2008-11-27

Karkkimeemi ja jouluista tunnelmaa...

Hei vaan. Tänään on Thanksgiving-päivä ja amerikkalaiset rauhoittuvat perheidensä keskuudessa ja nauttivat Thanksgiving-dinnereistä rakkaidensa seurassa. Meillä on alkuviikko ollut kiireistä, kun olemme järjestäneet pieniä Thanksgiving-lounaita ystävättärien kesken ja on tässä vähän jouluun liittyvää kiirustakin. Pakettien paketointia ja joulukorttien tekoa yms.

Tänään menemme mieheni työkaverin luokse viettämään Thanksgivingiä ja nauttimaan heidän loihtimistaan herkuista. Tarjolla ei tosin ole kalkkunaa, vaan savustettua lammasta. Vasta huomenna syömme kalkkunaa, jota valmistamme tällä kertaa kahdella eri reseptillä.

----------------------------------

Mutta nyt vastaan Marin minulle heittämään meemiin.

Tässä meemin säännöt lyhykäisesti:

1. Valitse vähintään viisi irtokarkkilaatua, jotka valitsisit oikeastikin karkkipussiisi.

2. Ota karkeista joko itse kuvat tai nappaa ne netistä ja julkaise ne blogissasi.

3. Tämän jälkeen haasta vähintään kolme ihmistä tekemään tämä meemi, ja linkkaa heidän blogeihinsa. Voit haastaa myös useamman! Koita arvata, mistä nameista he tykkäävät.

4. Halutessasi voit vielä selvittää sanallisesti valintojasi...Omia ehdottomia suosikkejani (vaikkeivat nyt olekaan varsinaisesti irkkareita) ovat suomalaiset Bis Bis-lakut ja Suku-lakut, joita aina mukanani Suomesta raahaan ja joita miehen kanssa sitten sukulaisilta aina kinutaan, kun ovat vaan niin hemmetin hyviä! Ja kun täältä Yhdysvalloista ei saa kunnollista täytelakua mistään. Ja juuri nyt ihan ehdottomia suosikkeja ovat Ice Breakersin erilaiset Sours-karkit. Ai jai jai! Nämä ovat ihanan kirpakoita ja raikastavia karkkeja, joita minulta löytyy aina käsilaukun uumenista.

Laitan tämän haasteen eteenpäin Susalle, Itkupillille ja Sooloilijalle.Pieni vinkki tässä vielä perään. Esimerkiksi noista Ice Breakersien tyhjistä laatikoista saa näppärät pikkupurnukat tableteille tai miksei vaikka purukumityynyille. Itse ainakin olen aina ihan kypsänä siihen, kuinka pussukoissa olevat purkkatyynyt ovat aina laukkuni pohjalla, kun en ole sulkenut purkkapussia kunnolla. Nyt pysyvät kivasti pienessä rasiassa, jonka kannen saa kivasti napsautettua kiinni.

--------------------------------------

Ja lopuksi vielä muutama kuva kodistamme. Hivenen olen jo ennättänyt jouluakin laittaa. Tosi vähän tosin, mutta tuon takan edustan tykkään aina laittaa ensimmäisenä.

Joulusukat kun on minulle tänne muutettua olleet ihan ehdoton MUST!Siinä ne jo roikkuvat takan reunustalla iloisissa joulun väreissään...


Ja joulutähdenkin ostin Walmartin reissulta, kun olivat niin ihanan joulun punaisia.


Kolme sukkaa kolmelle perheenjäsenelle....
Mukavaa torstaita ja kiitospäivää kaikille!
Terkuin Sari
-----------------------------------

Today is Thanksgiving Day and here in U.S. people spend time with their families and enjoy Thanksgiving Dinners with their loved ones.

We are going to be spending Thanksgiving with my husbands co-worker and his wife. We usually go there every Thanksgiving Day and they do this marvellous and culinaristic Dinner. Today we are not going to have turkey, instead we will taste smoked lamb. Can't wait!

But tomorrow we will prepare turkey and more traditional Thanksgiving Dinner, even though it is day after Thanksgiving.

------------------------------------

I got this funny little challenge and now I reveal my favorite candies, which are filled finnish liquorice and Ice Breakers sours.

And here I also reveal a couple of Christmassy things I already put in our home. Just those X-mas stockings and a pointsettia. For me it is important to decorate the front of the fireplace first. I don't know why, but for some reason I always tend to do so.

Have a very happy Thanksgiving!

Sari

10 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Kiitos Sari makeasta haasteesta. Pitääkin mennä karkkiostoksille.

Ja teillähän on jo aivan ihana tunnelma kodissanne. Noi kuvat sopis kyllä jo sisustuslehteen.

Happy Thanksgiving!

Sooloilija kirjoitti...

Kiva meemi, huomenna perjantaina ostan suosikkiirtokarkkejani ja kuvaan ne..
Sukulakut on minunkin suosikkeja!

Jouluisen näköistä teillä! Kaunista!

Ja hyvää Thanksgivingiä, enpä olisi edes muistanut, että se on nyt, täällä kun sitä ei noteerata..

Mari kirjoitti...

Odotin oikein, että mitkäs on niitä teikäläisen herkkuja:) Maistuvatpas nuo minullekkin! Oikein kauniita joulusukka-kuvia teiltä.

Rentouttavaa thanksgivingiä sinne:) Minä yritän jaksaa pakertaa vielä muutaman viikon...

Susa kirjoitti...

Kiitos haasteesta :) Tata pitaakin miettia...

Teilla on todella kaunis koti, rakastan noita rauhallisia vareja :)

Hyvaa Kiitospaivaa!

Susa kirjoitti...

Niin ja tosi hyva idea tehda noista IceBreakersien laatikoista sailytysrasioita!

Taika kirjoitti...

Minulle tulee Suku-lakuista lapsuus mieleen. Kinusin aina kaupassa äidiltäni Suku-lakuja.

Kiva oli taas katsella kauniita kuvia kodistasi!

titta kirjoitti...

Olin jo unohtanut suku-lakut, pitääkin napata pari mukaan kaupasta ;)

Kauniita kuvia! Rauhallista pyhäpäivää :)

Sari kirjoitti...

Heipä hei teille kaikille ja mukavaa perjantaita. Täällä satelee vettä taivaan täydeltä ja pieni flunssanpoikanenkin koettaa päästä yllättämään.

Mutta olipa kiva saada näin monta kommenttia!

Itkupilli ja Sooloilija. Mielenkiinnolla odotan, että mitkä karkit on teidän suosikkeja ;-) Ja kiitos, vähän on jo kotona joulutunnelmaa, vaikkei ulos katsoessa juuri jouluiselta tunnu (kun sataa kaatamalla... blaah).

Mari. Kiitos tosiaan haasteesta, oli oikein hauska ja piristävä juttu kuvata lempparikarkkeja. Ja kiitos, samoin teillä on aina niin kaunista ja harmonisen näköistä. Meillä kyllä on välillä ihan täysi kaaos...

Susa. Mielenkiinnolla odotan sinunkin vastaustasi haasteeseen. Ja kiitos, joulutunnelmaa on aina kiva luoda. Kun vielä osaisi päättää, että millainen kuusi hankitaan tänä vuonna... Niin ja suosittelen karkkipurkkien säilyttämistä, tosi näppärää laittaa vaikka mitä pientä noihin!

Taika. Kiitos kaunis ja olipa mukavaa, että herätin mukavia muistoja mieleesi ;-) Eikun napsimaan Suku-lakuja.

Titta. Unohtanut Suku-lakut! Karmeaa!!! Nyt heti ostamaan muutama, jotta muistat kuinka hyviä ne on!! Nam nam!

Kazza kirjoitti...

Oi, nyt alkoi tehdä mieli karkkeja ja jouluaskareita. :) Teillä on todella kaunis koti, oikein hehkuu lämpöä ja joulun tunnelmaa. :)

Sari kirjoitti...

Hei Kazza, ja kiitos! Tykkään laittaa kotia ja varsinkin näin joulun alla on kiva laittaa vähän jouluista tunnelmaa eri puolille kotia. Mutta en kuiteskaan ihan hirmuisesti aio koristella, jotain pientä sinne tänne... ;-)