2008-09-11

Ja se koulupöytä - The school desk

Nyt on sekin ongelma ratkaistu ja meidän pikkuneiti niin isoa tyttöä, sillä hänellä on vihdoin ihka oma koulupöytä!

Tätä kuulkaa ollaan jo mietitty pienen tovin, tätä koulupöydän ostoa. Sillä täällähän lapset menevät kouluun jo 5-veenä. Tai no, ei vielä ole koulunimikkeellä, vaan kutsuvat tuota ensi vuonna alkavaa kouluvaihetta kindergarteniksi, mutta kyllä tälle suomimammalle klo 8-15 mittainen päivä on jo täysi koulupäivä.

Joten isukin kanssa ollaan ajateltu, että jo tämän syksyn tai talven aikana olisi aiheellista koulupöytä hankkia. Jotta pikkuneitimme hoksaisi, että siinä sitä sitten niitä koulutehtäviäkin aherretaan ja pöydän ääressä voi muutenkin askarrella, piirrellä ja kaikkea kivaa.

Itse ainakin muistan, että koulupöytä oli iso juttu ja koulusta aina kiinnostuneena istuin usein iltaisin nenä kiinni kirjassa tai piirustellen ja tuumaillen koulupöydän äärellä.

-----------------------------------------------------------------

Mutta juu, pari päivää sitten istuin taas internetissä (kas kummaa, kuinkas sattuikaan?) ja yhtäkkiä miltei sydän pysähtyy. Iiik!!! Ihana!!! Nimittäin silmiini osuu ilmoitus, jossa eräs yksityinen myi Pottery Barn Kidsin koulupöytää, pöydän päälle laitettavaa yläosaa pienine säilytyslokeroineen sekä ihanaa saman sarjan koulutuolia yhteispakettina.

Ja ilmoitus oli laitettu noin kymmenen minuuttia sitten (täällä hyvä tavara karkaa käsistä yksityisten myymänäkin, sillä alueellamme asuu miljoonia ihmisiä ja aika moni muukin saattaa tykkäistä juuri samasta pöydästä, joten nopeus on valttia), joten toivoa on.

Siis äkkiä telephooni käteen ja soitoksi.

Pirr! Teillä oli tällainen koulupöytä ja tuoli myynnissä. Kyllä vaan. Joko se on mennyt vai onko teillä vielä se? On vielä. Voidaanko tulla sitä katsomaan. NYT HETI! Joo, kyllä passaa.

No niin perhe, kenkää jalkaan, nyt lähdetään! (sillä neitikin tietty halusi lähteä katsomaan potentiaalista koulupöytäänsä ja hyväksyi setin kyllä heti!)

Eli tuolta riehakkaan nopealta ja yhtäkkiseltä matkalta tarttui mukaan tällainen setti...


Ja olen (tosi noloa) tyttärelle ihan kade! Huomasin eilen istuvani (salaa, tyttären ollessa kerhossa, vielä nolompaa...) pöydän ääressä ja ihastelin pöydän vaaleaa ja raikasta olemusta, noita pieniä rasioita, joihin voi kätkeä vaikka mitä hauskaa ja kivaa korkkitaulua, johon voi kiinnittää vaikka piirustuksia ja muuta kivaa... Voi, olisipa äidilläkin joku vastaava pöytä...

Pöydän mukana tuli myös pintaa suojaava pleksilasi, jonka alle löysin neidin kaappien kätköistä kivan perhosen. Ja tuolin selkänojalle asetin garage salesta ostamani perhosen siivet.

Äiti tässä nyt vaan salaa toivoo, että pikkuneiti osaa arvostaa saamaansa koulupöytää, mokomakin pilalle hemmoteltu pikkuneitokainen... :-)

Viikonloppukin jo häämöttää nurkan takana. Mukavaa torstaita kaikille!

--------------------------------------------------------------

Now we finally found it and our daughter is now such a big girl. Oh, what do you mean? Oh, it's just that now she finally has her own school desk :-)

We have thought about this for awhile now, since next fall our daughter is going to the Kindergarten and for this mom it means that she needs her own school desk right now, so that she learns to sit still and concentrate to her school work and other projects staying at one particular place, by her desk...

I can still remember how important it was for me to have my own school desk when I was little. As an enthustiastic school girl, I spent hours by my school desk reading, writing and drawing.

But anyways, couple of days ago I was browsing through some internet pages (oh my, I wonder how this happened, I so rarely spend my time in the internet... tsih) and all the sudden my heart almost drops. Iiigh! Jaighs! I love this!

I happened to notice a posting made by a private seller (just minutes ago, so if I was fast I might be able to get it). She was selling a Pottery Barn Kids set, which included a school desk, a hutch with all the little pink metal boxes and a school chair, sold as a whole set. Oh my!

I ran to the phone and called this lady immediately.

Pirr! I noticed you had this beautiful PBK set. Do you still have it? Yes, we do. Can we come and see it, like right now? Sure, you can. Okay, see you soon!

Okay guys, let's go! (and we all went there, since our daughter wanted to see the set too and she approved!)

So above you can see, what we got...

And to tell you the truth, mom is SO jealous now. I would also love this kind of set. Yesterday (when my daughter was at Pre-K) mommy secretly went to her room, found herself sitting by her desk and just let her eyes wonder through all those little pink boxes, untouched cork board and fresh white surfaces.

Oh boy, I hope she truly appreciates this set we got her, our spoiled little girl.

13 kommenttia:

maano kirjoitti...

ihana pöytä ja nuo lokerot on namukat :) . kiva kun olit käyny visiitillä minun blogissa ja viel listannukki minut ;)

Sari kirjoitti...

Kiitos Maano. Ja sinun blogissa käydessäsi ihastuin heti tyyliisi ja hauskoihin ideoihisi, joten päätyi heti seurattaviin :-)

Wanhatar kirjoitti...

Ihana huone! Pöytäkin niin soma:)

Mari

Doris50 kirjoitti...

Ihanan näköinen koulupöytä. Onnittelut hyvästä hankinnasta.

Sari kirjoitti...

Kiitos Mari ja Doris. Hyvä oli hankinta... Vaan mistä saisi mamma samanlaisen ;-)

Suzhouren kirjoitti...

Aivan ihana! Kyllä kelpais meidänkin neidin huoneeseen.. Ja tuolikin aivan suloinen.

Sari kirjoitti...

Kiitos Suzhouren. Minä olen kanssa tosi tyytyväinen tähän hankintaan, kun tätä on jo mietitty ja nyt saatiin kätevästi kaikki nuo jutut yhteen syssyyn :-) Tuli vaan mieleen, että eikös muuten Kiinassakin ollut Pottery Barn Kidsin liike, tai ainakin niin muistelin, kun eräs tuttava asustaa perheineen Pekingissä? Saatan muistaa väärinkin...

Sirkku kirjoitti...

Oi että on ihana. Täälläkin viherretään. Ei pitäisi lukea näitä blokeja. Harmittaa vain nämä meidän pienet valikoimat. Pienistä erikoisliikkeistä saa vain ihania juttuja. Mutta ne sitten maksaakin mansikoita. Muuten on sitä yhtä ja samaa.
Nuo valkoiset koritkin ovat tosi söpöjä. On teidän neidillä ihana huone

Paivi kirjoitti...

Voi juku mitä prinsessameininkiä! Uskomatonta että pikkutytönkin huone on kuin jostain sisustuslehdestä suoraan :) Ihan mahdottoman makeita juttuja!!

Sari kirjoitti...

Kiitos Sirkku. Samoin täällä kaikki ihanuudet erikoisliikkeissä maksaa mansikoita. Sen takia koetankin löytää aina kaiken käytettynä. Mikä on kyllä joskus melkoisen haasteellista :-0

Kiitos Päivi. Oi kun olisikin suoraan sisustuslehdestä... Näkisitpä kämpän neidin jäljiltä... On kyllä äiti vähän vieraskoreillut näissä kuvissa, sillä yleensä joka paikka on täynnä leluja ;-)

vaniljainen kirjoitti...

Ei voi olla totta miten ihana.Olen ettiny pienehköjä pöytiä tytöille jo viikko kaupalla ja ei vaan löydy..tuossahan ne ois,jos vois...

Sari kirjoitti...

Vaniljainen. Onpa ihanaa, että piipahdit sivuillani. Ei se tämänkään pöydän löytäminen hetkessä tapahtunut. Viikkoja, jollei kuukausiakin kolusin netistä käytettyjä koulupöytiä, mutta ne oli suurimmaks osaks ihan kammoja. Tämän pöydän löytyminen oli täysi mäihä...

Onnea sinullekin pöytien metsästykseen. Kyllä se onnistaa, kun vaan jaksaa koluta kirpparit, maakunnan markkinat ja kaikki nettiväylät ahkeraan.

Viikon alkuja sinulle ja palaillaan!

Anonyymi kirjoitti...

It is perfect time to make some plans for the future and it is time to be happy.

I've read this post and if I could I want to suggest you few interesting things or advice. Perhaps you can write next articles referring to this article. I want to read even more things about it!

My blog click here