2014-09-12

Habitare (part I)


Greetings from Habitare! I visited Habitare fair on Wednesday and we spent several hours there with my friend and got inspired about many things. One of Finland's best known brands is Marimekko which had a showy stand at Habitare.

I have collected Siirtolapuutarha items and I really liked this bigger serving plate in the photo. I think I have to buy one for our household too.

Terveiset Habitaresta! Kävin Habitare-messuilla keskiviikkona ja vietimme siellä useamman tunnin ystäväni kanssa ja inspiroiduimme monista eri asioista ja uutuuksista. Yksi Suomen tunnetuimmista brändeistä on Marimekko, jolla olikin näyttävä messuosasto Habitaressa.

Olen kerännyt jo jonkun aikaa Siirtolapuutarha-sarjaa ja nyt ihastuin tuohon isompaan tarjoilulautaseen. Luulenpa, että sellainen on tähän talouteen jossain kohtaa hankittava.


Siirtolapuutarha and Sääpäiväkirja porcelain cups and mugs are so beautiful and the blue color especially on those Sääpäiväkirja (Weather Diary) coffee cups is just gorgeous!

Siirtolapuutarha ja Sääpäiväkirja-kupit ovat niin kauniita ja tuo sinisen sävy noissa Sääpäiväkirja-kahvikupeissa on kyllä aivan upea!


Siirtolapuutarha fabric has also one new color. I think this color is just perfect for fall season.

Siirtolapuutarha-kangaskin on saanut uuden värisävyn. Mielestäni tämä väri on ihan täydellinen syksyyn.


Sääpäiväkirja plates are like art pieces and could easily hang on the wall like art. The big plate in the center is my favorite. It's like a stormy ocean which has a promise of sun and better weather somewhere in the distance.

Sääpäiväkirja lautaset ovat kuin taideteoksia ja niitä voisi hyvinkin ripustaa seinälle kuten taidetta. Tuo iso lautanen keskellä on suosikkini. Se on kuin myrskyinen meri, joka lupaa aurinkoa ja parempaa säätä jossain tuolla etäisyydessä.


Rosendahl Design Group was also represented at Habitare and one of the most well known products must be these wooden monkeys and other animal figures By Kay Bojesen.

Rosendahl Design Group oli myös edustettuna Habitaresa ja yhdet tämän design-ryhmän tunnetuimmista tuotteista ovat nämä puiset Kay Bojesenin suunnittelemat apinat ja muut eläinaiheet.


But Rosendahl Group has many more products available. Like beautiful glassware from Holmegaard collection.

Mutta Rosendahl Design Groupilla on myös paljon muitakin kiinnostavia tuotteita. Kuten nämä Holmegaard malliston upeat lasiesineet.


Or these Rosendahl kitchen products. Practical yet beautiful.

Tai nämä Rosendahlin keittiötuotteet. Käytännöllisiä ja silti kauniita.


Right now we are thinking about changing wallpapers in couple of rooms at our home and seems like Maricken might be the right answer for us. They have thousands and thousands of wallpapers available and I got dizzy with all the patterns and possibilities.

Tällä hetkellä on taas sellainen olo, että tapetit pitäisi vaihtaa vähän yhdessä sun toisessa huoneessa ja Maricken voisi ehkä olla vastaus tähän ongelmaan, sillä heidän valikoimiinsa kuuluu tuhansia eri tapettivaihtoehtoja ja valikoimaa oli kyllä niin paljon, että minua alkoi jo huimaamaan kaikki nuo erilaiset kuviot ja vaihtoehdot. Eli näihin pitäisi kyllä tutustua ihan ajan kanssa myymälässä asiantuntevan myyjän kanssa.


Right now the copper is THE color when decorating your home and Maricken also had some pretty cool looking copper colored wallpapers available like this ziczac patterned, shiny wallpaper.

Tällä hetkellä kupari on SE väri kodin sisustamisessa ja Marickenilla oli myös näyttäviä kuparinvärisiä tapetteja, kuten tämä kuvassa oleva kaunis siksak-kuvioitu, kiiltäväpintainen tapetti.


They also have very unique wallpapers like this one made with real grains of sand.

Heillä on myös valikoimissaan hyvin uniikkeja tapetteja, kuten tämä tapetti, jonka valmistuksessa on käytetty oikeita hiekanjyviä.


One of my favorite companies when talking about interior decorating is ZocoHome. They have interesting collection of decorative items, furniture, trays, poufs and accessories.

Yksi suosikkiyrityksistäni sisustamisesta puhuttaessa on ZocoHome. Heillä on tosi kiinnostava valikoima sisustustuotteita, huonekaluja, tarjottimia, poufeja ja asusteita.Those trays on the wall are so beautiful! And those leather slippers too. My favorite color is the black and I myself also have one pair of them now. They are so soft and comfy.

Tuo iso tarjotin on niin kaunis! Ja niin monet muutkin tuotteet kuten nuo nahkaiset tossut. Lempivärini on miissä musta ja nyt minulla on itsellänikin nuo jalkaan mukautuvat ja tosi pehmeät tossut.


That cognac colored pouf is one of my favorites. Which color would you choose?

Tuo konjakinvärinen poufi on suosikkini. Minkä värin sinä valitsisit?


And these Bali umbrellas are also very pretty. This is a store that I should visit more often. They have so much nice things to offer!

Ja nämä Bali varjot ovat myös tosi kauniita. Tämä on kyllä liike, jossa pitäisi käydä kyllä useammin. Heillä on nin paljon ihania juttuja myynnissä!


Loviisan aitta was also at Habitare and they had a Christmas themed booth there. They have all these gorgeous Riviera Maison products and many other nice things available.

Loviisan aitta oli myös Habitaressa ja heidän osastollaan oli hiukan jouluisempi tunnelma. Loviisan aitassa on tarjolla mm. upeita Riviera Maisonin tuotteita ja monia muita ihanuuksia.Loviisan Aitta also sells e.g. Lexington products and I quite often visit their store which is located near Turku, in Rusko.

Loviisan aitta myy myös mm. Lexingtonin tuotteita ja minun tulee aika usein piipahdettua myös Loviisan aitan myymälässä, joka sijaitsee lähellä Turkua Ruskossa.

5 kommenttia:

Susanna Vaahla kirjoitti...

Mahtava sisustuspläjäys messuilta! Kiitos!
Melkein kuin olisin itsekin päässyt kiertämään sinne kuvien mukana!
Syystunnelmia sinne täältä etelän auringosta!

Teija kirjoitti...

Hih, huomaampa että mun kamera tallensi monia samoja juttuja tänään! Nyt on taas messut messuiltu hetkeen ja voi rauhoittua viikonlopun viettoon. Terkkuset! ♡

Sari kirjoitti...

Hei Susanna ja kiva kuulla, että pidit messupläjäyksestäni :-) Oli kyllä oikein kiva päivä messuilla ja monta kivaa ideaa lähti mukaan kotiinkin mutusteltavaksi... ;-)

Teija mä voin kuvitella, että sä oot kiertänyt just samoja osastoja, kun taitaa meillä tää sisustusmaku olla melko samanlainen. Harmi, ettei satuttu samana päivänä messuille. Mut oli kyllä kivat messut ja mukaan lähti monta uutta ideaa. Mukavaa viikonloppua teille ja ollaan yhteydessä!

Anonyymi kirjoitti...

Lots of beautiful things to be seen here. I love the votive holders with the stars. And those pretty blue mugs! Have a good weekend, Sari.
Linda

Sari kirjoitti...

Oh yes there was Linda :-) Have a nice weekend and see you here again soon!