2008-08-24

Se puhelin - The Phone

Tämä kapistus tyttären huoneessa on niin kovin tärkeä.

Ainakin sillä tehdään erittäin tärkeitä puheluita. Mummeille, papalle, isälle ja parhaille kavereille. Johtoa nyitään ja luuria kannatellaan pitkin omaa huonetta. Nojaillaan hyllyä vasten ja rupatellaan.

Niin, siis ei tämä puhelin seinässä ole (vaikka onkin ihan oikea puhelin ja tämän voisi laittaa puhelinverkkoon), vaan ihan leikisti tällä soitellaan ja se piisaa, ainakin vielä 4-veen maailmassa.

Saa nähdä vuoden päästä...


Disneyn, prinsessaa ja pinkkiä. Siinä usein tärkeimmän kriteerit mitä tahansa ostettaessa... :-)

Onneksi tämä ihanuus löytyi lastentarvikkeisiin erikoistuneelta kirpparilta.

-----------------------------------------------------------------------
This phone is SO important. My daughter makes very important phone calls with this. She calls her granpa, granmas, daddy and all her best friends using this phone.

And she drags the phone with her all over her room, she leans over her table talking into her own phone. The phone is not hooked into the phone line, she just pretends to call and that's enough, at least for now...

And it is also very important that her phone is from Disney, it's princessy and it's pink. Those are the most important criterias when buying anything for her... Luckily mom found this one from a local flea market.

4 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Voi miten ihana prinsessa puhelin, tuollaisella mäkin haluaisin soitella, ja ei tarttis olla kyllä seinässä kiinni. Ompa todella suloinen, pinkkiä ja prinsessaa mullekin!

Voin kuvitella neidin tärkeänä soittelemassa, muistan vielä kun oma tyttäreni oli siinä iässä. Mikään ei ole suloisempaa. ;)

titta kirjoitti...

Apua miten herttainen puhelin, olisi kyllä kovaa valuuttaa meilläkin ;) Puhelimeen puhuminen on yksi suosikkileikeistä niin neljä kuin kaksi vuotiaallakin.

Sarppa kirjoitti...

wau mikä ihanuus!!!

Sari kirjoitti...

Kiitos kommenteista. Eilen taas neiti roikkui huoneessaan puhelimessa ja sitten päätti vähän sisustaa huonettaan uuteen uskoon ja järjesteli puhelimensa uuteen paikkaan ja vaihtoi liinoja ja valokuvakehyksiä ym. eri paikkoihin. Vähän nauratti tämä touhu, keltä lie oppinut... :-)