2008-11-20

Kylppäristä - Our master bathroom

Tänä aamuna oli taas kylpypäivä ja se on neidin lempipuuhaa. Roiskia ammeessa ja ottaa kaikki mahdolliset kumilelut mukaan leikkiin.

Siinä jälkiä siivotessani sitten nappasin pari kuvaa tuosta kylpynurkkauksesta, jonka olen tainnut jo aiemminkin esitellä vanhassa blogissani.

Mutta tässä nyt siis uudelleen... Siivouksen jälkeen... ;-)

Kynttilä ja buddha-patsas asustivat ennen makuuhuoneessamme, mutta nyt ovat siirtyneet tänne... Ja tykkäävät asustaa ammeen reunalla, veden äärellä...


Tykkään noista meidän lasitiilistä kylppärin kahdella seinustalla, vaikka talvella ovatkin aika viileät. Pilarin olen löytänyt garage salesta.


Tässä kuvassa näkyy tuo kattoa kiertävä ornamenttikuvio, jota aluksi vähän vierastin. Mutta kyllä siihen on jo tottunut...


Tämä peili on viimeisin ostos kylppäriin ja löysin tämän garage salesta. Vaikken olekaan hirveästi kullan perään, niin tämä nyt vaan joteskin tuntui kivalta laittaa tänne kylppäriin...

-----------------------------------

Bath time is always fun time and our daughter just loves to splash in the tub and take all her rubber toys there with her.

When I was cleaning up after her, I took a couple of pictures from our master bathroom. After I had cleaned up all the mess she made, of course... ;-)

13 kommenttia:

Taika kirjoitti...

Aivan ihana kylppäri!

Nuo lasitiilet ja ornamentit ovat todella kauniita.

Ihan täällä huokailen...

Susa kirjoitti...

Ma laitoin tanne kommentin aikaisemmin, mutta ei se olekaan taalla...
Mustakin noi lasitiilet ovat tosi ihanat, ja muutenkin teilla on kaunis kylppari :)

Sari kirjoitti...

Hei vaan Taika ja Susa. Minä ihastuin tätä taloa ensimmäistä kertaa katsoessamme heti kans noihin lasitiilisiin ikkunoihin, mutta tuo ornamenttikuvio vähän hämmensi, kun tuntui niin kauhean juhlalliselta, kylppäriin... Mutta nyt olen siihen jo tottunut ja ehkä siksi tuo kultainen peilikin tuonne kylppäriin kantautui, kun on kans vähän krumeluuni...

Mari kirjoitti...

Tosi kaunis kylppäri. Olisi ihanaa lillua tuossa altaassa:) Mukavaa viikonloppua!

kirsi kirjoitti...

Todella kaunis kylppari.

toivoo toinen huokailija :-)

Susa kirjoitti...

Sulle on blogissani haaste ;)

Sari kirjoitti...

Mari, niin minäkin sieluni silmillä näin, itseni lillumassa tuossa ammeessa. Vaan arvaapa montako kertaa olen reilun kahden vuoden aikana siinä lillunut? Kahdesti!

Kirsille kiitos myöskin, kylpyhuoneemme on tänä aamuna talomme kylmin nurkkaus, kun aamupakkasista nautimme ja eristykset on mitä on. Eli ei kylpyjä tuossa ammeessa. Brruuuurrrr!

Susa, käynpä ottamassa haasteen vastaan... ;-)

Hannele kirjoitti...

Hannele Suomesta poikkesi blogiisi Timantin blogin kautta. Kuolasin täällä aikani ihanien !!! sisustuskuvien äärellä ja lähdin takaisin kotimaahan :)

Sari kirjoitti...

Hei Hannele ja kiitos visiitistä. Ja poikkeahan toisenkin kerran sivuillani!

Sirkka kirjoitti...

Kuinka hurmaava kylpyhuone ammeineen...kuninkaallinen ihana kyllä minä tuolla kynttilän valon ja shamppanja lasin kanssa viihtyisin ihanan tuoksuisia saippuakuplia puhallellen...
Leppoisaa lauantai iltaa.

Jutta kirjoitti...

Ompa kiva kylpyhuone, valoisa ja viihtyisä.

Sari kirjoitti...

Kiitos Sirkka ja Jutta ja anteeksi, nyt vasta huomasin kommenttinne. Mitenhän tämä bloggeri ilmoittaisi noista tulleista kommenteista? Onko kellään tietoa?

Jutta kirjoitti...

Hei, ei tietenkään haittaa :) Kommenteista saa ilmoituksen sähköpostiin jos menee kohtaan Asetukset > Kommentit > Kommentin sähköposti-ilmoitus (laatikko sivun alalaidassa) ja lisää sinne osoitteet joihin haluaa tiedon saapuneista kommenteista.