2009-01-21

Pientä muutosta neidin huoneessa -
Just some little changes in my daughter's room

Muutokset neidin huoneessa lähtivät käyntiin ihan simppelisti likaisesta päiväpeitosta.

Tytön kukallinen, tilkku-päiväpeitto oli pari päivää sitten kauhukseni yltä päältä tussissa. Sellaisessa oikein kivasti sottaavassa tummansinisessä, leveää jälkeä jättävässä, tuhraavassa tussissa.

Ja kyllä, neiti kyllä kuuli asiasta ja kävimme pitkän keskustelun siitä, että tussien kanssa tehdään väritys- ja piirustushommia joko koulupöydällä, keittiön pöydällä tai puulattialla, muttei esimerkiksi omassa sängyssä, päiväpeittoon tuhraten...

Huoh! Niin meni päiväpeitto pyykkiin ja onneksi lähtivät tahrat pesussa. Kiitos vesipestävien tussien!!!

Mutta siis, kaivelinpa kaappejani ja löysin tämän jo monta vuotta vanhan päiväpeiton, jota neiti ei ole käyttänyt juuri lainkaan.

Ja ihastuin kovasti tähän mansikkaiseen kuosiin ja tämä peite saakin nyt olla neidin sängyssä pidemmän aikaa, ehkä seuraaviin tussinjälkiin (vaikka asiasta onkin puhuttu vakavaan sävyyn, ei se takaa tussitonta tulevaisuutta päiväpeittojen osalta...).


Ja kevätaurinkokin se jo hiljakseen pilkahtelee enemmän ja enemmän säleverhojen raoista... ;-) On jo aikakin, valoa tarvitaan tähän tupaan!


Seinällä näkyy joku aika sitten tekemäni löytö, My Princess My Joy-kyltti, joka päätyi arvatenkin juuri neidin sängyn yläpuolelle.


Ja asiaan kuuluva tyyny: Little miss drama ;-)


Siinä pehmokaverukset Minni ja Hello Kitty odottavat pääsevänsä leikkimään pikkuneidin kanssa. Kovasti ovat äidinkin mieleisiä pehmuleita nämä kaksi...

Ja hei, asiasta ihan toiseen.

Olokin on jo parempi kuin eilen eikä tuo nenäkään ole enää ihan mahdottoman tukkoinen. Jes, kyllä se tästä! Ehkä aamuinen ulkoilu auttoi tähän olotilaan ;-)

Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

---------------------------------------

I did some changes in my daughter's room couple of days ago and the reason to do all this was very simple - her dirty comforter.

For some reason she had decided to do some coloring on her bed and had made a big mess with her markers and of course with the darkest possible color, navy blue. And the widest and messiest marker, too.

So, oh yes, we had a little talk about drawing and coloring... And how we really should try and do our coloring and drawing projects at our school table, kitchen table or on the floor.

Well, I am not so sure this is going to be the last time this happens, but still, I hope she learned her lesson.

And for my relief, I got rid of all the stains, since her markers are washable and now the comforter looks as good as new. So thank you so much, whoever you are, you who invented these washable children's markers!!!

But I changed her comforter anyway. To this old one I had bought for her a long time ago, but which she hasn't really used at all. I really like this one too, and I think it will stay in our daughter's room for a little while now.

And then I took some photos of the pillows and plush toys on her bed too. Her best friends Minnie and Hello Kitty are there of course and the very accurate Little miss drama-pillow ;-)

And hey, about me having a cold and sinus thing going on. I am actually feeling a lot better today ;-) Maybe me going for a refreshing walk this morning helped me too, who knows.

Have a nice day!

10 kommenttia:

Paivi kirjoitti...

Voi että tuo neidin huone on oikea prinsessan huone :) aivan totaalisen ihana! Meillä muuten kanssa on Little Miss Drama -tyyny, hieman erilainen kuosiltaan ja taitaa olla pienempi kuin teidän, mutta samalla fontilla ja idealla!

Mukava kuulla, että olo on parempaan päin!

Yaelian kirjoitti...

Ihanat pinkit kuosit! Ja mansikkainen päiväpeitto on suloinen.Onneksi on olemassa vesiliokoisia tusseja..... ;-)

Tuija kirjoitti...

Tähän voisi kommentoida Bjurströmin sanoin: nami, nami.

titta kirjoitti...

Tosi kaunis huone. oikein ihana tuo uusi vanha peitto ja tuollainen pehmo Minni olisi meilläkin pop :)

Paranemisia!

Nina kirjoitti...

Mukavaa, kun piipahdit blogissani ja nyt tulinkin vastavierailulle!
Sinulla onkin useampi blogi, mutta päädyin tänne laittamaan tassun jälkeni.

Onpa jännittävää ajatella, että oletkin siellä toisella puolella maapalloa, kyllä tämä tekniikka on ihmeellistä :))

Ihana tuo tyttäresi huone kauniine esineineen. Prinsessan huoneelta näyttää! Päiväpeite on tosi soma.

Mukavaa loppuviikkoa sinne kauaksi!:)

Mari kirjoitti...

Ompa makean näköistä ;) Erityisen ihana on tuo Little miss drama-tyyny.
Tussi-jutuista tuli mieleen kun työkaverini sai puhelun pojaltaan joka oli juuri saanut valmiiksi uuden talon... Tämä sattui pari vuotta sitten joulun aikaan. Pojan tyttö oli keksinyt piirtää ISON tontun paksulla mustalla tussilla olohuoneen seinään ;)) Poika sitten kyseli isältään että pitääköhän olohuone nyt tapetoida uudestaan...
Mukavaa torstaita ;)

Kazza kirjoitti...

Ihanaa vaaleanpunaista, todella tyttömäistä teemaa. :) Tuo Little Miss Drama on minunkin lempparini. Söpöä.

Sari kirjoitti...

Moi Päivi. Juu, toi Little miss drama on aika osuva meillä, niinkuin ehkä teilläkin ;-) Ja kiitos, tykkään kyllä kovasti laittaa neidin huonetta, saa nähdä milloin keksii, ettei vaaleanpunainen olekaan hänen juttunsa...

Yaelian, onneksi on tosiaan tusseja, jotka lähtevät pesussa. Muutoin olisi saattanut äidin päähän kasvaa muutama uusi harmaa hius... Vaaleanpunaista meiltä löytyy, miehen mielestä varmaan liiaksikin.

Kiitos Tuija!

Moi Titta. Ja kiitos, Minni ja Hello Kitty ovat suosikkeja, vaikka kaikkein tärkein juttu on tällä hetkellä kuiteskin Helinä-keiju.

Moi Nina ja kiva kun tulit piipahtamaan täällä blogissani. Niin ja kiitos sinulle. Näin sitä voi jakaa ajatuksiaan ympäri maailman nykytekniikan avulla. Ihanaa, kun pääsee kurkkailemaan suomalaisiinkin koteihin näin vaivatta.

Hei Mari ja hi hii, siinä on varmasti ollut työkaverisi pojalla ihmettelemistä, kun tytär on laittanut seinäpinnat uusiksi ;-) Joutuiko laittamaan uudet tapetit? Meillä on kyllä kans harrastettu seinään piirtelyä vahaliiduilla ja olipa melkoinen jynssääminen, että sain pois (asuttiin vielä tuolloin vuokrakämpässä ja jäljet piti saada pois ennen kuin muutettiin ulos, muutoin oltais jouduttu maksamaan niistä sotkuista...).

Hei Kazza ja kiitos, kovin on tyttömäistä juu, vaikka välilllä mietityttää tosiaan, että koskahan saa äiti olla uusimassa huonetta ja värimaailmaa. Kun toisaalta tytössämme asuu myös rämäpää tomboy, joten koetan nyt nauttia näistä väreistä ja prinsessaisista jutuista täysillä... ;-)

Hane kirjoitti...

En tiedä minkälainen peitto aikaisemmin oli, mutta tuo nykyinen on tosi ihana. Samoin kuin koko Prinsessan huone. Tuo tyyny on niin upea, että haluaisin sellaisen itsellenikin. Kyllä Pinkki on niin suloinen väri!

Sari kirjoitti...

Moi Hane ja kiitos. Toinen päiväpeitto on enempi kirjavaa tilkkutyylistä mallia, mutta kovin on vaaleanpunasävyinen sekin. Varmaan laitan taas kuvaa, kun peitto vaihtuu... Vaaleanpunainen on kyllä meidän lemppariväri, sekä äidin että tyttären!