2014-09-13

Habitare part II


I still return to Habitare one more time. I have to mention Zinoti and some products from their collection like that musta 5101 series that includes dishclothes, dishbrush, handwash dishwashing detergent and kitchen surface cleaning spray. And those Mayn see through storage sacs are also very nice and handy.

Minä palaan vielä kerran Habitare-messuille. Nyt on ihan pakko mainita Zinotin tuotteita, joista itse pidän erityisesti musta 5101 tuotesarjasta, johon kuuluu tiskirätti, tiskiharja, käsitiskiaine ja keittiöpintojen puhdistusspray. Ja lisäksi nuo läpinäkyvät Mayn säilytyskassit ovat mielestäni tosi kivoja ja näppäriä.Those black leather storage sacs are so soft and they are also from mayn collection. They are made with real elk leather.

Zinoti also sells simply textured trays and serviettes.

Nämä mustat nahkaiset säilytyspussukat ovat ihanan pehmeitä ja ne ovat myös mayn sarjaa. Nämä pussukat on tehty aidosta hirvennahasta.

Zinotilta saa myös yksinkertaisesti kuvioituja tarjottimia ja serviettejä.


Polkka Jam is well known in Finland and who wouldn't like these colorful and funny prints!

Polkka Jam on tosi tunnettu täällä Suomessa ja kukapa ei näistä värikkäistä ja hauskoista printeistä tykkäisi!


These animal images are the newest prints. I also like the kitchen prints and got one of those yellow ones for myself... ;-)

Nämä eläinaiheet ovat uusimpia tuotteita. Minusta nuo kaikki keittiöaiheiset julisteet ovat myös kivoja ja tuo keltainen päätyi lähtemään messuilta mukaani... ;-)


Polkka Jam postcards are so colorful and pretty and the price is very reasonable. If you don't want to buy a big print you can always buy couple of postcards...

Polkka Jamin postikortit ovat niin värikkäitä ja kauniita ja hintakin on tosi kohtuullinen. Jos et halua laittaa rahaasi isoon julkkaan, niin ainahan voit ostaa pari postikorttia...


One thing I regret is not buying this 2015 calender. It only cost 15 euros and I started to hesitate. What a fool I am!

Yksi juttu mitä kadun on se, etten ostanut tätä 2015 vuoden kalenteria. Se maksoi vain 15 euroa ja minä aloin epäröimään. Hölmö minä!


Decanter also has they own stand at Habitare and they have a lot of nice things available like these quality wine glasses from Riedel.

Decanterilla on myös oma messuosasto Habitarella ja heillä on paljon kivoja tuotteita tarjolla, kuten näitä laadukkaita Riedelin viinilaseja.


Decanter sells a lot of kitchen utensils and other handy things for kitchen use so you may want to go and see this store and also check their web shop.
 
Decanter myy viinituotteiden ohella myös runsaasti erilaisia keittiötarvikkeita ja -välineitä, joten tähän myymälään ja heidän webbikauppaansa kannattaa kyllä tutustua.When we were about to leave Habitare we visited Iloinen keittiö stand where they have a large variety of all nice things available for kitcen/baking. Those cookie cutters were just adorable and I just couldn't resist those fox cookie cutters - so I had to buy one for myself.

This was my Habitare visit. There were so many things and I just wasn't able to photograph everything or otherwise that would've been my only memory from the fair. But these were my favorite things at Habitare.

And if you are thinking about goint to Habitare I strongly recommend. It was a nice experience and I hope to visit Habitare again next fall.

Have a nice weekend and see you soon!

Kun olimme jo lähdössä messuilta vierailimme vielä lopuksi Iloisen keittiön messuosastolla, jossa oli paljon erilaisia keittiö-/leivontatuotteita. Nuo keksi-/piparimuotit olivat mielestäni aivan ihastuttavia ja en voinut vastustaa kiusausta, vaan ostin lopulta tuon kuvan kettu-muotin.

Tällaiset olivat tunnelmat minun kokemanani Habitaressa. Paljon jäi asioita kuvaamatta, mutta jos olisin kaiken kuvannut, se olisi sitten ollut se ainoa muisto koko messuilta. Mutta nämä olivat niitä juttuja ja asioita, jotka minua messuilla kiinnostivat.

Jos vielä tuumailet Habitare-messuille osallistumista, niin suosittelen kyllä menemään. Messuilla oli oikein kivaa ja toivon pääseväni osallistumaan messuille taas ensi vuonna.

Mukavaa viikonloppua ja nähdään taas täällä!Sari

 

4 kommenttia:

Heidi kirjoitti...

Aivan ihana tosiaan tuo kettu piparimuotti, harmi että ei löytynyt nettikaupasta ainakaan vielä. Toivottavasti kuitenkin pian löytyisi:)
Leppoisaa lauantai-iltaa :)

Sari kirjoitti...

Moi Heidi ja eikö olekin! Mä huomasin saman, ettei tuota muottia ollut vielä nettikaupassa, mutta uskoisin, että sinne pian tulee :-) Mukavaa alkanutta viikkoa sinulle!

Anne-Marie kirjoitti...

Näyttää kivalta ja mielenkiintoiselta!! Kiva piparimuotti ;-)

Sari kirjoitti...

Moi Anne-Marie. Oli kyllä kiinnostavat messut ja tuo piparimuotti on minusta ihana. Ajattelin, että sillä voi tehdä ehkä myös koristeita pipareiden lisäksi :-)