2008-08-20

Raikkaat lakanat - Fresh linen

Tykkään raikkaista tuoksuista, niin hajuvesissä kuin muutenkin.

Itselle ihan uusi juttu ovat nämä Yhdysvalloissa erittäin suositut huoneen tuoksut, diffuserit, joita näkee kauppojen hyllyillä metritolkulla ja kymmenissä eri tuoksuissa.

Joku aika sitten huomasin haistelevani näitä moninaisia tuoksuja ja ihastuin tähän raikkaaseen, puhtaiden petivaatteiden tuoksuun... Kuulostaa tosi arkipäiväiseltä juu, mutta tuoksu on tosi raikas ja niinpä tämä pullo päätyi meidän vanhempien kylpytiloihin.

Raikkaat lakanat ne täältä tuoksuvat...


--------------------------------------------------------------------


I like fresh perfumes and eau de toilettes and fresh everything.

Here in U.S. these diffusers are very popular and the other day I found myself sniffing through all the different bottles in a store close to our house. And this was my favorite.

Fresh linen... So simple, yet works.

And ended up in our master bathroom.

4 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Tuli mieleen tv-sarja Puhtaat valkoiset lakanat, joskus kauan sitten.

Mä olen sellainen tuoksufriikki, mä en oikein ole tutustunut noihin amerikkalaisiin huonetuoksuihin, mutta toi sun tuoksu kuullostaa niin ihanalta, että ihan mielenkiinosta pitää sitä ainakin kaupassa nuuhkasta.

Mä käytän tuoksuöljyjä ja välillä myös suisukkeita, tuoksu on sellainen lisä elementti musiikin ohella sisustuksessa, on tärkeää antaa kaikille aisteille nautintoja.

titta kirjoitti...

Suitsukkeita käytin ennen, mutta allergisena ne alkoivat aiheuttaa pahaa oloa, nuo diffuuserit kuulostavat hyvälle, mistähän niitä löytäisi...?
Titta

Sarppa kirjoitti...

Olisiko noita jo suomessakin? itsekkin tykkään tuoksuista esim. puhdas pyykki tuoksuu ihanalle..

Sari kirjoitti...

Ihana kommentti toi puhtaat valkeat lakanat, se oli muuten ihan hyvä sarja! Nämä eivät ole niin voimakkaan oloisia kuin nuo suitsukkeet. En muuten tiedä, jos näitä löytyisi jo Suomestakin. Puhtaan pyykin tuoksu on arkinen, mutta ihanan raikas!