2008-11-22

Haaste - Challenge

Vastaan nyt Susan minulle heittämään haasteeseen, jossa pitää nimetä ja paljastaa yksi asia/paikka kodistamme (näitä kyllä meillä on useampiakin, mutta tämä ärsyttää joka päivä), joka ottaa jollain tapaa päähän.

Omalla kohdallani se on minun pieni työnurkkaukseni, olohuoneen ja makuuhuoneen välillä. Paikka jossa MINUN pitäisi mahtua tekemään juttujani, sillä mieheni on tietty ryövännyt työhuoneen omaan käyttöönsä...

Tästä katsottuna tuo nurkkaus näyttää vielä ihan ok:lta, jollei oteta huomioon noita eilisiltana sisälle raahaamiani ruukkukasveja (pakkasta pakoon...).

Mutta tämäkin näky jo ärsyttää. Hirveä kasa tavaraa, paperilappusta ja lippusta (tässä vielä suht vähän lappusia, usein pöytätila on niitä täynnänsä), ja noita tietokoneeseen liittyviä aparaatteja joka puolella, johdoista puhumattakaan...

Huomaatko muuten, ettei täällä yleisesti ole kaappien ovissa lainkaan vetimiä. Aika vekkulia, vai kuinka? Ja kaapin ovet aina likaisina. Vetimet kyllä hankittuna, vaan edelleen autotallissa, odottamassa inspistä niiden asentamiseen. Luulenpa siis, että siellä asustavat, vielä pitkään...

Ja tämä näky ÄRSYTTÄÄ minua kaikkein eniten! On keskusyksikköä, on serveriä, on kaiutinta, langatonta routeria, upsia (miehen virityksiä kaikki nämä serveristä eteenpäin...) ja JUMALATON määrä johtoja!

Ja aina ottaa silmiini, kun koneelle istun. Ja aina ärsyttää! Olen koettanut ehdottaa, että jos nämä härdellit voisi kaikki siirtää miehen työhuoneeseen. Mutta eivät ainakaan vielä ole siirtyneet... Huoh, kun pääsisi näistä masiinoista eroon... Noh, ainahan voin heittää nämä ulos ikkunasta, kun tarpeeksi alkaa ärsyttämään... Noh, ehkä en sittenkään. Lakkaa pian tietokoneeni toimimasta, etenkin jos suutuspäissäni viskaan tuon keskusyksikönkin jorpakkoon... Mutta juu-u, mutta tämä näkymä ärsyttää tällä hetkellä eniten...

Ja nyt laitan haasteen eteenpäin.

Marille, Sirkalle, Titalle, Jutalle ja M'manille...

No niin naiset. Nyt vaan haasteeseen vastaamaan!

Laita blogiisi kuva ja selitys siitä paikasta/asiasta kodissasi mistä et pidä. Mikä sinua ärsyttää/hävettää/mihin haluat muutoksen.Sen jälkeen haasta 5 muuta blogia esittelemään heidän ärsytyksiään ;)

Minä tässä lähden tästä murkinoimaan... Mukavaa lauantaita kaikille!

---------------------------------------

I was challenged to reveal one place in our home that I don't really like so much. And in our house it's definitely my little office nook, which is full of STUFF!

Of course my husband has his own office and I have to try and fit into this little corner... And I just can't stand all these different technical devices and all the possible cables and cords on the top of my office desk. Aaargh!

I always try to talk to my husband about this and try to talk him into taking these things to his office, but with no luck, at least not so far... But I'm hoping I will get rid of all this stuff one day... One option is of cours t throw these out the window... Okay, maybe not...

Have a nice Saturday everyone!

12 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitos haasteesta, oletko ajatellut kannettavaa, silloin olisi siistiä.
Valitettavasti itse en voi ottaa tuota haastetta vastaan, kun minulla ei ole täällä mitään sellaista paikkaa joka ärsyttäisi...ei ole ihan totta.
Mukavaa lauantaita ja harkitse sitä ei ole kivaa, jos ärsyttää..

titta kirjoitti...

Moi Sari, vai semmoinen haaste ;)... yksi paikka on mutten tiedä haluanko ottaa siitä kuvia on nimittäin wc ja on kyllä toinenkin... mietitään :)

Muuten, upea tuo teidän kylppäri ja vau mikä peili!

Ja läppäri tosiaan auttaisi asiaa, mutta jos on uusi kone niin eihän siinä järkeä ole alkaa uutta ostaa. Mahtuisiko nuo keskusyksikkö yms härvelit tason alle?

terkuin Titta :)

Sari kirjoitti...

Sirkka, ha haa, mä arvasin, ettet sä pysty tähän haasteeseen vastaamaan! Juu, harkinnassa oli kannettavakin, mutta kun teen paljon myös valokuvien muokkausta, niin näytön piti olla isokokoinen, eikä sellaista läppäriä ole sitten kiva kantaa. Eli en uskalla nyt konetta vaihtaa, kun vasta uuden hankin.

Titta, rohkeasti vaan vastaamaan haasteeseen... ;-) Juu tämä tietokone nyt on ja pysyy, mutta olen kyllä kovasti koettanut saada tätä härdellisysteemiä tästä nurkkauksesta veks. Katsotaan, josko vielä onnistuisi. Ja tuonne tason alle saattaisi myös saada jotain, kiitos vinkistä. Ja kiitos Titta, kylppärimme on kiva, mutta kylmä... Tänä aamunakin piti raahata lämmityslaite, että saatoin mennä suihkuun ja tyttö kylpyyn. Bruuur!

Susa kirjoitti...

Sari, kiitos osanotosta :) Tuo nurkka on aivan ihana, paljon kaappitilaa! Eiko niita koneita saisi jotenkin sinne poydan alle piiloon? Muakin arsyttaa johdot ja mustat koneet poydilla, ja niita on mullakin ihan liikaa tassa nokkani edessa just nyt... ;D

Mari kirjoitti...

Kiittelen haasteesta, johon itseasiassa jo vastasinkin:) Kyllä miehillä on ihan turhan paljon tuota tavaraa, eikö;))

Blogissani on sinulle karkkimeemi!

Sari kirjoitti...

Susa, kiitos hauskasta haasteesta. Tottakai osallistuin! Johonkin noi koneet ja johdot saisivat tuosta kyl häipyä. Noh, ehkä mä jotain keksin...

Mari, ahaa, menenkin heti kurkkaamaan blogiisi. Kyllä miehillä pitää olla masiinaa ja johtohärdelliä ja työkaluja ja vaikka mitä, kaikkea ihan liikaa... Karkkimeeemi, nam!

Taika kirjoitti...

Minäkään en voi sietää johtoja, joita on ihan tuhottomasti näkösällä.

Sinun kodissasi on paljon kauniita kohtia. Nauti täysillä niistä ja kanna ylimääräiset rojut roskikseen pikkuhiljaa, vaikka yöllä, hih!

Sari kirjoitti...

Taika, hah, tuossa olisikin ideaa... Yön pimeinä tunteina heitän miehen masiinat roskakoriin. Mutta oikeasti, tuossa on ideaa. Yön tunteina voisin kiikuttaa tuon kasan hänen työhuoneeseensa...

Tuija kirjoitti...

Tuttu tunne, pirskatin johtoja riittää niin tietokoneessa kuin tv:ssä ja niihin liitetyissä aparaateissa. Keräävät vielä pölyäkin ihan kiitettävästi. Oletko ajatellut, että härvelit voisi piilottaa alakaappeihin? Olisivat piilossa eivätkä keräisi pölyäkään niin paljon. Ja kaapin seinään reikä johdoille.

Sari kirjoitti...

Tuija, tää on niin tätä. Miehet ja niiden rojut ja johdot jne.jne.jne.

Kaappiin tunkeminen olisi yksi vaihtoehto, vaan alakaapit on täynnä minun romujani, eli eivät taida sinne mahtua. Nooh, ehkä keksin jotain...

Jutta kirjoitti...

Käyppäs kurkkaamassa, paljastin tämän hetken ykkösärsykkini :)

Sari kirjoitti...

Moi Jutta. Hups, nyt vasta hoksasin tämän kommenttisi. Eikun kurkkimaan...