisenkin, joka oli kuvansa puolesta niin mainio, koska haaveissani on pikkukoira:)
saas sitten nähdä..toteutuuko koskaan.
Oletpa ahkera lukija sekä elokuvissa kävijä...harkitsen tuota elokuvaa, jos se sattuu täälläpäin menemään..

Aurinkoista päivää, tai ainakin toivotaan sinne.

Sari kirjoitti...

Hei Sirkka ja kiitos, minä olin laittaa tämän tunnustuksen sulle eteenpäin, mutta sitten ajattelin, etten taas kiusaa sinua näillä ;-) Vaikka kivojahan nämä ovat, eikä niihin haasteisiin aina tarvitse osallistua.

Itselläni on haaveissa kissa ja saattaa olla, että lähipäivinä vilahtelee pari ihanaa kissakuvaa, joita viimeksi tänään haikaillen lempparikirjastani katselin.

Leffoissa tulee käytyä tosi usein, käyhän joskus kurkkaamassa teksasintaivaanalla.blogspot.com blogistani hajanaisia leffa-arvosteluja. Ja niitä lisää löytyy juuri tunnustuksia saaneista lempiblogeistani vaikka millä mitalla! Revolutionary Road oli todella mieleenpainuva ja liikuttava elokuva, mutta myös aika melankolinen, joten nenäliinat mukaan, varsinkin elokuvan loppua varten...