2016-11-25

Interior Photoshoot - Christmas Home


You can find this lovely Christmas themed article in the latest Koti ja Keittiö magazine. I photographed this gorgeous home and just loved it!
Right now I'm looking for nice homes for Christmas and winter stories. If you or someone you know has one - please don't hesitate to contact me!

--

Tämä ihastuttava joulujuttu löytyy uusimmasta Koti ja Keittiö-lehdestä. Kuvasin tämän kodin juttuun ja ihastuin kotiin täysin!
Etsin tällä hetkellä kivoja koteja joulu- ja talvikuvauksiin. Jos sinulla tai jollain jonka tunnet voisi olla sopiva koti - älä epäröi ottaa yhteyttä!


Sari

10 kommenttia:

Jonna H. kirjoitti...

Pitää käydä ostamassa lehti, rakastan ehkä eniten juurikin katsella jouluisia koteja, vaikka sisustus ei muuten paljoakaan innosta. Kuvissa on aina yleensä ihan omanlaisensa fiilis. <3

Sari kirjoitti...

Juu käy ihmeessä Jonna. Joululehdissä on aina tosi lämmin tunnelma, niinkuin tässäkin kyseisessä lehdessä ja mm. tässä kauniissa kodissa 💗🎄

Eeviregina kirjoitti...

Lehti oli täynnä ihanan tunnelmallisia koteja. Lukaisin lehden pikapikaa läpi ja laitoin siskojen joulupakettiin menemään Israeliin. Mukavia ensimmäisen adventin viikonloppuhetkiä ainulle!

Sari kirjoitti...

Juu niin oli Eeviregina. Ja lehti on varmasti myös mieluista luettavaa Israelissa asuville siskoillesi 💗

Kiitos samoin mukavaa ensimmäistä adventtia sinullekin 🌟

Anonyymi kirjoitti...

Just ahmin em. lehden kirjastossa ja ihailin nimenomaan tämän joulukodin kuvia ja ajattelin, että tämän lehden haluan ostaa omaksi. :)

Sari kirjoitti...

Hei anonyymi ja kiva kuulla että pidit lehdestä ja tuosta kyseisestä jutusta myös :-) Joululehdet on siitä kivoja, että niitä voi selailla vielä seuraavanakin vuonna. Minulla on jemmassa joitain vanhempiakin joululehtiä, niistä saa ideoita ja inspistä oman joulun laittoon.

Mukavaa viikonloppua sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

You would have to come a very long way to film the house that I know. Would love to see the entire magazine article about the house you photographed.

Linda

Sari kirjoitti...

Oh Linda I wouldn''t mind since you know how much I looove your country 😉🇺🇸💗 And if you're interested what if I send you the magazine?

Anonyymi kirjoitti...

Oh, Sari, I would love it!!
I will send my address by e-mail!

Thank you, thank you,
Linda

Sari kirjoitti...

I got it, will send you the mag soon - have to buy it first when going to the grocery store later today ;-)