2015-11-10

Asian style recipe with Santa Maria products

 
When at Indiedays Blogger's Inspiration Day I also received a bag filled with Santa Maria products.
I selected these three products in the photo to try out a new recipe.
 
--
 
Sain Indiedays Blogger's Inspiration Päivässä ollessani kassillisen ihania Santa Maria tuotteita. 
Valitsin kuvan kolme tuotetta kokeillessani uutta reseptiä.

 
So my plan was to prepare a meal using filet mignon, shiitake mushrooms,
 carrots, lettuce, some olive oil, salts and then also Korean BBQ Bulgogi spice mix,
 glass noodles and Shiracha sauce from Santa Maria Asian style spice collection.
 
--
 
Suunnitelmani oli tehdä ateria käyttäen filet mignonia, siitakesieniä, porkkanaa,
 salaattia, oliiviöljyä, suolaa ja myöskin Korean BBQ Bulgogi mausteseosta,
lasinuudeleita ja Shiracha-kastiketta Santa Marian Aasia-vaikutteista maustesarjasta.


The idea with the Korean BBQ Bulgogi is that you use it to season the meat.
You add a tablespoon of olive oil and a tablespoon of water
to this mix and then you just let the meat marinate for about fifteen minutes.
 
--
 
Ajatuksena Korean BBQ Bulgogissa on, että käytän mausteseosta lihan maustamiseen.
 Lihaan lisätään seoksen lisäksi ruokalusikallinen oliiviöljyä ja ruokalusikallinen vettä
ja sen jälkeen lihan annetaan marinoitua noin viisitoista minuuttia.


After marinating it's time to wok the meat on a high heat.
--
 
Marinoinnin jälkeen liha wokataan kuumalla pannulla.


Here is the recipe (for 3)
 
KOREAN STYLE FILET MIGNON BBQ WITH VEGGIES
 
Ingredients:
 
500g filet mignon thinly sliced
2-3 carrots thinly sliced
1 package of shiitake mushrooms
1 package of iceberg lettuce
1/2 package of Glass Noodles
1 package of Korean BBQ Bulgogi
Shiracha sauce
olive oil for the Bulgogi mix and for frying
water for boiling the noodles and for the mix
salt for seasoning the noodels and mushrooms
 
Preparing:
 
Cut the meat into thin slices and prepare the Korean BBQ Bulgogi mix.
Mix the meat with the spice mix as instructed in the package.
Let the meat marinate for about 15 minutes.
While the meat is marinating cut the carrots into thin slices
and also cut the mushrooms and rip the lettuce.
 
When the meat is marinated put it in a wok pan and wok it in a
high heat for a little while. Then put the meat into a
foil for about 10 minuts. Then fry the mushrooms and boil the noodles.
 
Then you're are ready to make the portion.
I put the lettuce in the bottom of the plate.
Then add glass noodles, meat, mushrooms
and carrot slices on top.
 
To add some flavour to your portion you can either
add Shiracha on the top of the portion or put it on a little cup
and dip the meat and the veggies in it.
 
 
 
I was very satisfied with the results and will definitely try out this recipe again.
Would you like to try something like this and are you familiar with these
Asian style Santa Maria products?
 
Collaboration with Santa Maria and Indiedays.
 
--
 
Tässä vielä resepti (kolmelle):
 
KOREALAINEN FILET MIGNON BBQ KASVIKSILLA
 
Ainekset:
 
500g filet mignonia ohueksi leikattuna
2-3 porkkanaa ohueksi leikattuna
1 pakkaus siitakesieniä
1 pakkaus jäävuorisalaattia
1/2 pakkaus Santa Maria lasinuudeleita
1 pakkaus Korean BBQ Bulgogi mausteseosta
Shiracha-kastiketta
oliiviöljyä paistamiseen
vettä mausteseokseen ja nuudeleiden keittämiseen
suolaa noodeleiden ja sienin maustamiseen
 
Valmistus:
 
Leikkaa liha ohuiksi suikaleiksi ja valmista Korean BBQ Bulgogi seos.
Sekoita mausteseos lihan kanssa pakkauksen ohjeiden mukaan.
Anna lihan marinoitua noin 15 minuuttia.
Leikkaa porkkanat ohuiksi suikaleiksi lihan marinoituessa.
Pilko myös myös sienet ja revi salaatti valmiiksi lautasille.
 
Kun liha on marinoitunut, laita se wokkipannuun ja wokkaa
nopeasti kuumalla levyllä. Sen jälkeen lihan voi laittaa
vetäytymään folion alle noin 10 minuutiksi.
Kun liha vetäytyy, ruskista sienet
ja keitä noodelit.
 
Sen jälkeen onkin aika valmistaa annos.
Itse laitoin salaatin lehdet alimmaiseksi,
sen jälkeen lasinuudelit ja liha,
ja päälle vielä sienet ja porkkanat.
 
Lisämakua annokseen antaa Shiracha-kastike,
jota voi levittää joko annoksen päälle
tai laittaa pieneen kippoon, jossa
voi kivasti dipata lihaa ja kasviksia.
 
 
 
Olin kyllä tosi tyytyväinen lopputulokseen ja teen tätä takuulla toistekin.
Olisitko sinä kiinnostunut kokeilemaan jotain tällaista ja oletko jo tutustunut
 Santa Marian aasialaistyylisiin tuotteisiin?
 
Yhteistyö Santa Marina ja Indiedaysin kanssa
 
 
 
Sari

4 kommenttia:

Krista / Kristallinhohtoa kirjoitti...

Nam! Kuulostaa hyvältä! Juuri tein kanssa postauksen saamista tuotteista. Oli kiva paketti mitä saatiin. Tänään tein myös uuden wokin ja lisäsin ekaa kertaa elämässäni hirssiä joukkoon ihan testimielessä. Tuli myös hyvää ja melkeinpä parempaa kuin riisi. Mukavaa viikkoa! :) Jokos muuten mietit sitä Köpiksen reissua? :) Tosin taitaa ehkä lennot olla jo aika hintavia, kun lähtö ensi viikon ti.

Sari kirjoitti...

Moikka Cride ja kiitos, tuli kyllä oikein hyvää ruoka noilla Santa Marian aineksilla. Pitääpä käydä kurkkaamassa myös sinun tekemä ohje :-)

Joo kyllä mä sitä Köpistäkin tässä jo itse asiassa vähän mietin ja hintojakin selailin, mutta me varattiin joulukuun alkuun matka Wieniin, niin en nyt taida sit kuiteskaan lähteä, vaikka olisi kyllä ollut kiva päästä reissuun mukavassa seurassa :-)

Mutta ehkä joskus tulevaisuudessa voisi miettiä jotain pientä matkaa porukalla. Mukavaa viikkoa!

Teija kirjoitti...

Moikkaaaa! Samoissa merkeissä meni mullakin tänään lounaskokkailut :) Meillä wokkaillaan useasti, joten maustepaketti tuli just oikeaan osoitteeseen.

Toivottavasti nähään taas pian! <3

Sari kirjoitti...

Moikka Teija. Ahaa, pitääkin käydä kurkkaamassa, mitä oot kokkaillut ;-)

Meillä kanssa tykätään aasialaisesta, että kyllä häviää nopeasti kassin sisältö tässä huushollissa ;-)

Juu, ollaanpa yhteyksissä!