2008-09-16

Seinällä - On the Wall

Viikonloppukin se mennä hurahti ohi ihan varkain. Lauantaina oli tosi sateista ja harmaata ja odoteltiin siinä sitten sitä Ike-hurrikaaniakin saapuvaksi, mutta ohitti tämän meidän asuma-alueen ja pyyhälsi ylös idempää reittiä, joten toi meidän suuntaan vain sateita.

Lauantaina saapui myös vieraamme kolmen kuukauden visiitilleen. Joten siitäkin johtuen en aivan niin paljoa ehdi tänne skraapustelemaan, mutta tottahan täällä käyn, sen verran koukussa olen tähän bloggailuun, enkä malta olla toisten ihaniin blogeihinkaan kurkkailematta ;-)

Mutta tuossa viikonlopun aikana laittelin taas vähän seinäkoristeita ja juttuja uuteen uskoon ja poistin ison ja massiivisen taulun olohuoneen seinältä.

Tilalle tein tällaisen viritelmän:Löysin autotallista tuollaisen pitkän ja syksyisen koristeköynnöksen, josta väänsin ison kranssin ja sen sisälle laitoin roikkumaan pienen pienen pehmokoirulin ja pari sydäntä.

Ja tuohon kranssin alle löysin tässä vasta tosi kauniin ja pitkään haaveilemani tekstin:

Live - Laugh - Love

Siinä kolme erittäin merkittävää sanaa, jotka olisi hyvä tässä kiireisessä elämän mylläkässä aina muistaa...


Ja toiselle seinälle asensin tämän garage salesta löytämäni kauniin pikkutaulunkehyksen, jonka sisään laitoin pari vauvakuvaa pikkuneidistämme. Ja päälle pienen sydämen, jonka löysin kirpputorilta Suomesta.Ja tässä kuvassa vielä kaksi pikkutaulua, jotka nekin löysivät joku aika sitten oman paikkansa kapealta seinältä matkalla keittiöön. Nämäkin taulut kantautuivat matkalaukussa Suomesta, samalta kirpparilta kuin pikkusydänkin. Mielestäni olivat niin hentoiset ja romskut taulut, että en hannonut niitä Suomeen jättää...

Mukavaa viikon jatkoa kaikille! Minä nautin nyt viilenneistä Teksasin ilmoista ja ulkoilusta. Ihanaa, kun ei enää ole niin kuuma ja aamut on raikkaita ja kastepisarat kimaltevat nurmella.

----------------------------------------------------------------

The weekend was so short and went by fast, as usual. We had a rainy Saturday and were worried what hurricane Ike might bring to us, but we only had some rain and that was it, thank God.

On Saturday we also had a guest coming, my husbands cousin is going to stay with us for some time and we picked her up from the airport on Saturday. That also means that I won't probably have so much time to write my blog, but I'm not gonna disappear totally, I'm too hooked into this thing anyways...

But here I want to show some of my decorations on the family room wall and kitchen wall. The first image on the top is from our family room and I made that wreath from an old fall decorational piece and added a little plush puppy and hearts there. I also finally found a nice wall hanging that has that meaningful text:

Live - Laugh - Love

And for me those three words are very meaningful and important in this busy and sometimes stressful life of ours.

The other frame I found from a local garage sale and those pictures inside I took when our daughter was just couple of months old. The little heart above the frame is from Finland and a local flea market, as well as those two little paintings in our kitchen wall.

I want to wish you all nice week and I am personally so happy that the weather is now cooler, but still sunny and now it is comfortable to get outdoors and enjoy that gorgeous fall weather!

10 kommenttia:

Wanhatar kirjoitti...

Tosi kauniita seinän koristajia:) Kyllä siellä jenkeissä on jännää... Vähän väliä jonkin sortin myrskyä pukkaa!
Onpas mukavaa kun olette saaneet vieraita, oikein pitkäksi aikaa:) Aika menee varmasti siivillä...

Mari

Sirkka kirjoitti...

Autotallista löytää ihania köynnöksiä...sopii tuohon kuin piste i päälle samoin nuo toisetkin ovat niin herkkiä vaaleita kauniita. Sydän on myös kaunis. Kurkkasin samalla sitä tytön lokerikko pöytää ja huonetta niin sehän on joka tytön unelma, hyvä kun kerkisit saamaan sen pöydän sopii tavattoman hyvin sinne huoneeseen.
Iloa ja onnea ja kiitos kun vierailit sivuillani.

Sooloilija kirjoitti...

Kiva kun kävit blogissani, nyt minä kurkkailen täällä. Ja täällähän on kaikkea ihanaa, pitää tutustua tarkemmin. Eli asut Texasissa? Mitähän kaikkea muuta, selaan juttuja alaspäin..
Mukavaa viikkoa täältä Oulusta, syksyistä on, +5 astetta ja ihan pilvistä, silti kuulasta.

Sooloilija kirjoitti...

Korjaus; huomasin, että kirjoitat Teksasin ks:llä ja minä kirjoitin x:llä.. Vuosia sitten meilläkin asui siellä ystävät parin vuoden ajan ja heidän kanssaan kirjoittelimme aina x:llä..

Huomasin, että olet purkki- ja purnukkafani; täällä ilmoittautuu toinen samanlainen!

M'man kirjoitti...

Live, laugh, love... Kaunis sana yhdistelma, minunkin mieleen.

Mukavaa seuraavaa kolmea kuukautta vieraanne kera!

Sari kirjoitti...

Kiitos kaunis kommenteistanne.

Wanhatar, juu kelit voivat joskus yllättää, etenkin keväällä, kun maalis-kesäkuussa on tornadokausi.

Sirkka, autotallin kätköistä löytyy joskus mitä ihmeellisempiä juttuja ja joskus jo miltei unhoon jääneitä aarteitakin, niinkuin tuo köynnös. Itsekin olen innoissani tuosta koulupöydästä, kerrankin ennätin ajoissa...

Kiitos Sooloilija vastavierailusta. Piipahdahan myös toisessa blogissani santtulima.vuodatus.net

M'man, nuo kolme sanaa ovat minulle tosi tärkeitä ja paljonpuhuvia. Kiitos, kolme kuukautta vieraan kanssa on tietyllä tapaa haaste, kun on tottunut itsekseen ja omalla tyylillään tätä kotia pyörittämään, mutta eiköhän se tästä :-)

Kazza kirjoitti...

Ihania viritelmiä, kyllä jotkut osaakin. :)

Sari kirjoitti...

Kiitos Kazza, nyt taidan taas tulla sinun ihanille sivuillesi...

Rouva Täytekakku kirjoitti...

Ihania juttuja ! Seuraan toista blogiasi säännöllisesti ja nyt huomasin tämän sisustusbloginkin. Laitoin sen linkkilistalleni, ei kai haittaa :)

Sari kirjoitti...

Rouva täytekakku. Kiitos sinulle, että lisäsit minut linkkilistalleni, ei tosiaankaan haittaa ;-) Mutta nyt minun pitääkin heti piipahtaa sinun blogiisi, siis sinne...