2008-08-29

Ihana terassi - Lovely terrace

Viime viikonloppuna downtownissa kierrellessämme kävelimme tutulla ostarialueella, jossa sijaitsee yksi lemppariravintoloistamme. Mutta yllätykseksemme huomasimme, että tämän tutun ravintolan viereen oli noussut myös aivan uusi ranskalainen ravintola, ja erityisesti sen viehättävä terassi osui silmiini.


Silmiini osuivat erityisesti nuo kauniit, puiset tuet ja katokset, sekä erityisen ihanat puuvillaiset, valkoiset verhot terassin sivuilla, jotka liehuivat keveästi kesätuulen mukana vilauttaen välillä terassin kätköissä piileksivät, kauniit rottinkituolit ja muun kesäisen kalustuksen.Olisin voinut helposti istahtaa noille tuoleille vaikka koko iltapäiväksi, lukea mielenkiintoista kirjaa ja nautiskella hyvän lukuhetken lomassa vaikkapa jotain laadukasta ranskalaista, raikasta valkoviiniä sekä pieniä ranskalaisia naposteltavia...
Mutta ei, nyt jouduin tyytymään vain unelmointiin ja näihin kuviin... Oi joi...
----------------------------------------------------------------------------------
When visiting downtown area last weekend we went to one of our favorite restaurants and on the way there we noticed this beautiful French restaurant and what especially caught my attention was this beautiful terrace.

All those gorgeous wood pillars, shades and especially those white cotton curtains which revealed some beautiful wicker chairs hidden inside the terrace area.

I could've easily sat down on those comfy chairs and spend a whole afternoon reading a book, tasting some good-quality French wine and eating some appetizers.

But no, this time I can only dream about that by looking at my photos. Oh my...

4 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Todella viehättävä terassi, kiva nähdä tälläsiä kuvia sieltä teidänkin nurkilta.

Tollaset terassiverhot on niin romanttisia, tuollaisia on joidenkin talojenkin terasseilla ja parvekkeilla.

Ihanat noi rottinkituolit, todella herkullinen vihreä.

Sari kirjoitti...

Juu, ja varmasti osittain sinun Bohemian-blogissasi vierailut innoittivat tähän kuvailuun. Blogissasi kun on aina niin ihania ja aitoa Losin tunnelmaa henkiviä kuvia!

Terassiverhot olisi ihanii, jos ois itselläkin vain katettu terassi... Vaan ei oo, eikä varmaan näillä taidoilla tuu... Mä himoitsin kans noita ihanan värisii rottinkituoleja, nam!

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Sari, toivottavasti innostut siis välittämään kuvaa myös sieltä Texasista, on tosi mielenkiitoista katsella tunnelmia eri paikoista.:))

Susa kirjoitti...

Ihana terassi! Nayttaa niin raikkaalta ja rauhalliselta :) Rakastan valkoisia puuvillaverhoja!