2008-08-18

Uudet tyynyt - New pillows

Olen ihan hassuna erilaisiin tyynyihin. Erikokoisiin, muotoisiin, näköisiin ja värisiin. Ja makuuhuoneen sänkymme sai tässä taas yllensä kasan uusia tyynyjä. Raahasin mukanani Suomesta neljä uutta tyynyä, kaksi hauskaa sydäntyynyä, jotka löysin kirpparilta ja kaksi ruusukuvioista tyynyä, jotka lähtivät mukaani Hemtexin kesäalesta.Ensin kyllä mietin, käyvätkö nuo vaaleanpunaiset ruusutyynyt täysin erisävyisen, ruusukuvioidun sängynpeitteen kanssa yksiin, mutta nyt tykkään kovasti tästä kaikesta värien ja muotojen sekamelskasta.

Pakko vielä mainita tuosta sängynpäällisestä, että on Laura Ashleyn sarjaa, ja muistan vieläkin, kuinka eräs iäkkäämpi paikallinen kurssikaverini (kankaisiin erikoistunut vanha rouvahenkilö, jolla oli yllättävän moderni maku...) jaksoi collegessa kauhistella, kuinka kukaan täysjärkinen voi käyttää Laura Ashleyn tuotteita. Ja kuinka öklöjä ja vanhanaikaisia Ashleyn kuviot ovat ja kuinka hän ei IKIMAAILMASSA voisi käyttää sarjan tuotteita...

Naurahtelin useaan otteeseen itsekseni ja mietin, että tulisitpa vaan meillä käymään, niin varmasti pyörtyisit... Noh, makuasioista ei voi kiistellä :-)Meillä Laura Ashley on ja pysyy, vaikka pakko myöntää, että välillä kyllä jo unelmoin valkeastakin päiväpeitosta...

----------------------------------------------------------------------


I'm crazy about pillows. All sorts of pillows, in different colors, patterns and shapes. With pillows I seem to think that more is better, I guess.

Our bedroom bed got a load of new pillows when I brought four new pillows from Finland. Those two heart-shaped ones are from a local flea market and those pink ones with rose pattern are from a local linens store.

First I was a bit concerned about all the colors and patterns matching together, but now I am very happy with the result. I love my little chaos with colors, patterns and shapes...
I have to tell one thing about the bed cover though. It's from Laura Ashley series and I can still remember how one of my fellow students at the local college repeatedly told us how she cannot stand Laura Ashleys patterns, colors or style and she could never buy anything from her series. This was a lady with a very modern taste and a lot of knowledge about fabrics. I just found myself thinking, you should come to our house and you would probably faint...

6 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Ompa romanttinen makkari, tai ainakin sänky siis. Sehän vain on jännittävää yhdistellä erilaisia kuoseja ja värejä, ainakin kuvasta päätellen ne sopii oikein mainiosti yhteen. Sydän tyynyt on oikein suloinen piste i:n päällä.

Laura Asheleyhän on ihan mukava brändi, jos tykkää romanttisesta tyylistä. Siltä löytyy niin valtavasti valinnanvaraa ja niitä on helppo yhdistellä toisiinsa.

Susa kirjoitti...

Nayttaa suloiselta :)

titta kirjoitti...

Todella kaunis sänky. Itse unelmoin välillä kukikkaista kuoseista, mutta kun olen valinnut räväkän tapetin niin tekstiilit on syytä pitää hillittyinä.
:) Titta

Sari kirjoitti...

Kiitos Itkupilli, Susa ja Titta. Laura Ashley on minustakin hyvä ja laadukas sarja, ja annettakoon kaikille oikeus omaan makuunsa, mutta minua jäi hauskuuttamaan tuo vanhan rouvahenkilön kauhistelu, etenkin kun itsellä on juuri sellainen hassu ennakkoajatus vanhemmista naisista, että tykkäisivät hempeistä väreistä ja kuoseista. Kumoutui sekin harhaluulo... :-)

Titta, rävätkät tapetit varmasti rajoittaa, itse huomaan haaveilevani välillä niistäkin. Suomessa taitaa olla taas tapetit in, tai ainakin se, että yksi seinä tapetoidaan. Ystävättären kotona Suomessa oli lasten huoneet toteutettu juuri sillä menetelmällä, että yksi seinä tapettia ja muut maalattu ja toimi tosi hyvin.

Sarppa kirjoitti...

Ihana petaus ja minusta vaal.pun. tyynytkin sopii hyvin..kaunis sänky

Itse en osaa oikein käyttää ruusuja sisutuksessa, mutta erittäin mielelläni niitä toisilla katselen...niin kin sinunkin sänkyäsi josta ihan oikeasti pidän..

Sari kirjoitti...

Sarpalle. Ihan sama fiilis oli itselläkin vielä vuosi pari sitten, tyyliin ruusuja sisustukseen, EI KIITOS!

Mutta sitten, jotenkin salakavalasti nuo ruusut vaan ilmestyivät makuuhuoneen sisustukseen ja tykkään kyllä.

Ja aina jännittää vähän itseäkin, että mikä mahtaa olla seuraava kuosi, josta villiinnyn...