2008-08-27

Rannekoruja - Bracelets

Tunnustaudun koruhulluksi. Tai ainakin rannekoru- ja sormussellaiseksi.

Rakastan erivärisiä, erimallisia ja erilaisista materiaaleista tehtyjä rannekoruja. Kun kiertelen kauppoja, silmäni osuvat aina värikkäisiin rannekoruihin... Tässä rannekorulaatikkoni värikkäimpiä aarteita...

Toissa kesänä huomasin raahaavani Suomesta ison pussukan erikokoisia ja värisiä puuhelmiä ja niistä olen koettanut väkerrellä erilaisia rannekoruja. Samoin muita blogeja selaillessani olen nähnyt toinen toistaan kauniimpia rannekoruja. Helmistä, hopeasta ja muista ihanista materiaaleista tehtyjä kaunokaisia.

Tällä hetkellä olen hopean ja teräksen lumoissa. Nämä alla olevat kaunokaiset ovat milteipä aina ranteessani. Kaksi Kalevala Korun ranneketjua, hopeinen sormus, jonka olen ostanut Yhdysvalloista, sekä viimeisin ostokseni, Suomessa kovaa huutoa olevan Nomination-rannekorun aloitussetti, kultaisella sydämellä. Ystävättären innoittamana itsekin päädyin tämän aloitussetin ostamaan, ja ideanahan on se, että koruun voi ostaa erilaisia palasia, joista muodostuu vaikkapa tekstiä, horoskooppimerkkejä, aitoja kiviä jne. jne. Siitä on nyt sitten aikomus kehitellä jotain... Miehelle olen jo vihjaillut, että joulu- tai synelahjaksi olisi kiva saada tähän koruun uusia paloja, vaikkapa jotain kivaa tekstiä tai korukiviä.

Mies nauroikin, että miten olisi vaikka Hot Mama tms. Hintoja katsellessani nauroin, että taitaisipa esim. Hot Mama tulla isukille aika kalliiksi. Kirjaimetkin kun ovat n. 20-40 taalaa kipale. Mutta ainahan voi haaveilla...


-------------------------------------------------------------------------------

I'm crazy about jewelry. Especially bracelets. I love bracelets in different colors, materials, shapes and sizes. When I'm shopping my eyes find all the different bracelets. Like those ones hiding in my jewelry box.

Right now my favorite materials are silver and stainless steel. Those bracelets in the picture above are my absolute favorites that I wear all the time. Two silver Kalevala Koru bracelets and a silver ring. And my newest one, Nomination-bracelet I bought from Finland this summer. Nomination-bracelets are THE THING in Europe right now and the idea is that you can attach new plates to this genius bracelet.

I have already told my husband that I'm waiting for some new plates for my bracelet. He told me that maybe Hot Mama text would be nice. I said yes, but when I browsed the prices from Nomination-web pages I realized that the letters are about 20-40 dollars each. But I'm not giving up, I'm waiting...

4 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Ihania koruja sulla on, mä olen kanssa ihan hulluna korujen perään, ostelenkin niitä silloin tällöin, mutta en osaa enää käyttää koruja.

En tiedä mistä johtuu, että korut jää vain korulippaan iloksi, joskus nuorempana olin kuin joulukuusi, nyt saatan kokeilla koruja, mutta riisun ne kuitenkin kaikki pois.

Voi olla tietty jokin ohi menevä vaihe.

Sari kirjoitti...

Täytyy sanoa, etten mäkään muuten niin hirmusti koruja ylläni kanna. Korvakoruja en käytä lainkaan, kun mulla on niin paha nikkeliallergia, että jopa pronssi ja hopeakin aiheuttavat punoitusta.

Mutta rannekorut on mun heikkous, samoin kauniit ja yksinkertaiset sormukset.

Wanhatar kirjoitti...

Kauniita! Rakastan koruja ja vaatteita... Ihan liikaa, myönnän. En kuitenkaan hirveästi koruja joka päiväisessä elämässä käytä minäkään. Mukavaa viikon jatkoa:)

Mari

M'man kirjoitti...

Olen suuren suuri Kalevala fani, vaikkei heidan koruja hirveasti loydy. Kuvasta tunnistan 'vesilinnun' (mielestani?).Minulla on samat korviksina ja riipuksena.