2008-08-24

Ihana putiikki - Cute little Vintage Store

Eilen päätimme lähteä ajelemaan downtowniin, sillä ilma oli aurinkoinen, mutta ei kuitenkaan ihan mahdottoman kuuma ja ajatuksena oli käydä vähän haistelemassa kaupungin tuulia ja käväistä ehkä muutamissa kivoissa putiikeissa matkan varrella, istua kahvilassa ja käydä jossain kivassa lounaspaikassa pikkuneidin kanssa syömässä.

Ajelimme pitkin poikin downtownin asuma-alueita ja päätimme poiketa myös parille kivalle kadulle, joiden varsilta löytyy tosi mielenkiintoisia kahviloita, putiikkeja ja ravintoloita.

Ja kun silmiini osui tämä ihana Vintage store, automme kaartoi pihaan ja jo kohta kävelimme kohti etuovea ja puikahdimme sisään tähän pinkkiin putiikkiin...

Eikös ole herkullisen näköinen paikka?

Tässä pieni kuvasarja tästä putiikista. Tavaraa ja huonekalua oli aivan hillittömän paljon ja tuntui kyllä siltä, että jotkut huoneista pursusivat tavaramäärästä... Sanotaanko, etteivät kaikki jutskat olleet ihan meikäläisten makuun, mutta aika kivoja juttuja täällä oli... Sisäkuvat otettu henkilökunnan luvalla :-)


Eikä ne huonekalut siihen loppuneet. Myös putiikin takapiha oli täynnä sohvia, pöytiä ja tuoleja. Ihastuttava putiikki, ainoastaan hinnat olivat vähän turhan korkeita omaan makuuni.
Niinpä keskityimme vain ihastelemaan tätä tavarapaljoutta.

-------------------------------------------------------------------------------

Yesterday we drove to downtown area, since the weather was nice and not too hot. We thought that it would be nice to just go and visit some vintage stores, go to a nice cafe and have lunch somewhere.

When we drove by this pink vintage store we couldn't help but go inside, the place was so inviting and cute.

And it was loaded with furniture and all kind of interesting stuff. I took these photos from inside with the permission of the personnel. Only thing we didn't really like was the pricing which was a bit too high for our taste.

But it was such a fun store to visit and as you can see, they had so much stuff that even the backyard was covered with them.

6 kommenttia:

Wanhatar kirjoitti...

Nyt tulin välittömästi vastavierailulle, kun muistin:) Voi miten mukavaa saada uusi blogituttava sieltä kaukaa suuresta maailmasta. Laitan sinut minun suosikkilistalle, ehdottomasti.

Voi hitsiläinen miten kivan puodin löysit. Minun pitäisi ehdottomasti päästä tuonne käymään... No koska se ei ihan käytännön syistä ole mahdollista, kiitän kuvistasi:) Palaamme asiaan!

Mari

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Kauppa on kuin karkki! Tosi herkullisen näköinen löytö!

Sari kirjoitti...

Hei Wanhatar ja ihanaa, kun tulit piipahtamaan sivuillani! Hauska kauppa, vaikka budjetti ei näihin ihanuuksiin riittänytkään. Mutta kaunis oli tosiaan kuin karkki ja käymisen arvoinen paikka kuiteskin. Ja niin pinkkiä, kun olla voi, vai kuinka Itkupilli?

Doris50 kirjoitti...

Olipa putiikissa tavaraa ja niin pinkkiä, niin pinkkiä. Tuollaisessa on ihan kiva käydä katselemassa, jos putiikin pitäjät eivät ole kovasti tyrkyttämässä tavaroita.

Sari kirjoitti...

Hei Doris50. Onneksi eivät olleet tyrkkykauppiaita. Tiedän kyllä tarkalleen mitä tarkoitat tuolla, niitä nimittäin täällä piisaa...

Kielo kirjoitti...

Hei, piti tulla heti vastavierailulle. Kiva blogi sinulla:)