2008-10-17

Tunnustuksia ja sitä sun tätä - Awards and this and that

Perjantaita jälleen pukkaa ja kun viikolla jo mietin, että nyt otetaan viikonloppuna ihan iisisti, niin mitä vielä! Isäntä on jo keksinyt vaikka mitä ohjelmaa, ja onhan se tietty ihan kiva, kun meillä tämä Suomi-vieraskin on tässä ja haluaa varmasti nähdä paikallisia nähtävyyksiä ja käydä erilaisissa tapahtumissa.

Huomenna olisi tarkoitus mennä State Fairille, eli vähän on sellaista markkinatunnelmaa tiedossa tuossa tapahtumassa (joka järjestetään kerran vuodessa), lauantaina menemme rodeoon ja sunnuntaina ehkä safarille (safarille ja safarille, ei tätä nyt voi tosiaan mihinkään Afrikan sellaiseen edes verrata, mutta on siellä kaikenlaisia sarvipäitä, seeproja, kirahveja ym. töpsöttelemässä preerialla)... Eli taas ihan härdelli viikonloppu tiedossa.

Neiti olisi tarkoitus hakea huomenna aiemmin kerhosta ja sitten tuonne downtowniin matka ja edelleen Texas State Fairille. Mutta voihan nenä, vähän oli neitokaisella illalla pientä lämmönnousua, juuri kuumerajaa hipoo... Saas nähdä, onko syyspöpöjä tulossa, vai oliko vain pientä lämmönkohoilua iltariehumisesta johtuen.

Huomennahan se sitten tuokin selviää...

Mutta hei. Minun on jo pitänyt kiittää muutamasta mieltäni ilahduttaneesta tunnustuksesta. Kiitos paljon Titalle tästä:
ja samoin kiitos kuuluu Kisulle tästä tunnustuksesta!Kiitos kiitos!!!

Koetan tässä lähiaikoina miettiä pääni puhki, että kenelle näitä eteenpäin laitan. Kun on niin monta ihanaa blogia, joita olisi kiva palkita ja muistaa. Joten palaan asiaan tässä vielä!

-------------------------------------------------------------------------


Sitten minä hölmö menin taas avaamaan uuden blogin. Siis on ihan alkutekijöissään, mutta ajattelin että miksikäs ei, kun tiedostot ja laatikot on täynnä kuvia, niin digi- kuin perinteisessä muodossa ja jo pitkään olen ajatellut valokuvausblogin avaamista. Mies hankki jo aikaa sitten minulle oman skannerinkin, jolla voi skannata sekä perinteisiä kuvia kuin negatiivejakin ja niitä muuten piisaa... Huh heijaa! En uskalla edes arvioida kuinka monta tuhatta kuvaa minulla on perinteisessäkin muodossa.

Eli avaamani uusi blogi käsittelee vain ja ainoastaan valokuvausta ja koetan saada kuvia pikkuhiljaa sinne lisättyä. Niin uusia kuin vanhojakin sellaisia.

Jos valokuvat kiinnostavat aiheena, niin käy ihmeessä kurkkaamassa Dreamcatcher Photos-blogiani ja jätä rohkeasti kommenttia :-) Kiva olisi kuulla, millaisia ajatuksia kuvani herättävät, jos minkäänlaisia... ;-)

--------------------------------------------------------------

Lopuksi vielä muutama olohuoneessa majaileva Halloween-koriste iltaisessa tunnelmassaan... Tuo aave-pöytälamppu on minun ihan ehdoton oma suosikkini. Eikös olekin aika hurmaava lamppuliini?

Mukavaa perjantaita ja viikonloppua kaikille!

---------------------------------------------------------------------

Wow, it is Friday again and I was hoping we'd have a quiet weekend, since we've been kinda busy lately. But oh wow, I guess it is not happening, at least not this weekend. We have a guest from Finland and of course she wants to go places and see different kind of happenings while she is visiting us.

So tomorrow we have planned to go to Texas State Fair and on Saturday we will go to a local Rodeo night and on Sunday we will go to a little Safari tour (an hour and a half drive from us, which is not so bad, considering that you'll see zebras, giraffes, antilopes etc., even though you cannot really compare this thing with the ones in Africa or so...). But hey, I am not complaining about all this. I think it is going to be a lot of fun, especially for our daughter!

And then I want to thank my dear blogger friends Kisu and Titta for these nice awards they gave me. I try hard to hand these forward, so you will hear from me again about this...

----------------------------------------------------------------

And guess what? I opened a new blog again. I cannot believe I did this AGAIN, but now I also have my own Dreamcatcher Photos-blog and there you can see both new and old images I've taken with digital and manual camera.

My husband even bought me my own scanner, which scans my old paper photos and even my old negatives, so I can manipulate them with my computer, if necessary. I am so happy about that little machine, even though it takes forever to scan even one negative.

So you're welcome to visit my new blog and please, leave a comment!


----------------------------------------------------------------


I want to wish you a very nice weekend with these photos I've taken inside our house. I just love that little ghost lamp. Isn't he cute ;-)

3 kommenttia:

Suvi kirjoitti...

Voi kun täälläkin vietettäisiin halloween juhlaa enemmissä määrin. Tuo kummitus-lamppu on tosi hieno. Pidän syksystä paljon, joten kaikki kynttilä ja lyhty jutut on ihania.

Doris50 kirjoitti...

Ihana tuo päivänkakkara. Vahinko vaan, kun en pysty antamaan tuonne komentti.
Ilmeisesti asetuksiin pitäisi tehdä jotakin, että ilman blogspotin tunnuksia olevatkin voisi kommentoida.

Sari kirjoitti...

Suvi. Olen kuullut, että jossain määrin ainakin jotkut Halloween-koristeita sielläkin laittavat ja ehkä pieniä juhliakin järkkäävät. Mutta se Trick or Treat-tapa taitaa olla vain täällä Yhdysvalloissa.

Doris50. Kiva, kun olit piipahtanut myös uudessa blogissani. No höh, miksiköhän sinne ei voi jättää kommenttia blogspotin ulkopuolinen. Pitää tutkia, olenko mössinyt asetusten kanssa jotain...