2008-12-05

Mihin tämä aika juoksee? - Time goes by too fast?

Ihan oikeasti, tuntuu, ettei ennätä enää tehdä mitään... Etenkään päivittää blogia. Pöh! Koetan kyllä parantaa tapani...

Ja kaiken kiireen lisäksi olemme sairastelleet koko sakki, pienimmästä isoimpaan ja niin poiespäin. Tukkoisuutta, poskiontelontulehdusta, köhää, päänsärkyä ja sitä rataa.

Ja kelit sahaa jatkuvasti. Eilen oli kahtakymmentä astetta, tänään pakkasta... Mitä lie huomenissa?

Mutta on tässä koetettu jo tosiaan jouluakin vähän laittaa ja joulukalenterin eka luukutkin on jo avattu. Se onkin aina jännittävää, sillä meillä joulukalenterista tulee aina joku juttu. Tehtävä tai pieni yllätys. Tarroja, väritettävää, leimasinta tms. Ja joka aamu sama jännitys, että mitähän siellä tänään on?

Ja yllättävän hyvä kiristyskeino myöskin... ;-) Kannattaa olla nyt kiltisti, tai luukku voi olla tyhjä...

Kauheat vanhemmat...


Tällainen viritys meidän joulukalenteri on. Alhaalla roikkuu pussukka, johon tontut öisin laittavat jotain ylläriä... ;-)


Ja tässä vielä kuva keittiömme jouluisista hahmoista. Nämä olivat ensimmäisiä joulukoristeita, joita tänne muutettuamme hankin ja yhä edelleen nämä saavat hymyilemään. Koska kokkailu on sekä isännän että emännän mieliharrastuksia, tämä pukki ja muori mallaavat meille kyllä tosi hauskasti...

Viikon jatkoja toivotellen,

Sari

-------------------------------------

I just don't understand how the time flies nowadays and I feel that I don't even have time updating my blog.... Blah!

But besides all the chores to run and things to do we have also been sick lately. The whole family from the little one to the big one and we have had sinus problems, cough, headaches and all sort of aches.

And the temperature varies all the time. Yesterday it was plus 20 celsius, today close to 0 celsius, so who knows what it's gonna be tomorrow?

But here are just couple of things I wanted to show from our home.

The first one is our advent calendar which has all sorts of interesting things hidden inside the little gift bag every morning. It can be stickers, something to color, a little neclace or something else.

And we have used this calendar as a bait of some sort. If you are nice who knows what will be in the bag next morning... Nasty parents... Aren't we?

Santa and his old lady are the first decorations I bought when we moved here and still they make me smile. It's just that we both love cooking with my husband and that is why I think this couple is so perfect for us.

Have a nice weekend everyone!

Sari

4 kommenttia:

Possumamma kirjoitti...

No, täällä on sitten kyllä ihan yhtä kauheat vanhemmat; poika on onnistunut riehumisellaan (tulee nykyään hra Känkkäränkkä aivan liian usein kylään iltaisin, kun ei malteta nukkua päikkäreitä yhtään) menettämään jo 2 suklaata suklaakalenterista, sekä edellisaamuna ei ollut tonttu tuonutkaan kalenteripussukkaan mitään... Osaa kyllä suhtautua ihan rauhallisesti onneksi noihin, sillä tietää jo , että huonolla käytöksellä on seurauksensa:)

Hauskan näköinen pariskunta teillä keittiössä:)

Sari kirjoitti...

Kiitos possumamma vierailustasi ja onpa hyvä huomata, etten ole ainoa kamala äiti... ;-) Mutta eikös se niin ole, että lahjonta, uhkailu ja kiristys on ne vanhimmat ja parhaat keinot lapsen kasvatukseen... heh...

Pariskunta keittiössä muistuttaa meistä itsestämme...

auli kirjoitti...

Tuo pariskunta on kyllä kerrassaan aivan ihana!

Sari kirjoitti...

Juu, on ne aika veikeä pari.