2008-09-25

Huolen keskeltä kurpitsoja - Pumpkins


Kauhajoen tapaus järkyttää mieltäni ja ajatukseni ovat jatkuvasti siellä Suomessa. Haluan välittää osanottoni kaikille suomalaisille perheille, äideille, isille ja lapsille ja erityisesti niille, joita Kauhajoen ampumatapaus on henkilökohtaisesti koskettanut.

Olen itse huomannut hiljentyväni ja miettiväni, mikä tässä elämässä on kaikkein tärkeintä ja itselleni se on ehdottomasti perheeni ja tyttäreni, ja edelleen hänen turvallisuutensa ja hyvinvointinsa. Samoin huomaan pohtivani, onko yhteiskunnaltamme jäänyt kaiken kehityksen lomassa huomaamatta lapsiemme hätä ja pahoinvointi?

Toivon hiljaa mielessäni, että tämä toinen ampumatapaus avaisi vihdoin viranomaisten ja poliitikkojen silmät ja jotain konkreettista tosiaan jo vihdoin tapahtuisi, eikä tällainen kauhutarina enää toistuisi. Yksikin ampumatapaus oli jo järkyttävää, kaksi on jo erittäin hälyyttävää!

Voimia kaikille sinne koti-Suomeen, olette ajatuksissani!

-----------------------------------------------------------------------

Kaiken järkytyksen keskellä elämä kuitenkin jatkuu ja ruokakaupassakin on käytävä ostoksilla. Eilen kävimme vieraamme kanssa ruokaostoksilla ja huomasimme, että kurpitsat olivat saapuneet kauppoihin :-)Kaupan edustalle oli jo tullut runsas määrä kurpitsoja, kaikissa mahdollisissa väreissä, muodoissa ja kokoluokissa.


Oli muhkeaa oranssia...


Oli pronssiin vivahtavaa...Ja kauniin valkoista...

Ihania kurpitsoja, joita olisi ollut kiva haalia vaikka koko ostoskärryllinen mukaansa ja asetella etupihalle koristeeksi. No, vielä ei lähtenyt matkaan yksikään. Mutta ehkä muutaman oikein raikkaan oranssisen saatan vielä kotiin asti kuljettaa, kunhan kuu vaihtuu lokakuulle...

Haluan toivottaa kaikille hyvää loppuviikkoa! Ajatukseni ovat siellä!

---------------------------------------------------------

Life goes on even though I am saddened by the horrible shooting incident in Finland couple of days ago. My thoughts are there right now and this really opened my eyes to realize what is the most important thing in every parents life. It's our kids and their safety and well being.

But even though I am in shock and in disbelief, I know that we still have to function and do our everyday chores. Like going to the grocery store.

And when going to the store yesterday I found out the pumpkins are here!

In all the shapes, colors and sizes. There were rich orange, bronze, green, brown and white ones and I felt like I could've taken them all with me and bring them to our house as Halloween and Fall decoration. Maybe I will bring some to our house, when the month turns to October...

I hope you all have a good week and my thoughts are with you, in Finland!

8 kommenttia:

Kazza kirjoitti...

Minäkin toivon voimia kaikille ampumisvälikohtauksen uhrien perheille, ystäville ja koko Suomelle. Ehkä nyt vihdoin Suomessakin aletaan kiristää aselakeja... tilanne näyttää hyvin huolestuttavalta.

Asiasta iloisempaan; ihania kurpitsoja, rakastan täälläkin päin maailmaa kokata kurpitsasta vaikka mitä; keittoa, makeaa piirakkaa, salaattia, lasagnea... mitäpä kurpitsasta ei voisi tehdä! :) Kurpitsa on uusiseelantilaisille yhtä tärkeä kuin meille suomalaisille peruna. Oma suosikkini on buttercup pumpkin, eli se vihreäkuorinen. :P Nam.

Sari kirjoitti...

Kazza. Minä toivon samoin, että tämä tapaus herättää viranomaiset ja muutoksia tapahtuu. Surullinen tapaus, ei tätä olisi halunnut joutua kokemaan enää toistamiseen...

Kurpitsat on täällä etenkin näin syksyllä kova juttu ja nuo värit aina ihastuttaa minua.

En muuten ole itse hoksannut tehdä kurpitsasta muuta kuin tuota piirasta, hmm, keittokin voisi olla hyvää ja lasagne kuulostaa varsin mielenkiintoiselta, njam!
Aika jännä juttu, että uusiseelantilaisille kurpitsa on verratavissa perunaan, taas opin uutta :-)

Mari kirjoitti...

Kauniita kurpitsoja:)

Tapahtumat täällä Suomessa ovat olleet järkyttävät. Näin hirveitä uniakin viime yönä!

Kaunista viikonloppua:)

Sari kirjoitti...

Marille. Kiitos kommentista.

Eipä noita tapahtumia unohda varmasti pitkään aikaan, todella surullista :-(

Aurinkoista viikonloppua sinullekin!

Hallatar kirjoitti...

Kauniita kuvia sinulla...

Sari kirjoitti...

Hallatar. Kiitos kaunis kehuista ;-)

Sirkka kirjoitti...

Kuulin vasta illalla tapahtuneesta...järkyttyneenä otin ne vastaan...mutta elämän on jatkuttava kaikesta huolimatta, voidmme vaan toivoa että mennään parempaan ja valoisampaan suuntaan.

Minä taas pidin kurpitsoista alimmasta kuvasta tietenkin:))

Aurinkoista päivää täällä on kesä!

Sari kirjoitti...

Sirkka. Tosi järkyttävä ja surullinen tapaus. Näinhän se on, elämä jatkuu ja toivon mukaan parempaan suuntaan.

Aurinkoista viikon alkua sinullekin. Nauttikaa ihanan lämpimistä syyskuun säistä!