2008-08-17

Prinsessainen mekko - Princess dress

Tässä yksi päivä teimme pikkuneidin kanssa inventaariota hänen vaatekaapissaan ja yhtäkkiä silmiimme osui tämä ihana silkkimekko.

Muutama vuosi sitten hankittu ihanuus, vaaleanpunaista silkkiä ja täynnä tyttömäistä röyhelöä ja rimpsua.Koko oli vaan edelleenkin liian suuri, tätä ei siis päästä Halloweenin aikana käyttämään. Siispä ihanuus takaisin vaatekaappiin odottamaan, että prinsessa kasvaa.

Mutta on se vaan ihana - tämä vaaleanpunainen unelma... Kuin prinsessasaduista...


Ja väri yllättäen hempeää vaaleanpunaista. Väri, joka taitaa olla sekä äidin että tyttären mieleen.

-------------------------------------------------------------------

We went through my daughter's closet the other day and our eyes stopped on this beautiful silk dress.

So princessy, so sweet, with all the trims and bows and so on.

But it was still too big for my daughter, so there it went, back to the closet, waiting... And we need to figure out something else for our daughter to wear this coming Halloween.

But isn't it sweet, this pink dress. Like the ones in princess stories...

5 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Ihana mekko! Mä rakastan prinsessa vaatteita ja mulle kelpais kanssa tollanen mekko, en ehkä julkisesti käyttäis, mutta salaa ainakin kotona.

Mutta pikku prinsessa voi mun mielessä mennä tollasessa mekossa vaikka mihin, ja onpa sentää onni että on vielä liian iso, sitten on vielä kaikki ihanuus edessä. Toi mekko päällä kyllä varmasti olo on kuin oikealla prinsessalla. ;)

Anu kirjoitti...

Oi,mikä prinsessamekko!
Odotan innolla että meijän pikkuprinsessa alkaa nuo leikit..

Sari kirjoitti...

Itkupilli, mä saattaisin kans vetää täs kotona jonkun samankaltaisen hepeneen ylleni, mutta juu, en julkisesti missään nimessä...

Neiti olisi jo niin mieluusti halunnut tätä käyttää, vaan on niin väljä, ettei oikein vielä istu. Äiti tässä nyt toivoo, että prinsessainnostusta riittää vielä ensi vuonnakin...

Anulle, prinsessakausi on ihana ja meillä on ainakin kestänyt jo pari vuotta ja toivottavasti kestää edelleen. Kyllä pikkutyttöjen pitää saada olla prinsessoja!

M'man kirjoitti...

Kaunis onkin! PIenen tyton unelma ;)

Lezzie kirjoitti...

Voi kun ihana mekko! Oikein jokaisen tytön ja naisen unelma..