2008-10-20

Hersheyn purkkeja - Hersheys tins

Huh. Tämän päivää olen kärsinyt ihan hermeettisestä päänsärystä. Arvelinkin, että kohdalleni iski ensimmäistä kertaa ihan oikea migreenikohtaus. Olo oli aika vinkeä, kun samaan aikaan sekä huippasi, särki päätä, silmissä säkenöi ja jopa miltei yököttikin...

Mutta juu, yksi panadol, lepoa ja hiljaisuutta ja illalla oli olo jo toista luokkaa. Arvelen johtuvan silmistäni koko niska-hartia-päänseudun kipuilut.

Niin paljon tulee tässä koneella istuttua ja kirjoja lueskeltua, etteivät silmäparkani pysy enää tahdissa perässä.

Siis siitä herääkin kysymys, että pitäisiköhän tätä bloggailua jo vähän rajoittaa... Vaan ei taida onnistua... Siispä tässä jo mietin itsekseni, että mitähän seuraavaksi...

-----------------------------------------------

Mutta juu, olen jo aiemmin myöntänyt kärsiväni jonkun sortin peltipurkkimaniasta. Ja niitä on kertynyt kotiimme jo jonkun verran.

Enkä tietty malta olla näyttämättä muutamaa kuvaa viimeisimmistä ihanuuksistani, vanhoista Hershey's Kisses, chocolate ja cocoa peltipurkeista, jotka ihastuttavat minua olemuksellaan, muodoillaan ja väreillään ihan kovastikin.Nämä kaikki päätyivät meille ja jopa mies ihasteli näitä (siis TODELLA HARVINAISTA) ja sanoi, että onpas veikeän näköisiä ja vanhoja purkkeja. Osa on jo käytössä, osa on ihan vain koristeena keittiössämme.


Näihin kahteen rasiaan laitoin heti kaappien kätköistä vanhoja pitsejä ja erilaisia koristenauhoja talteen ja kivasti sain mahtumaan kaikki ihanuudet näihin rasioihin ;-)

Mutta nyt pitänee jo sulkea tämä tietokone ja kömpiä sänkyyn. Kellokin jo tikittää miltei puoltayötä. Hyvää viikon alkua kaikille!

Terkuin Sari

----------------------------------------------

Hi you all! Today I have had a really bad headache and I've felt pretty weird the whole day. I guess this is the first time I had a real migraine and that is no fun! Thankfully a painkiller, some rest and quiet time got me better and towards the evening I was my own self again.

I have a feeling that all this headache, neck and shoulder pain is caused by my endless computer usage, reading and watching movies. My eyes simply cannot take all that and are finally telling me that enough is enough.

So here I am thinking that should I limit my computer, movie watching and reading time, but I just can't. I am too hooked on blogging, reading good books and watching movies. So oh my, my poor eyes!

----------------------------------

Anyways, I have told you before that I have some kind of obsession towards tins and cans of all sorts. Well today I want to show you couple of new ones I just recently got.

These are actually old Hershey's kisses, cocoa and chocolate tins and I just love them. I love the shapes, colors and prints and even my husband told me (which is very rare) that these are kinda cute. And some of them are just decorational items in our kitchen, but some of them are in use already.

Two of the square shaped tins hold my laces and ribbons.

But okay, the time is running too fast and it is almost midnight already. I guess I got to go to bed and wish you all good night and a good week!

With hugs,

Sari

10 kommenttia:

Marita kirjoitti...

Oi miten ihania purkkeja.

Tykkään myös paljon peltipurkeista ja lastenhuoneissa säilytetään paljon pikkukamaa niissä siististi piilossa.

titta kirjoitti...

Aivan mielettömän ihania purkkeja, ei ihme että mieskin oli myyty ;)

Sari kirjoitti...

Huomenta Marita ja Titta. Olen tosiaan vähän heikkona purkkeihin ja nämä ovat nyt ehdottomasti omat suosikkini ;-)

Oikein mukavaa viikon alkua. Lähden tästä viemään neitiä kerhoon ja sitten pihamaata puunaamaan...

Marita kirjoitti...

Onko sinulla meiliosoitetta mihin voi laittaa privapostia? Huomasin muuten juuri ihanan uuden kuvablogisi. :)

Kirsi kirjoitti...

Ihania nuo peltipurkit. Itselläni on tuollainen isompi sininen Kiss for you myöskin. Ollut esillä jo pian kaksikymmentä vuotta, siitä saakka sun sen joskus aikoinaan USAsta ostin. Ne suukot tietenkin katosivat nopeasti parempiin suihin...

Sari kirjoitti...

Moi Marita. On minulla toki maili-osoitekin. Santtulimami@gmail.comiin voi laittaa viestiä. En vaan halua sitä julkaista näissä blogeissani, ettei tule kauheasti sitten ylim. postia...

Kirsi. Arvelinkin, että näitä voi löytyä monelta muultakin USA:ssa asustaneelta tai asuvalta kaappien kätköistä ;-) Suukot on muuten mun lemppareita, ja erityisesti ne, joissa on maitosuklaata/valkosuklaata... Njam!

Mari kirjoitti...

Kaunis on rasia-kokoelma! Ihanalta näyttää nuo pitsit ja nauhatkin, jotka olet niihin sujauttanut.

Toivottavasti pääsi jakselee jo paremmin:))

Sari kirjoitti...

Hei Mari. Ja kiitos, päänsärky vaivasi vain eilisen päivää, tänään on olo jo paljon parempi.

Purnukat ja rasiat ne jaksavat aina kiehtoa, samoin kaikki pitsiset jutut :-) Mukavaa viikon jatkoa sinulle!

pinkstilettos kirjoitti...

How cute! I love these photos! Daisy~

Yaelian kirjoitti...

Ihania purkkeja! Vaikka Hersheyn suklaa ei minusta mitenkään hyvää olekaan, niin niiden purkit on ihania, mullakin on pari sellaista, tarttui mukaan kun kävin Hersheyn suklaamaailmassa. Ja just viime viikolla löysin tosi edullisia pieniä Hersheyn tryffelipurkkeja täällä Israelissa, sievät pikku peltiboxit,joissa on 8 tryffeliä.