2008-08-15

Ikkunan äärellä - By the window

Makuuhuoneemme on yksi lempihuoneistani. Siellä köllöttelen usein pikkuneidin kanssa, lueskelen sisustuslehtiä ja -kirjoja, nautin pitkistä lauantai-aamuista ja valvon usein yömyöhään hyvän kirjan parissa.
Makuuhuoneemme erkkerin äärellä on tämä vanha arkku, jonka olen ostanut joskus meksikolaisia huonekaluja myyvästä liikkeestä. Arkun päälle on löytänyt tiensä yhdestä puusta veistetty joutsen, joka löytyi jokunen vuosi sitten paikallisilta antiikkimessuilta, Walmartin alehyllystä löytynyt kynttilänjalka, Suomesta KodinAnttilasta löytämäni vinkeä Buddha-patsas ja garage salesta löytynyt linnunhäkki ja kukkaset. Arkun päällä olevan liinan löysin estate salesta viime viikonloppuna ja oli vielä paketissaan ja löysi heti itselleen oman paikan.


Vaaleat verhot olen ostanut Ikeasta ja Suomesta olen joskus vuosia sitten löytänyt tuon hentoisen tupasvilloista tehdyn taideteoksen, joka on minusta tosi viehättävä.


-----------------------------------------------------------------

Our bedroom is one of my favorite rooms in our house and I often find myself here reading interior design magazines, enjoying those lazy Saturday mornings, and staying up till late at night reading a book.

By the window I have an old Mexican trunk I found from a local store some years back. On top of it is a carved, wooden swan which is made of one piece of wood. There is also a candle holder that I found from Walmart, funny little Buddha I brought from Finland and white, iron bird cage and silk flowers found from a garage sale. Those white curtains are from Ikea and the white tablecloth I bought last weekend from an estate sale. That fragile-looking art work hanging on the window is also from Finland and is made by a local artist.


6 kommenttia:

*iTkUpiLLi* kirjoitti...

Ihania tavaroita, tuo joutsen on todella upea. Mulla tais olla ihan samanlainen Buddha-patsas suomessa, nyt on täällä vähän erilainen. Garage salet ja thrift storet on mun suosikkeja, niistä voi löytää mitä ihanampia juttuja. Toi lintuhäkki on tosi hyvä löytö.

Kauniin rauhallinen tunnelma kokonaisuudessaan. Pidän kovasti tosta sommitelmasta.

Sari kirjoitti...

Kiitos Itkupilli. Olen täysin hurahtanut garage saleihin, flea marketteihin ja kaikkiin mahdollisiin antique malleihin yms. vanhaa tavaraa myyvään...

Ja jos/kun käyn kesäisin Suomessa, niin sama jatkuu siellä. Ystävättären kanssa ollaan vuosia käyty kesäisin kotikaupunkimme viikonloppu-ulkokirpparilla ja sieltä tein tänäkin kesänä aivan ihania löytöjä.

Mutta täkäläiset garage salet ovat kyllä ihan oma maailmansa eikä koskaan voi etukäteen tietää, mitä niistä kotiin kantautuu. Siinä se viehätys piileekin, ainakin minun osaltani. Viime viikonloppuna kävin meidän naapurustossa estate salessa ja perhe myi oikeastaan kaiken irtaimistonsa. Perheen keräilijä-äidillä sattui olemaan vielä hyvin samanlainen maku kuin meikäläisellä, joten voit varmaan arvata, että sieltä tuli tehtyä aika monta löytöä.

Mä olen muuten aina järjestelemässä meidän kotona tavaroita uuteen uskoon ja miestä naurattaa...

Suzhouren kirjoitti...

Sisustusfriikkinä laitoin uuden blogisi heti suosikkeihini.

Tulisin varmasti aivan höperöksi jos asuisin siellä Amerikassa.
"Onneksi" täällä päin ei ole tuota garage sale-kulttuuria, sillä silloin meidän talo pursuaisi entistä enemmän ;).
Nyt olen yrittänyt myydä kirpparilla kaapin periä tyhjiksi (uskomattoman hyvällä menestyksellä muuten), mutta silti olen päässyt eroon vain murto-osasta aarteitani.

titta kirjoitti...

Onnea uudelle blogille! Upea tuo asetelma.
:) Titta

Susa kirjoitti...

Ihana asetelma, harmoninen :)

Sari kirjoitti...

Suzhouren, minä taas varmasti sekoaisin siellä Kiinassa kaikkeen sikäläiseen sisustustavaraan! Kiitos Titta, sinun blogisi on aivan ihana! Kiitos Susa, on se hyvä, että sitä harmoniaa on edes jossain kohti, kun tämä elämä muuten on välillä yhtä sähläämistä...