2008-09-21

Uusi pöytä - New vanity

Sunnuntaissa mennään taas ja viikko on jotenkin kummasti taas kerran livahtanut käsistä. Ilmat on olleet tosi kauniit ja olemme saaneet nauttia aurinkoisista päivistä ja taas kerran myös aika kuumistakin iltapäivistä.

Eilen kiertelin vieraamme kanssa garage saleja ja sieltä tarttui taas vaikka mitä kivaa matkaan.
Huomasin, että minulla oli hakusassa kaikkea valkeaa ja hempeää, vieraallamme taas kaikenlaista kivaa pientä etnistä (matkalaukkujen kapasiteetti kun rajoittaa häntä ostamasta mitään kauhean suurta tavaraa...).

Minä seisahduin jo heti ensimmäisellä garage sale pihalla ja kun näin tämän pöydän, oli se sitten taas kerran menoa. Vanha vanity, joka oli ollut perheen tytöllä koulupöytänä, mutta josta halusivat luopua, koska tyyli oli tytön huoneessa kuulema muuttunut vähän toiseen suuntaan.

Siinä sitten hierottiin kauppaa pienen tovin verran ja matkaan se sitten lopulta lähti.

Oma shabby chic vanityni se nyt tässä komeilee lohkeilleine maaleineen kaikkineen ja tykkään tästä juuri tällaisenaan. Mies oli taas asiasta vähän eri mieltä ja kun lastasin pöytää ulos peräluukusta, oli kommentti jotain tätä luokkaa: Mikä ihmeen kirpun syömä pöytä tämä on? Maalikin lohkeilee, voi juma**ta näitä sun löytöjäsi... Siirrä nyt jo äkkiä tuo kapistus sisälle, ennenkuin naapurit näkee... Mutta kun pöytä oli paikoillaan, alkoi isännänkin suusta päästä hyväksyviä ääniä...


Siinä se nyt seisoo, sievästi makuuhuoneemme erkkerinurkkauksessa. Ja heti piti jo jotain tuohon pöydän päällekin asetella koristeeksi...

Eikö ole aika hauska tuo pastellisävyinen, vedenvihreä reunus, joka kiertää ympäri pöytää ja nuo koristelistat myös ihastuttivat minua. Maali on rapissut juu, mutta se vaan antaa mielestäni pöydälle lisää ilmettä...

Pöydän päälle tein tällaisen pienen asetelman. Valurautaiset kynttilänjalat ja pieni rasia ruusuineen ovat löytöjä garage salesta, pieni jalallinen valokuvakehys/peilikehys löytyi poistomyymälästä ja pitää tällä hetkellä sisällään vauvakuvan pikkuneidistämme, mutta haaveena olisi saada tähän ovaalin muotoinen peili.

Tämä kukkanen ja maljakko löytyivät myöskin garage salesta ja tuovat vähän raikkautta tähän pöytätasolle ;-)

Nyt kun vielä jostain löytäisi pienen tuolin tai jakkaran, joka kävisi tämän pöydän kanssa yhteen. Sitten olisikin kiva istahtaa pienen pöydän ääreen, katsella ulos ikkunasta ja vaikka sipaista puuterihuiskulla vähän puuteria nenän päähän... ;-)

Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa kaikille!

-------------------------------------------------------

I can't believe it's Sunday again! We have enjoyed the warm (hot), sunny days with our guest. Yesterday we decided to go to some garage sales and I obviously was looking for some white and light things and our guest some nice little ethnic things.

And we were able to do some nice finds, both of us.

I actually found something very nice from the first garage sale. This old vanity that one family was selling. Their daughter had used it as a school desk, but her style had changed and they decided to sell it. So there we stood negotiating for a little while and it ended up in our master bedroom, as mommy's vanity.

So here it is, my old shabby chic vanity. And most of the stuff on the table are finds from various local garage sales. As you can see, my color palette is very light and soft right now.

Now my next goal is to find a matching vanity chair that would work with this table. Let's see how long that is going to take... ;-)

Have a nice Sunday everyone!

11 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Voi Onnittelut, olet tosiaankin ostanut kauniin pöydän...itse olisin heti ostanut sen...niiin ihana kuin olla ja voi. Noin käy minullekin kun näen jotain, jonka kerta kaikkiaan haluan, niinkuin minun ruokapöydälleni ja niille tuoleille:)) jotka nyt sitten ovat teehuoneessa:)
Asetelmat pöydällä ovat myös kauniita ja sopivat hyvin...
Uskon että olet onnellinen , itsekkään en olisi sille mitään tehnyt, vaan antanut olla just tuollaisena.
Leppoisaa sunnuntai iltaa ja mukavaa alkavaa viikkoa.

titta kirjoitti...

Ihastuttavia kuvia! ja todella mahtava löytö tuo pöytä, onnittelut :)

maano kirjoitti...

mieletön minkä pöydän oot löytäny , minunkaan ukko ei aina tuuleta nuista minun ostoksista ;)

Mari kirjoitti...

Kyllä on upea:) Onnea hienosta löydöstä! Käy hienosti teille:) Mukavaa uutta viikkoa Sari!

Mari

*itKuPiLLi* kirjoitti...

Oih oih oih, iiihana pöytä, tuo olisi lähtenyt minullekin mukaan aivan varmasti! Todella hieno löytö. Ja väritys siinä on täydellinen.

Anonyymi kirjoitti...

No voi itku noita sun löytöjäs. Sulla on kyllä oiva nenä, joka näköjään haistaa kaukaa kaikki ihanuudet. Sielläpäin näyttää usein olevan noita garage saleja. Koskahan mä saisin aikaiseksi lähteä esim. kirppiksille, on ollut aikeissa jo pitkän aikaa, mutta noiden lasten kanssa on vähän hankalaa. Vanhempi kun ei jaksa minuuttia kauempaa olla missään kaupassa, paitsi ruokasellaisessa (kumma juttu) ja vauvaa on vähän raskasta tuollaisissa paikoissa raahata mukanaan. Mies lastenvahtina sen aikaa kun mä luuhaan kirppiksiä??? No way, ei kuulemma onnistu :)

Anonyymi kirjoitti...

Upea pöytä. On tosi kivaa, että kohdalle osuus tuolaisia löytöjä.

M'man kirjoitti...

*huokaus*

Kuinka kaunista... :)

Mukavaa viikonalkua sinulle!

Sari kirjoitti...

Kiitos ihanaiset naiset piristävistä kommenteistanne, tuli tosi kiva mieli, kun oli näin monta kommenttia odottamassa :-)

Minä jo tässä tosiaan ensin mietin, että pitäisikö tätä pöytää alkaa puunaamaan ja uudelleen maalaamaan, mutta sitten ajattelin, että taitaa olla kaikista persoonallisimman näköinen ihan tuollaisenaan.

Kun nyt sen pienen tuolin vielä joskus jostain bongaisi tälle kaveriksi... ;-)

Ihanaista ja aurinkoista viikkoa teille kaikille! Siellä Suomessa asuville vielä, että siellä on kuulema kaunis ja aurinkoinen syksy, nauttikaa täysin rinnoin!

Susa kirjoitti...

Ihana loyto! Ma tykkaan tosta tyylista valtavasti. Sun ja Sisustan ja Sepustan blogit saa mulle tunteen etta haluan uudistaa meidan kaikki huonekalut! :)

Sari kirjoitti...

Susa. Kiitos kommentistasi :-) Sisustaminen on ollut mulla aina lähellä sydäntä ja jotenkin sitä haluaa, että oma koti tuo esille myös omaa persoonallisuutta ja niin poiespäin. Ja jostain syystä mua kiehtoo eniten juuri käytetyt tavarat, joten garage salet ja estatet salet tulee kyl koluttua aina aika tarkkaan :-)

Mun pitää kyl kurkata toi Sisustan ja sepustan blogikin, että mitä kaikkea kivaa sieltä paljastuu :-)

Mukavaa viikon alkua sinulle Susa!