2008-09-10

Ja minä tykkään sinun blogistasi! - And I love your blog!

Eilen yllätyin iloisesti, kun sain Doris50:ltä näin ihanan yllätyksen, ja vielä molempiin blogeihini.
Voi kiitos, kiitos tästä tunnustuksesta. On aina kiva huomata, että blogejani seurataan ja niistä joku jopa tykkää, johan tässä ihan punastuupi...Niin ja sitten heti paniikki, paniikki...

Nimittäin kenelle tämän laitan eteenpäin?

Apua?

Niin monta ihanaa blogia, en minä ossaa valita!!!

------------------------------------------------------------------

Mutta tässä nyt kuitenkin muutama blogituttavuus, joille tämän tunnustuksen haluan jakaa eteenpäin, ja joita käyn kurkkailemassa tämän tästä:

Wanhattaren sisustusblogissa Mari paljastaa viehättäviä yksityiskohtia kauniista hirsisestä kodistaan ja kertoilee kuulumisia leppoisaan ja rentoon sävyyn. Erittäin elämänmakuinen ja ihastuttava blogi tämä.

Sininen hetki on nimensä mukaan harmoninen sisustusblogi ja tarjoaa myöskin kauniita yksityiskohtia ja hempeitä ratkaisuja sekä kivoja piipahduksia sisustustapahtumissa ja yleensäkin arkipäivän kuulumisia.

Sininen oven takaa samoin paljastuu ihania yksityiskohtia ja tunnelmia Sirkan kauniista kodista. Sirkalla on paljon vanhoja aarteita kaappiensa kätköissä, viimeisimpinä bongasin ihanat emaliastiat.

Aivan tuore blogituttavuus on Arki on kauneinta blogi, jossa Ranskassa asusteleva perheenäiti ihastuttaa taiteellisilla valokuvillaan. Aiheina niin perheen ihana arki, kuin kauniit maisemat ja yksityiskohdat, tietty Ranskan maalta kuvattuna.

Ja olisihan näitä ihania blogeja vaikka millä mitalla, mutta tässä nyt nämä neljä näin illan hämyssä äkkisältään listattuna :-)

Mukavaa viikon jatkoa teille täältä sateisesta Teksasista!

----------------------------------------------------------------------------------


I was happily suprised to get this award from Doris50. It is always nice to notice that people really read my blogs and even like them ;-) I am blushing here, really.


And of course now I should pass this thing forward, which is not easy!

Since there are so many wonderful blogs in this crazy blogger world, it is almost impossible to try to limit this to only a few!


But I tried anyways and above you can see links to some beautiful interior design/photo blogs with harmonious, refreshing and beautiful ideas for your home and some breath-taking photos, as well. All those blogs reveal the secrets either inside these peoples homes or the places they live in. So enjoy!

6 kommenttia:

Sirkka kirjoitti...

Kiitos Sari!
Täällä kanssa yllättyneenä ihmettelen
Paljon kiitoksia Sinulle!
Kävin myös kurkkaa sinun toista blogia. ihastuttava tytär teillä!
Ihanat nuo liikunnalliset harrastukset, kannustan.
Sit sielä oli heti minun lempiruokaakin esillä, nam...just heräsin nyt on kiirus aamupalalle, ei nyt toki noin tuhtia:)
Ihanaa Päivää teille sinne ja muistakaa sula sopu on paljon parempi, kuin lihava riita:)

titta kirjoitti...

Kiitos Sari mukavasta yllätyksestä :) Kävin myös toisen blogisi selaamassa, ihana tyttö teillä.

Mukavaa päivää sinne kauas!

M'man kirjoitti...

Merci, Sari - olin yllattynyt ja aidosti ilahdutti! ;)
Tallaisia postauksia on mukava lueskella, silla niissa tutustuu myos uusiin! Laitankin minulle uudet bloggaajat muistiin ja piipahdan heidankin luonaan.
Mukavaa paivaa sinulle!

Wanhatar kirjoitti...

Kiitos Sari paljosti:) Lämmittää miun mieltä...


Mari

Maikki kirjoitti...

Terve Sari!
Vastavierailulla olen käymässä.. Kiitos kommentistasi:)Hauska nähdä kuvia hieman kauempaakin elikäs sieltä "rapakon" toiselta puolen, missä kaikki on niin isoa:) Ihania purnukoita olet hankkinut, siellä on varmaan varaa valita ja ehkä hinnatkin huokeammat kuin täällä pohjolassa? Hyvää syksyn jatkoa, tulen taas vierailemaan. Lisään sut mun listalle.

Sari kirjoitti...

Hei Maikkis! Kiva, kun piipahdit vastavierailulle. Täällä tosiaan valikoimaa riittää joskus vähän liiaksikin, niin että pohjolan tytöllä on vieläkin välillä pää pyörällä. Hinnat vaihtelee kaupoittain ja esim. huonekalut ovat hinnaltaan samaa luokkaa kuin Suomessa, ehkä jopa kalliimpiakin. Mutta pikkutilpehööri on yleensä edullisempaa kuin Suomessa.