2014-05-23

At the summer cottage and raffle reminder!


It has been kinda hectic during the last couple of weeks and that can be noticed here at my blog as well. But sometimes it's good to take it easy and so last weekend I went to our summer cottage in Central Finland.

Viime viikot on olleet aika kiireisiä ja se näkyy myös täällä blogissani. Mutta joskus on hyvä ottaa ihan iisisti ja niinpä viime viikonloppuna menin mökillemme Keski-Suomeen.


Just relaxing, sitting at the pier, doing nothing special. And that is one of the best things about being at our cottage, just to chill out and enjoy the nature around you. More about my summer cottage feelings at my Kotiliesi blog.

And hey, remember there is still this lovely Riviera Maison/Sisustussatiini raffle going on here!


Otin rennosti ja istuskelin laiturilla, tekemättä mitään ihmeempää. Se onkin yksi paras juttu mökillä olemisesesa, kun voi ottaa iisisti ja nauttia ympäröivästä luonnosta. Lisää mökkiaiheesta ja fiiliksistä Kotiliesi blogissa.

Ja hei, muistakaa ihana Riviera Maison/Sisustussatiini arvonta, joka menossa täällä!

 

4 kommenttia:

hietzu kirjoitti...

Voi että on kaunis ja rentouttava maisema. Tuolla olisi kyllä ihana olla kylmä juoma ja hyvä kirja kädessä. Kuunnella laineita ja lintuja.

Sari kirjoitti...

Kiitos hietzu ja arvaa vaan kuin monet kerrat oon istunut laiturin päässä vino pino sisustuslehtiä tai kirja nenän alla :-)

Niin ja se kylmä juoma kuuluu tietty asiaan... ;-) Aurinkoista viikonloppua!

Anonyymi kirjoitti...

Very beautiful and relaxing looking. I would love to have a lakeside cottage.
Linda

Sari kirjoitti...

Thanks Linda. Our cottage is quite modest and small in size but I love to go there since it's by the lake and the location is very peaceful. Have a nice weekend!