2008-12-17

Kylmä sää jatkuu - It is still cold

Tänään on ollut kyllä selvästi tämän alkutalven kylmin päivä. Pakkasta piisaa ja tuuli puhaltaa, ulos ei juuri tee mieli päätään työntää, siitä pitää puhuri huolen. Ja vaikka jo joulu onkin ovella, toivon silti salaa edes vähän leudompaa keliä... Nolottaa, kun suomalaisena jaksan marmattaa säästä, mutta täällä tuo tuuli on usein niin hemmetin armoton ja navakka, että ihan oikeasti tuntuu, että se puree luihin ja ytimiin saakka.

Mutta niin vaan käytiin tänäänkin asioilla ja neidin baletti-esityksessä, joulusellaisessa ja se meni oikein kivasti. Eikä ollut edes jäiiset tiet, vaikka sitä jo vähän ennätin jännätä, kun illalla sateli vettä ja sitten tuli pakkanen.

Huomenna jo pitäisi olla vähän lämpimämpää, onneksi.

Mutta tässä ihan vain muutama kuva meikäläisen koruosastosta. Siis minä tunnustaudun ihan höperöksi korujen ja etenkin rannekorujen suhteen. Mutta on noita koruja, siis kaulasellaisiakin sen verran, että sain tekosyyn hankkia viime kesänä itselleni tämän korutelineen.

Olen aina ihaillut näitä naisfiguurista tehtyjä, rautaisia korutelineitä ja kun sellainen osui tuossa joskus silmiini, en voinut olla sitä ostamatta. Oli väriltään metallinen, mutta maalasin sen valkoisella ja nyt on oikein kiva yksityiskohta kylpyhuoneessa.

Siinä nyt roikkuu joitakin lempparikorujani, juu, rihkamaa kaikki... Ei minulta mitään kauhean arvokkaita koruja edes löydy, pidän kaikesta krumeluunista ja saatan ostaa koruja ihan kirppareiltakin.

Ja lempparihajuvedet ovat sitten heti korutelineen edessä, käden ulottuvilla. Tämänhetkisiä lempituoksujani ovat RL:n Romance, Tommy Hilfigerin Tommy Girl, JPG:n Classique ja Victoria's Secretin Angel.

Yllättävän monta tuoksua on matkaan tarttunut, vaikken ihan mahdoton tuoksujen lotraaja olekaan. Osa on kyllä lahjaksi saatuja. Ja minä kyllä aina ihailen ihan jo pelkästään hajuvesipullojen muotoilua, vähän hassu kun olen...

Mutta jaahas, ilta on jo pitkällä ja vielä pitäisi mennä lukemaan vähän Hary Potteria. Taitaa olla kirja numero kuusi meneillään, Harry Potter ja puoliverinen prinssi... Ja nyt on kyllä niin pahasti kesken, että eikun lukemaan.

Siis hyvää yötä! Tai aamua... Missä sitten olitkin...

--------------------------------------

Oh boy, it is still so cold and even though the Christmas is coming I am hoping for a bit warmer weather already!

Today it was so windy and cold I didn't feel much going outside, but I still got some chores done and we also had my daughter's Christmas party at her ballet school. It was so cute to see all those little girls dressed up in their tutus and black leotards.

But like so many women I like all kinds of jewelry, and especially bracelets are my favorites. But here I show my little jewelry holder that I bought last summer. I have always admired those woman figured jewelry holders and when I saw this particular one I just had to have it!

It was a different color, but I painted it white and now it is just perfect at my side of the master bathroom. And in front of it I have my favorite perfumes (eau de toilettes...), which are: RL Romance, Tommy Girl, JPG Classique and Victoria's Secret Angel.

I don't know how I have so many bottles, even though I am not a really big perfume girl or anything. But of course some of them are gifts from my dear husband.

Anyways, now I need to go to bed and continue reading my next on the list Harry Potter, I believe it is number six: Half-Blood Prince.

So here I go and wish you good night! Or day, where ever you are...

5 kommenttia:

Sooloilija kirjoitti...

Osaisinpa minäkin säilyttää koruja noin kauniisti.. Minultakin löytyy Tommy girl, loppumaisillaan kylläkin. Se on hyvä yleistuoksu.

Sirkka kirjoitti...

Täällä muutama aste pakkasta...hiljalleen alkoi lumi tuprutella. Kaunis tuli maalaamastasi korutelineestä,joka sopii hyvin katseenvangitsijaksi kylppäriin.
Hetken jo mietin missäs sitä vasta keväällä myydään hyasintteja...kun kuvasi ei ollutkan aikaisemmin, kiva kun laitoit sen. Juu se se on noissa sinteissa, että tuppaa hiukan tuoksuja päästää , onneksi on muitakin kukkia saatavilla.
Mukavaa päivää sinne, täällä pikkuisen hommeleita, muttei kuitenkaan mitään stressiä oteta.

Yaelian kirjoitti...

Kaunis koruteline! Itsekin pidän paljon hajuvesipullojen muodoista, ja joitakin pulloja on sentakia ollut vaikea heittää pois.Ennen keräsin minihajuvesipulloja, ja sitten kerran liimasin niitä taulupohjaan ja tein niistä jonkinlaisen kollaasin,ihan kiva siitä tuli.

Mari kirjoitti...

Aivan ihanat kuvat... Kauniita koruja ja teline on varsin kaunis. Kävin lukaisemassa toistakin blogiasi ja kyllä on ihmeellisiä lämpötilan vaihteluita teillä...

Sari kirjoitti...

Hei Sooloilija. Aivan, Tommy girl on kiva perustuoksu, ollut suosikki pitkään... Tällaisia korutelineitä on varmasti Suomessakin tarjolla ja jollei, niin varmasti tulevaisuudessa on. Täällä ainakin ovat tosi suosittuja.

Hei vaan Sirkka. Voi että, toivottavasti teillä on luminen joulu. Hyasintit ovat kauniita, mutta tosiaan, niitä ei täältä talvisin saa ja se tuoksu on tosiaan aika voimakas. Vaan ihana idea sulla oli niiden säilyttämiseen. Niin kaunista, kuten aina!

Hei Yaelian ja kiitos, tykkään kaikesta koristekrääsästä, jota on miehen mielestä jo liiaksikin joka huoneessa... Noh, parempi näin kuin ettei mitään, ainakin minusta... Ihana idea muuten tuo minihajuvesipulloista tehty kollaasi. Olisipa ihana juuri kylpyhuoneen seinälle, vielä jollekin lasiselle taustalle laitettuna ihanan muotoisia puteleita. Kiva tietää, etten ole ainoa hajuvesipullojen muodoista kicksejä saava... hih...

Hei vaan Mari ja kiitos. Täältä löytyy kaikenlaista pientä ihanuutta, joita ei voi kyllä ikuna vastustaa... Juu, kelit on täällä taas mitä on. Ei meinaa perässä pysyä. Ja vaatteita vaihdellaan toppatakista lyhythihaiseen. Ihan hassua tämä Teksasin talvi!